peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.011
Da se proda, normalno...
Ne treba držati igrača koji se ovako ponaša.
Ne treba držati igrača koji se ovako ponaša.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pobeda od 2:1, strelac oba gola Hernandez. Inače, ova pobeda je prva pobeda u gostima u ovoj sezoni.
Vrlo dobra partija, izdvojio bih Čikarita kao igrača utakmice. Kakav talenat, neko napisa na jednom forumu : "Podseća me na mladog Majkl Ovena sa meksičkom lucidnošću". Siguran sam da će u Junajtedu još više napredovati i postati svetska klasa. Ništa lošiji danas kapiten Nemanja Vidić - mislim da nije izgubio duel u vazduhu a usput je i asistirao Čikaritu kod prvog gola
Idemo dalje, sledeća utakmica je već (Carling cup) za dva dana protiv Volvsa.
То се, ја мислим, није десило од 1980-тих!!! Право је чудо да смо још колико-толико у трци за титулу.
vs![]()
![]()
Prognoza:
Man Utd 3:0 Spurs
Čikarito
Čikarito
Nani
![]()
Sine pobrkao si loncice...Ako budu spremni King i Dovson necete ni da pripretite golu Gomesa 

Ja se iskreno najviše Bejla plašim. Odnosno ne plašim se toliko njega kao igrača (a jeste odličan) nego koga Fergi planira da stavi na spoljnog.
Ako to budu Ošej ili Nevil, može biti vrlo gadno za nas jer se jako slabo snalaze protiv brzih igrača.
VDV i Modrić čine respektabilnu sredinu terena i mislim da će se i tu voditi velika bitka.
Sigurno će biti dobar meč, pretpostavljam sa puno golova, nadam se više u vašoj mreži![]()