Manchester United

Kaд се сви најмање надају, Челзи ће победити. Мислим да је жалосно вадити се на повреде када се има онакав фонд играча и када су дате силне паре за те исте играче.

Tacno da ima dobre igrace, ali takodje su i povredjeni dosta dobri igraci. Fora je u tome sto trenutno nema adekvatnu zamenu za njih. Da budem iskrena, Ilario ne moze da zameni ni Kudicinija a za Ceha da i ne govorim. Terija ne moze da zameni Fereira, Son-rajt- Filips ne moze da zameni Robena. Jedino za Kola ima adekvatnu zamenu. Seva igra daleko ispod nivoa i to je bio najveci promasaj. Balak takodje ne blista. Drogba ih vadi,ali ne moze ni on sve sam.
Ipak mislim da ako se potrude mogu da prebrode tu krizu. Mislim da ce Roben biti spreman za sledeci mec,Bularuz igra danas, Teri se vraca za nedelju dana,a Ceh februara.
Za pare koje su bacene na Sevcenka mogli su da dovedu dva prespektivna mlada igraca i sada ne bi imali ovakav problem.
Ako i danas bude nereseno ili ne daj boze izgubimo bice tesko stici Mancester koji trenutno odlicno igra i nema povredjenih igraca.

Alex,
Dekici sam oprostila takvu izjavu, cak sam mu i cestitala rodjendan na njihovom sajtu (sad ne smem ni da odem da vidim kakve su reakcije posto sam se potpisala kao Chelsea Girl),ali tebi necu.
Jos jedna takva izjava, i mio amico, plivaces sa ribama :lol: :lol: :lol:

JekaiGeorge:
A sigurno znam da su oba golmana namerno povredjena. Kad vec ne mogu da pobede onda bar da nanesu maksimalno stete. A sto je najgore i uspelo im je.
Да ли су сви навијачи Челсија тако бахати и пуни саможивости као и њихов тренер, газда и набеђени играчи?!ј, овако нешто лупити и остати жив?! Ужас.
Енглески фудбал пратим од своје девете године (сад имам 25), наравно одувек навијам на М.Јунајтед, али ми је Челси увек био симпатичан!! Увек, до ове мафијашко - примитивистичке феле која га сад предводи!

Па кад се за Роналдиња прича да се нуди 110 000 000 евра, тих 70 000 000 је доста скромније, али опет бацање пара, јер се за те паре може купити готово цео тим.
Што се Манчестера тиче, Ларсон дебитовао голом, за чупаву победу у купу.

Alex.L:
Pa Zidan je na vrhuncu karijere koštao 150 miliona maraka(75 miliona evra) i to je rekord. Kronaldo( :lol: ) nije ni blizu tog Zidana.

u to vreme transferi su baš bili astronomski...

ronaldo ne vredi više od 30, ali teško da će mančester prodati tako mladog igrača. veliki klubovi jednostavno ne posluju tako...

Upravo zbog astronomskih transfera, italijanski fudbal je bio svojevremeno na rubu propasti.

Па кад се за Роналдиња прича да се нуди 110 000 000 евра, тих 70 000 000 је доста скромније, али опет бацање пара, јер се за те паре може купити готово цео тим.
Evo prodaje se Parma, za cenu ispod 27.000.000 evra :lol: :wink:

Back