Manchester United

Исти случај, Руни ми је некако више вреднији, довољно је само да видим како свих 90 минута трчи као луд и не посустаје.

Nije da ne volim Runija, samo mi je nekako antipatican. I nervira me njegovo ponasanje. Ne znam da li ste gledali utakmicu kad je gospodin tresnuo kopacke samo zato sto ga je Alex zamenio. Da sam ja na Alexovom mestu decko bi otiso na pozajmicu u 5.ligu na mesec dana, pa bi se onda doveo u red. I ne volim te tipicne nabijene kretene koji samo gledaju kako da nekog roknu ili kako da se posvadjaju sa sudijom. Isuvise dozvoljava sebi.
I da..Ja bi u svakom slucaju volela da u svom timu imam Kristijana, Terija,Ceha i Drogbu. I Arsena za skauta. Naravno, mene kao prvog zenskog menadzera :lol: .

ja sam za united! voleo bih da ove sezone skenjaju one seronje iz chelsea.vidim da se svadjate oko neke navodne prepotentosti uniteda??!! reci cu vam da je po meni jedini prepotentan klub onaj chelsea,tolko su naduvani i puni sebe a ipak su drugi klub po kvalitetu u engleskoj.vidim da tu ucenjuju abramovica da im poveca plate?!?! pa sta e im vece da on nije dosao terry i lampard sad ne bi imali sta da jedu.sramota fudbala. da sam na mestu romana otpustio bih ih sve.mada je tema manutd,tako da necu da pricam o chelseu. volieo bih da united osvoji triplu krunu ove sezone.(ako je moguce)...

Lilov gol je ponisten, jer je njihov igrac rukom gurnuo Vidica pre nego sto je dao gol, to se lepo videlo na snimku. Sto se Gigsovog gola tice, taj gol je na cisto iskustvo, desavalo se par puta takve situacije i ranijih godina, ali su golovi uglavom bili priznavani.

Gigs kaze da ga je sudija pitao da li hoće da sačeka zvižduk ili ne i on je odabrao drugu opciju ! :-)
Pa zar sudija ne odlučuje dal' se slobodan udarac moze izvesti prije zvižduka ! Šta ima da pita Gigsa ?! Ako pokaže na pištaljku svi znaju da se čeka zvižduk, a ako ne ...

gol je regularan mante se.ti milane i ostali chelsijevi simpatizeri mozete samo da puknete od muke sto united verovatno nece ni igrati revans sa lillom jer ce uefa izbaciti taj klub iz takmicenja.barem po nekim pricama...

Yugovic:
gol je regularan mante se.ti milane i ostali chelsijevi simpatizeri mozete samo da puknete od muke sto united verovatno nece ni igrati revans sa lillom jer ce uefa izbaciti taj klub iz takmicenja.barem po nekim pricama...
Nisam Čelzijev simpatizer, čak suprotno ...
Gol jeste regularan ! Zaslužena pobjeda ! Htio sam samo da kazem da je sudija praktično podsjetio Gigsa da može da šutira bez zvižduka, jer on nije pokazao na pištaljku ...
Lil nije imao zašto da se buni, a pogotovo da napušta teren, jer je od sudije sve bilo čisto prema njima ! Mislim da nema potrebe da izbacuju Lil, gore će im biti ako odu na Old Traford ! :-)

@Yugovic Mozes ti samo Celzijevim navijacima da pljunes pod prozor...Ni to ne mozes...
A da malo bolje citas postove procitao bi da sam rekla da je gol totalno po pravilima. Igrac moze da zahteva zvizduk pre slobodnjaka ali i ne mora. Gigs nije cekao. Jeste da nije bas fer ali sta sad.
A kad smo vec kod Junajteda ne znam da li si gledao utakmicu, ali Junajted je jedva prelazio centar i to protiv Lila. Sta ce ako prodje pa dobije Lion ili neki drugi 3 puta jaci klub od Lila?

Ti znas dal se trude ili ne, sta li onda Celzi radi kad igra samo 1 : 1 u Ls, Mancester ima neuporedivo manji fond igraca od Celzija pa je i logicno da odredi prioritet na koji ce da jurisa. Al daleko od toga da zrtvuje Evropu, dogurace on daleko ove sezone.

molim...? pa pogledaj im rezultate po kupovima... i da... ne znam da li znas, ali gol su primili tek posto su polomili terija i dok su na terenu bili samo 10 igraca... a da ne zaboravim da su kada je teri izasao iz igre i zamenio ga roben onda i njega isto... hmm... da nije to malo cudno...

Back