- Poruka
- 23.504
Vidim, ovde si ozbiljniji. Ne nosis dres, vec nosis i odelo. Vidan napredak ali cini mi se da si onaj desno, mladji. Cale ti je negde moje godiste. Klanjam se!68Charger440:Zar nisi gledao Invisible Man? Ja sam igrao glavnu ulogu.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim, ovde si ozbiljniji. Ne nosis dres, vec nosis i odelo. Vidan napredak ali cini mi se da si onaj desno, mladji. Cale ti je negde moje godiste. Klanjam se!68Charger440:Zar nisi gledao Invisible Man? Ja sam igrao glavnu ulogu.
![]()
Uh, postaje strasno. Ja cu morati da se maskiram da me ne prepoznas. Ne znam kako da Ti posaljem sliku da te zavaram, onako jednu sa nindza imidzom. Vidim, glavu imas a sad fali lice. Ali otkrices se Ti. Ja to znam. A onda tesko nama.68Charger440:
Koji su to svi? Tamo su samo dvojica koja su posumnjala, inace SVI vole Mancester.turutush:Vi svi koji mislite da Manchester ne moze da osvoji LS i da je od njega ostalo samo ime NEMATE VEZE SA FUDBALOM ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
turutush:Vi svi koji mislite da Manchester ne moze da osvoji LS i da je od njega ostalo samo ime NEMATE VEZE SA FUDBALOM ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Naravno da ne mogu da osvoje LS kad ce Zvezda da ih tuce u finalu!68Charger440:Ako prodju grupu u LS mogu da budu zadovoljni. Ako osvoje LS onda je to 8. svetsko cudo.
turutush:Vi svi koji mislite da Manchester ne moze da osvoji LS i da je od njega ostalo samo ime NEMATE VEZE SA FUDBALOM ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Sta tebe briga da li je ili nije iz sela i iz kog je sela? Jel' to tema? Ako je decko lepo pitao,onda mu isto tako odgovori ako znas,ako ne znas bolje nemoj da se pravis pametna glupim komentarima.ludachica_88:$Luka...ne znam iz kog si ti sela kada tamo nema dres cristiana ronalda...bzvz pitanje!to nije tema!
Alex.L:Misliš li možda da preteruješ???
Ja mislim da DEBELO preteruješ.
Rajan Gigs najbolji svih vremena-->to je smešno
Dobar jeste, ali ne najbolji, ni u sadašnje vreme, a pogotovo u istoriji.
Svi znaju da su Brazilci Bogovi driblanja, i da kod njih i štoper ume da dribla.
Što se tiče brzine, najbrži je možda bio kad je bio mlađi 10 godina.
Tako da si preterao, vođenim navijačkim starstima.