Manchester United

Nema nista bez Terija, a Murinjo je u pravu: Roben se cesto povredjuje.

Daleko od toga da se Djavoli ne trude, ali kao i ostalim ekipama tesko je biti u vrhu na svim frontovima. Medjutim ja smatram da nikako, ali nikako, nece zrtvovati LS. Jeste da dekica tvrdi da je za svaki engleski klub titula prvaka lige najbitnija ali daleko od toga da im LS nije bitna. Moze da zrtvuje neko bezvezno takmicenje ali LS nikako.

JekaiGeorge:
@Yugovic Mozes ti samo Celzijevim navijacima da pljunes pod prozor...Ni to ne mozes...
A da malo bolje citas postove procitao bi da sam rekla da je gol totalno po pravilima. Igrac moze da zahteva zvizduk pre slobodnjaka ali i ne mora. Gigs nije cekao. Jeste da nije bas fer ali sta sad.
A kad smo vec kod Junajteda ne znam da li si gledao utakmicu, ali Junajted je jedva prelazio centar i to protiv Lila. Sta ce ako prodje pa dobije Lion ili neki drugi 3 puta jaci klub od Lila?
de je bio prenos utakmice? gledo sam detalje sa meca de se vidi da je united bio dominantniji.samo je pocetkom II pol.lill navalio.a to ako dobije neki jaci tim?videcemo.samo polako.ima ferguson kljuc za sve. :D

sweetchick:
molim...? pa pogledaj im rezultate po kupovima... i da... ne znam da li znas, ali gol su primili tek posto su polomili terija i dok su na terenu bili samo 10 igraca... a da ne zaboravim da su kada je teri izasao iz igre i zamenio ga roben onda i njega isto... hmm... da nije to malo cudno...

A to sto je Murinjo cekao 4-5 minuta ne praveci zamenu, je njegova stvar, ko mu je kriv. Kad se povredi igrac, to je delikatna situacija, ali nema cekanja da vidi dal ce da se oporavi igrac. A taj drug deo teksta mi lici na evropsku zaveru protiv Celzija... blah...

JekaiGeorge:
Nema nista bez Terija, a Murinjo je u pravu: Roben se cesto povredjuje.

Daleko od toga da se Djavoli ne trude, ali kao i ostalim ekipama tesko je biti u vrhu na svim frontovima. Medjutim ja smatram da nikako, ali nikako, nece zrtvovati LS. Jeste da dekica tvrdi da je za svaki engleski klub titula prvaka lige najbitnija ali daleko od toga da im LS nije bitna. Moze da zrtvuje neko bezvezno takmicenje ali LS nikako.
nijedna ekipa na svetu ne zavisi tako od odbrambenog igraca kao chelsea.jednostavno mourinho se previse oslanja na teryja i makellelea.bez njih bi se taj klub borio za kup uefa a ne za titulu.a videcete vi sipmatizeri chelsea kad roman prestane da se igra ima da bankrotirate u roku od mesec dana i sto je najlepse nikome nece biti zao,nazovi tim iz najbogatijeg dela londona.c c c...

Yugovic po postovima vidim da si jako pametan.Kao prvo svi napadate tog Abramovica-a United nema Amrea koji isto petlja sa naftom ali ne to je ipak Rus pa ajmo po Rusima svi su oni krimosi samo su na zapadu svi jadni posteni.A da ne pricamo o Arapima i njihovim ulaganjima i o cemu onda pricate-A Real sta je sa njim-on nema para-imao je isto brdo jakih transfera i preplacenih igraca pa je lose igrao.Treba pare pametno uloziti-imati dobre igrace-dobrog trenera-sklopiti sve to pa tek onda pricati.Zato pljunite svi Abramovicu pod prozor-jer bas se potresa oko toga sta vi mislite-velike postenjacine ! Budite uz Ameriku i zapad-niko vam ne brani ali budite malo realni jer svaki malo veci klub ima svog sponzora-i Milan i Real i Man UTD i Liverpul sada polako ce i Arsenal kao i Chelsea-kada to shvatite videcete da gresite.Nasi klubovi bi dali sve za nekog sponzora tog tipa-al to je nas kompleks i nas problem!

ma ne bi ja nista imao bre protiv chelsea da su velik klub i da su se gradili godinama kao recimo liverpool i manchester,nego oni preko noci postali uobrazeni snobovi koji misle da su kraljevi sveta.kad vidim drogbu i mourinha kako slave golove dodje mi da razbijem televizor. pazi ovo chelsea je klub koji je u rangu jednog sautemptona i kao takav nema pravo da za sebe misli da je bog i batina u evropi.jos kad cujem onog pedera cenijona kako prica da ce chelsea do 2014 biti najveci klub na svetu,onda zaista ne znam sta cu pa se zapitam dal da se smejem il da placem.a jos nesto ti igraci ne igraju tu iz ljubavi prema klubu nego iz novca koji dobijaju.klub mora imati tradiciju pre svega da bi postigao navijace a samim tim i igrace koji vole klub.zato u liveru imas gerarda koji voli klub.u unitedu imas giggsa,scolesa,nevila koji obozavaju klub sta ja znam u arsenalu imas ili si imo davida simana npr.i to je to.al kod chelsea se samo para vrti.

