Manchester United

Dobro za real si rekao,tu smo saglasni...ali sta sad,Milan i Juventus su italijani i to je dovoljno?
Reci zasto oni jesu prepotentni a mancester nije?

A sad ti smeta sala,ali znas da se zezas na moj racun je li?

@on topic...puce mancester od liverpoola...mislim da je zasluzeno...ne toliko sto je liverpol nesto uradio,nego sto mancestyer nije nista...vidic zaebo gol.pobegao mu krauc...

pa, rekoh da sam slucajno naveo ta tri tima
nisam rekao "milan i juventus su prepotentni"... izvlacis iz konteksta...

da i u manchesteru ima prepotentnih, ali capelo, ibrahimovic... samo kad citas njihove izjave dosta ti je....
ima ih u milanu
nemoj, molim te, opet da se uvredis...
ima ih svugde

ali, evo, zvanicno, milan nije prepotentniji od manchestera... ali nije ni obratno...

ali i da nisi pogresio...al' nema veze...

Mislim da Milan nije takav klub...evo ti primer.
Na prijateljskoj utakmici Juve - Milan...Bufon se sudario sa Kakom i povredio se ...Galiani je odmah posle utakmice ponudio Abiatijana pozajmicu do kraja sezone(iako je bufon povredjen tri meseca)
Ipak je milan fer klub

I pored toga,idem redovno na zvanicni sajt milana,i stvarno nema ama bas ni jedne ni blizu prepotentne izjave od strane igraca ili ancelotija... nikada ne komentarisu ni sudjenje...

Berluskoni ponekad,al' treba ga i razumeti...

da, rekao sam da nisam mnogo pogresio... za milan, iskreno, ne znam, ali ova dva kluba - sigurno...
sto se tice galijanijevog poteza - svaka cast (nije da se juventus bas usrecio sa abijatijem, al' dobro...), ali ne znaci da nisu prepotentni.... imaju i oni svoje trenutke....

heto si da kazes da manchester jeste prepotentan...
kad si cuo fergusona da je rekao da ce, recimo, manchester prestici chelsea u sampionatu ili slicno? nikad...

pa da kaze da ce ih prestici bi bilo malo glupo i nerealno,a ne prepotenteno....bar da je malo manja razlika...ma dobro....

Ali sto se Abijattija tice,i te kako su se usrecili,pa cak su razmisljali i Buffona da prodaju a da ostave Abijattija,al' naravno,kolko su para pukli za buffona,nema sanse....

.pissbottleman:
pa da kaze da ce ih prestici bi bilo malo glupo i nerealno,a ne prepotenteno....bar da je malo manja razlika...ma dobro....

Ali sto se Abijattija tice,i te kako su se usrecili,pa cak su razmisljali i Buffona da prodaju a da ostave Abijattija,al' naravno,kolko su para pukli za buffona,nema sanse....
Mancester je G**NO[/IMG]

Ja mislim da je totenhem jaci a tek Millwal

Back