Manchester United

68Charger440:
Zar nisi gledao Invisible Man? Ja sam igrao glavnu ulogu.

The-Invisible-Man.jpg
Vidim, ovde si ozbiljniji. Ne nosis dres, vec nosis i odelo. Vidan napredak ali cini mi se da si onaj desno, mladji. Cale ti je negde moje godiste. Klanjam se!

turutush:
Vi svi koji mislite da Manchester ne moze da osvoji LS i da je od njega ostalo samo ime NEMATE VEZE SA FUDBALOM ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ajde navedi jedan argument za to što si napisao. Samo nemoj da bude on dobro poznati, i čak štaviše izlizani: Mančester je institucija, klub sa dušom, bla,bla,bla.... jer ime kluba i istorija ne mogu pomoći klubu(bilo kom) da osvoji neko takmičenje.

Ne znam koliko imaš godina. Inače, ovaj citirani tekst je karakterističan za nekoga na nivou od 10 godina(ti što ne misliš kao ja, i ne voliš isto što i ja, nemaš pojma).:roll::roll::roll:

ludachica_88:
$Luka...ne znam iz kog si ti sela kada tamo nema dres cristiana ronalda...bzvz pitanje!to nije tema!
Sta tebe briga da li je ili nije iz sela i iz kog je sela? Jel' to tema? Ako je decko lepo pitao,onda mu isto tako odgovori ako znas,ako ne znas bolje nemoj da se pravis pametna glupim komentarima.
I to je pitao zato sto Cristiano igra za Mancester J. a ova se tema tako zove,tako da je bolje da tu pita nego da otvara novu temu.
@Luka Zavisi odakle si,ako si negde blizu Nisa, dres mozes da kupis u Kalci ili podzemnom ili pak ako hoces jeftiniju varijantu mozes ga nabaviti i na buvljaku ili pijaci.

Ma United je najjaci klub na planeti. Imaju najboljeg igraca ikada - Velikog Rajana Gigsa!
Ma kakav Ronaldinjo,Gigs je za njega izmislio driblanje.
Ma kakav Martins,Gigs je od njega brzi 5x!

Red Army
Glory,glory,Man Utd
Red Devils

;) ;)

Misliš li možda da preteruješ???
Ja mislim da DEBELO preteruješ.
Rajan Gigs najbolji svih vremena-->to je smešno
Dobar jeste, ali ne najbolji, ni u sadašnje vreme, a pogotovo u istoriji.
Svi znaju da su Brazilci Bogovi driblanja, i da kod njih i štoper ume da dribla.
Što se tiče brzine, najbrži je možda bio kad je bio mlađi 10 godina.

Tako da si preterao, vođenim navijačkim starstima.

Alex.L:
Misliš li možda da preteruješ???
Ja mislim da DEBELO preteruješ.
Rajan Gigs najbolji svih vremena-->to je smešno
Dobar jeste, ali ne najbolji, ni u sadašnje vreme, a pogotovo u istoriji.
Svi znaju da su Brazilci Bogovi driblanja, i da kod njih i štoper ume da dribla.
Što se tiče brzine, najbrži je možda bio kad je bio mlađi 10 godina.

Tako da si preterao, vođenim navijačkim starstima.

Ok,mozda sam malo preterao,ali ja njega stvarno volim zbog nacina na koji igra. Ali eto,pre jedno 4 godine je sigurno bio najbrzi i najbolji. Ali nikad nece biti boljeg levog krila od njega,i niti ce biti. A za one sto pisu o K.Ronaldu - zalim vas. Ja navijam za United 10 godina, i to je najjadniji,najbedniji,najskrtiji igrac kojega sam video u zivotu. Kad sam cuo da ide u Real,skakao sam od srece,jer kad ode tamo,jadni Real ce biti jos slabiji.

Ma biće C.Ronaldo dobar, samo da ga neki trener dovede u red. Reče neko, ako neće Kapelo, neće niko.
C.Ronaldo je brz, odličan dribler, hrabar(ne promašuje penale), a to što je sebičan i preteruje sa driblinzima, to je posledica njegove mladosti, i želje da pokaže da on svašta ume da uradi. To je neko moje viđenje.

A to sto pada i simulira? Po meni Ronaldo nije klasa igraca za Mancester, jer Mancester je klasa za sebe. To je ekipa koja je godinama nastajala, stvarala svoj renome i ugled. Mancester se prirodno stvarao, i on ce uvek biti veci od Celzija bez obzira na sadasnje rezultate, uzgred taj Celzi ce trajati dok traje i Abramovic, a koji je do tada bio prosek. Mancester je institucija, nesto kao Zvezda kod nas. Ima ugled, dugogodisnju tradiciju, rezultate, mnostvo ekstra igraca koji su igrali za taj tim. Uz Mancester, jedino Liverpul i Arsenal mogu da se pohvale takvom tradicijom, dok Celzi nikad nije, niti ce biti na njihovom nivou.

Back