Manchester United

-TiFA-:
:confused: Celsi je bolji priznajem! Nabroj mi neke uspehe Celsija kroz istoriju pa ih uporedi sa Man Utd!!!
ko je pominjao Celzi ja sam pitao da li ti stvarno mislis a je najbolji klub na svijetu Mancester
sad cu da ti nabrojim nekoliko boljih klubova (real madrid, bajern, milan, juventus....)
pa sad vidi ..........
a ti provjeri sto su ove ekipe bolje 8)

GRIZZLY:
ko je pominjao Celzi ja sam pitao da li ti stvarno mislis a je najbolji klub na svijetu Mancester
sad cu da ti nabrojim nekoliko boljih klubova (real madrid, bajern, milan, juventus....)
pa sad vidi ..........
a ti provjeri sto su ove ekipe bolje 8)
Jedan od najboljih!!!Ne postoji najači čovek na svetu nego jedan od najačih!!!

jeasus:
salu na stranu...Man UTD iza sebe ima rezultate...a Celzi trenutno nema nista...ali ipak, novac je cudo...videcemo
Slažem se! Sto se Čelsija tiče meni nije jasno kako se sad odjednom pojavio na forumu veliki broj njihovih navijača i svi u glas govore-Murinjo, Drogba, Lampard, Karvaljo... a gde su bili kada su u Čelsiju igrali Zola, Vijali i ostala kompanija, nego sad se ***** nešto na forumu ko je ko Čelsi, i svi govore o sadašnjem vremenu. Videćemo dal će pehar lige šampiona podići Teri? Ja govorim o Man Utd u rasponu od 20 i više godina, ne kažem da su sad sjajni ali nesumnjivo je to da se radi o klubu "velikih dimenzija" i da ih treba poštovati jer imaju velike rezultate iza sebe. Mozda ako Kapelo dođe na mesto menadzera Man Utd ponovi neke od uspeha. I ja mislim da je vreme A.Fergunsona prošlo i da im treba novi koncept u igri.

-TiFA-:
Slažem se! Sto se Čelsija tiče meni nije jasno kako se sad odjednom pojavio na forumu veliki broj njihovih navijača i svi u glas govore-Murinjo, Drogba, Lampard, Karvaljo... a gde su bili kada su u Čelsiju igrali Zola, Vijali i ostala kompanija, nego sad se ***** nešto na forumu ko je ko Čelsi, i svi govore o sadašnjem vremenu. Videćemo dal će pehar lige šampiona podići Teri? Ja govorim o Man Utd u rasponu od 20 i više godina, ne kažem da su sad sjajni ali nesumnjivo je to da se radi o klubu "velikih dimenzija" i da ih treba poštovati jer imaju velike rezultate iza sebe. Mozda ako Kapelo dođe na mesto menadzera Man Utd ponovi neke od uspeha. I ja mislim da je vreme A.Fergunsona prošlo i da im treba novi koncept u igri.
kada su igrali Zola, Vijali tada ja nijesam bio na forumu pa se onda nisam ni mogao ku*citi
Vidjecemo da li ce ga podici Nstelroj ili ko je vec kapiten tog nesrecnog kluba koji ne moze da igra ni kupu UEFA :shock: ?
A to da ce Kapelo doci u mancester :lol: :lol:
Mozda ako se rodi novi Kapelo... 8)

Ja....kontriram!?
Boze me sakloni... :mrgreen:
Ne kontriram, nego je veliki broj navijaca postao aktivan tek od dolaska Abramovica!!!
A fanovi L'poola - to je prica za sebe...
E al kad sam video da oni na poluvremenu finala LS
pevaju 'never walk alone' i duplo su jaci od navijaca Milana...
najezio sam se...
dobro,posle mi malo falilo da placem...
doduse urlao sam...
nego da ne prolazim ponovo kroz bolnu proslost...

Terror Techa:
Ja....kontriram!?
Boze me sakloni... :mrgreen:
Ne kontriram, nego je veliki broj navijaca postao aktivan tek od dolaska Abramovica!!!
A fanovi L'poola - to je prica za sebe...
E al kad sam video da oni na poluvremenu finala LS
pevaju 'never walk alone' i duplo su jaci od navijaca Milana...
najezio sam se...
dobro,posle mi malo falilo da placem...
doduse urlao sam...
nego da ne prolazim ponovo kroz bolnu proslost...
dao si dobar primjer :-P
tj. istina
mada i sjutra u Liverpul da dodje neki Abramovic imali bi jos vise navijaca

Алекс, да се разумемо: немам ја ништа против Арсенала и навијао сам за њих против Реала. Али је чињеница да Арсенал са Вијером и Арсенал без Вијере нису исти клуб, па ми се нешто чини да је ове године пад тек почео.

Back