Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
Мршавих 2:2 против Њукастла... Биће ово занимљиво првенство до самога краја.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da baksuziras. Mada sa onolikim povredama cak mozda i izgubimo. Ne daj boze,ali sve je moguce.68Charger440+6:Ne brini, Chelsea sigurno gubi bodove od Aston Ville.
JekaiGeorge:Nemoj da baksuziras. Mada sa onolikim povredama cak mozda i izgubimo. Ne daj boze,ali sve je moguce.
Alex ima tek 16,5 godina. Nije nikakav dekica!!!JekaiGeorge:Alex izjavio da Celzi nije mogao da mu da lepsi poklon za rodjendan nego da izgubi bodove....
C,c,c,c.... Pokvareni dekica :-D
Daj bre Ilicu, znas ti dobro na kog sam Alexa mislila.JekaiGeorge:hahhaahaha![]()
![]()
Daj bre Ilicu, znas ti dobro na kog sam Alexa mislila.

Ne razumem taj jezik, koji da je :wink:mio amico
Да ли су сви навијачи Челсија тако бахати и пуни саможивости као и њихов тренер, газда и набеђени играчи?!ј, овако нешто лупити и остати жив?! Ужас.JekaiGeorge:A sigurno znam da su oba golmana namerno povredjena. Kad vec ne mogu da pobede onda bar da nanesu maksimalno stete. A sto je najgore i uspelo im je.
) nije ni blizu tog Zidana.Alex.L:Pa Zidan je na vrhuncu karijere koštao 150 miliona maraka(75 miliona evra) i to je rekord. Kronaldo() nije ni blizu tog Zidana.
Evo prodaje se Parma, za cenu ispod 27.000.000 evraПа кад се за Роналдиња прича да се нуди 110 000 000 евра, тих 70 000 000 је доста скромније, али опет бацање пара, јер се за те паре може купити готово цео тим.
:wink: