Manchester United

Руни је већ прошлост, да се ми окренемо моменту садашњем...Солидно прво полувреме вечерас, слабије друго. Бербатов носи цео напад на леђима, без њега тешко налазимо пут до мреже. Бурса безопасна, како су ови освојили титулу у Турској? Очекујем победу и тамо...

Solidno prvo poluvreme, fantastičan gol Hernandeza glavom, mnogo opasnije delujemo sa njim. I ostajem pri stavu da Runija treba prodati i dovesti top veznog igrača, Hernandez će itekako uspeti da ga nasledi.
Malo nesigurnosti i nervoze kod Skolsa i Nevila koji je mogao da bude isključen na kraju prvog poluvremena zbog oštrog starta, voleo bih da Wes dobije priliku na poluvremenu nije ga dugo bilo na desnom beku a i čisto da ne rizikujemo drugi žuti Gaza.
Evra igra na poziciji koju je jedno vreme igrao dok je bio u Monaku ali se ne snalazi baš najbolje, deluje pomalo izgubljeno.
Sve u svemu nije loše, očekujem još golova u drugom poluvremenu.

Pobeda od 2:1, strelac oba gola Hernandez. Inače, ova pobeda je prva pobeda u gostima u ovoj sezoni.
Vrlo dobra partija, izdvojio bih Čikarita kao igrača utakmice. Kakav talenat, neko napisa na jednom forumu : "Podseća me na mladog Majkl Ovena sa meksičkom lucidnošću". Siguran sam da će u Junajtedu još više napredovati i postati svetska klasa. Ništa lošiji danas kapiten Nemanja Vidić - mislim da nije izgubio duel u vazduhu a usput je i asistirao Čikaritu kod prvog gola :worth:
Idemo dalje, sledeća utakmica je već (Carling cup) za dva dana protiv Volvsa.

Pobeda od 2:1, strelac oba gola Hernandez. Inače, ova pobeda je prva pobeda u gostima u ovoj sezoni.
Vrlo dobra partija, izdvojio bih Čikarita kao igrača utakmice. Kakav talenat, neko napisa na jednom forumu : "Podseća me na mladog Majkl Ovena sa meksičkom lucidnošću". Siguran sam da će u Junajtedu još više napredovati i postati svetska klasa. Ništa lošiji danas kapiten Nemanja Vidić - mislim da nije izgubio duel u vazduhu a usput je i asistirao Čikaritu kod prvog gola :worth:
Idemo dalje, sledeća utakmica je već (Carling cup) za dva dana protiv Volvsa.

Крајем октобра!!! :eek: То се, ја мислим, није десило од 1980-тих!!! Право је чудо да смо још колико-толико у трци за титулу.

Manchester United 3:2 Wolves
56' [1 - 0] Bebé
60' [1 - 1] G. Elokobi
70' [2 - 1] J. Park
76' [2 - 2] K. Foley
90' [3 - 2] J. Hernandez

Nisam ispratio meč, ako neko jeste neka napiše kako su momci odigrali.
Čitam na nekom drugom forumu, kažu Smalling igrač utakmice?

Нисам гледао ни ја пошто сам се већ у пола десет стропоштао у кревет. 'би га, клинка ме већ месец дана буди 2-3 пута ноћу и вилени, исцрпљен сам...:p

Чикарито нас поново вади, видим...'Ај да станем овде да га не урекнем. Читам са нета да му је Дарен Гибсон упутио пас, право је чудо да је Гибсон одлучио да дода. Такође, по ономе што сам читао, игра је углавном била средње жалосна што није чудо јер у Лига купу углавном играју резерве. Но, не бих се бунио против хет-трика у том такмичењу. :D

Да, видим да је и Бебе дао свој први гол. Нека му је са срећом.

На данашњи дан пре 65 година сер Мат Безби је први пут у својству менаџера водио Јунајтед у званичној утакмици. Победили смо Болтон са 2:1. Сер Мат нас је направио оним што смо данас, уз сво дужно поштовање према Фергију.

2s1rccl.png
vs
1zn98aa.png

Subota 30. oktobar
Barclays Premier League
18:30h

Prognoza:

Man Utd 3:0 Spurs
Čikarito
Čikarito
Nani
mshsuq.gif

Ja se iskreno najviše Bejla plašim. Odnosno ne plašim se toliko njega kao igrača (a jeste odličan) nego koga Fergi planira da stavi na spoljnog.
Ako to budu Ošej ili Nevil, može biti vrlo gadno za nas jer se jako slabo snalaze protiv brzih igrača.
VDV i Modrić čine respektabilnu sredinu terena i mislim da će se i tu voditi velika bitka.
Sigurno će biti dobar meč, pretpostavljam sa puno golova, nadam se više u vašoj mreži :D

Ja se iskreno najviše Bejla plašim. Odnosno ne plašim se toliko njega kao igrača (a jeste odličan) nego koga Fergi planira da stavi na spoljnog.
Ako to budu Ošej ili Nevil, može biti vrlo gadno za nas jer se jako slabo snalaze protiv brzih igrača.
VDV i Modrić čine respektabilnu sredinu terena i mislim da će se i tu voditi velika bitka.
Sigurno će biti dobar meč, pretpostavljam sa puno golova, nadam se više u vašoj mreži :D

Mogu glavu da stavim da mec nece poceti Evra,jer znam a i gledao sam da ima dosta,i previse problema kako zaustaviti Lenona koji je brz,a na proslom mecu sa Tottenhamom kada je Hari ubacio Lenona sa klupe Fergi je odmah reagovao sa uvodjenjem O'Sija umesto Evre (znaci Lenon se bukvalno igra sa njim)...Jedini problem Tottenhamu je stoperski gde Galas,Kabul i Basong nemogu ni senku da zamene od povredjenih Kinga i Dovsona,ali se nadam da ce bar jedan od ovih dvojice u subotu na teren...Takodje imamo problema sa neefikasnim napadom bez Defoa a ni Pavlicenko ni Krauc nisu u formi...Sto se tice Man Utd dosta me brinu Berbatov i Nani koji uvek prave velikih problema kada igraju protiv Tottenhama...

Back