Ne zelim vise da polemisem sa tobom...ako ti mislis da je tako Ronalodo voleo svaki klub u kom je bio onda ti tako misli-samo da znas svi gledaju pare-svaki igrac-mislis da im se smanji plata u klubu koji "vole" da bi ostali a nude im drugi mnoooogoooo vise?Tesko brate...to je samo prica za budale-svi oni idu da zarade i to je cinjenica jer im je uopste radni vek kratak.Jos jedan primer ti je i Bekam-sigurno on ne ide u Ameriku da bi voleo taj klub a mogao je i da ne ode u Real nego da ostaneu Man UTD-u kada je to klub koji voli.Dakle imas hiljadu takvih primera-i Galas je presao u Arsenal i Asli Cole u Chelsea-to je jednostavno tako.

Tokan:
A to sto je Murinjo cekao 4-5 minuta ne praveci zamenu, je njegova stvar, ko mu je kriv. Kad se povredi igrac, to je delikatna situacija, ali nema cekanja da vidi dal ce da se oporavi igrac. A taj drug deo teksta mi lici na evropsku zaveru protiv Celzija... blah...
Zezaj, zezaj,..Samo ti zezaj.. :lol: :lol:
@Yugovic Prenos je bio na Eurosport-u. I ozbiljno sam se zacudila kako je Junajted slabo igrao. Medjutim po mom misljenju gol Gigsa je bio 100% regularan.

rema:
Ne zelim vise da polemisem sa tobom...ako ti mislis da je tako Ronalodo voleo svaki klub u kom je bio onda ti tako misli-samo da znas svi gledaju pare-svaki igrac-mislis da im se smanji plata u klubu koji "vole" da bi ostali a nude im drugi mnoooogoooo vise?Tesko brate...to je samo prica za budale-svi oni idu da zarade i to je cinjenica jer im je uopste radni vek kratak.Jos jedan primer ti je i Bekam-sigurno on ne ide u Ameriku da bi voleo taj klub a mogao je i da ne ode u Real nego da ostaneu Man UTD-u kada je to klub koji voli.Dakle imas hiljadu takvih primera-i Galas je presao u Arsenal i Asli Cole u Chelsea-to je jednostavno tako.
cist primer ti je u royu keaneu... :lol:

ZzZzZz:
Osvojice Manchester titulu ali samo zahvaljujuci povredama Arsenalovih igraca.

Da oni nemaju tih problema bezali bi jedno 20-ak bodova i manchesteru i liverpulu i chelziju.
kao sto murinjo kaze: arsenal je skup fantasticnih mladih igraca,ali oni ne znaju kako se pobedjuje.i u pravu je.sta je bilo sa povredama prosle sezone kad ste bili 4? ne seri i ti sad... svi se znaju vaditi united prosle sezone bio 2-gi bez skolsa cele sezone,hajncea cele sezone,runija pred kraj i jos mnogo igraca...tako da prestani... :roll:

daj zzzz postedi nas gluposti...da je arsenal najbolji tim u engleskoj bio bi prvi,ako ne prvi bio bi drugi pod uslovom da su im vazniji igraci povredjeni i bio bi eventualno treci ukoliko bi ostao bez 50% prvog tima po nekim cudnim okolnostima a ta okolnost ti se ogleda u promilima(nesto kao bezbijeve bebe).dakle ili ovo ili ovo ili ovo a ne 5 koji je sada.dakle nemoj da pricas takve gluposti a da te posle ne bude sramota kolko ces glup da ispadnes...

JekaiGeorge:
Da,da... Kako da ne... Molim te pogledaj ove klince. Za par godina bice savrseni. Partizan?
HAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol:
E sad si me stvarno zasmejao.
:-D volim da nasmejavam ljude.da ti klinci ce sigurno biti veliki igraci ako vec i nisu...ali!! arsenalova era se zavrsila prodajom patricka viere.nesto slicno se desilo i sa realom kad je prodao makelelea.dakle mogu oni imati 10 anrija na terenu ali ako nemaju pravog krljaca a istovremeno i kreatora igre onda nema nista od tog tima.veruj mi.

Wenger je klasa, to niko ne moze da porekne, ali mislim da titulu naj boss-a i dalje drzi dekica.
Po mom misljenju top 3: Dekica,Zoze i Arsen.
Na jednom sajtu bila je neka anketa tj. ispitanici su morali da odgovore na pitanje: Ako bi imali tim kog bi izabrali za menadzera. I pobedio je Fergy, drugi je bio Wenger,a treci Murinjo.

Back