Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Kao npr. prije neki dan protiv vas, kada nam je sudija dao crveni karton...valjda da bi nam pomogao?
Sudija vas nije ojadio....karon je na mestu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao npr. prije neki dan protiv vas, kada nam je sudija dao crveni karton...valjda da bi nam pomogao?

Перфектан опис 90% твојих постова.![]()
To je sad postalo neka mešavina epske i naučne fantastike, sa jedne strane imamo patuljke koji su precenjeni od strane trolova, a sa druge strane imamo zaveru ljudi u crnom protiv velikih klubova (koji se bore za LŠ-a) a u korist ovih malih koji tako osvajaju trofeje (Manu ili Barsa) ...
Нотингем Форест има две титуле европског првака, шта они тек треба о себи да кажу? А ове сезоне можете да узмете ЛШ једино ако се сруши Барселонин авион, Интеровци сви поломе ноге, а нас киднапују терористи.
Па види, да будем искрен до краја ови момци Спенсер, Валкен сигурно знају више те статистике од мене. Последњих година и не пратим толико све то.( ебг, обавезе, породица), гледам ЛШ и дербије у Премиеру. Али знам добро да проценим, погледам играча једну утакмицу и знам да ли је добар или не. Тако и за тим. Рекох ти да сте били готивни крајем 80-их и половином 90-их. А сада сте гомила легионара који играју за паре а клуб би сутра напустили и прешли у Арсенал. Изузимам ону пијандуру Терија..
Али, ти изгледа имаш велики хејт на Јунајтед а разлоге знаш само ти. Биће да су разлози исти зашто сланинари мрзе гробаре.
Ovo je vec tragikomicno sta se ovde pise...Ispade United mali klub..
United je mozda najkonstantniji klub na svetu po rezultatima,posebno u domacoj ligi,navedite mi koji drugi klub koji je osvojio 11 titula cini mi se u prethodnih 20 godina u svojoj ligi...
A ova slika sa Fergusonom i Rednapom...
Covek koji ima 11 titula u Engleskoj osvojenih,2 lige sampiona i ko zna koliko drugih trofeja,ljubi ruku ovom....Ovo vec nije smesno,to je zalosno.
Totenhem sad ima dobar tim,ali kao sto je rekao Walken imaju jednog igraca svetske klase(po meni imaju dvojicu Bejl i Van der Vart)plus nekoliko jos dobrih igraca poput Modrica,ali ako hoce da budu stvarno velika ekipa nije dovoljno da pobede Arsenal,City i jednom Inter u LS,potrebno je mnogo vise,da osvajaju trofeje i to konstantno...
Mušterije su vam jedino kad kupuju ponekog igrača iz Totenhema, ali da su stalne baš i nisu ... Nije se niko nakupovao odličnih igrača iz Totenhema, jer nije nikad ni bilo nekih svetskih klasa, osim Sola Kempbela, koji je otišao kod najvećeg rivala ...Ti tvoji veliki klubovi su nam stalne musterije....
Ovo ne vredi ni komentarisati ako je to kriterijum za određivanje veličine kluba ...nemoj mi reci da smo slucajno u poslednja tri meca dva puta pobedili Man City i jednom igrali nereseno....
Koje bre ja klubove stilski ubacujem i dižem? Real ili Bajern? Zna se koji su veliki klubovi - Real, Barsa, Inter, Milan, Juve, Bajern, Mančester, Liverpul, Ajaks i slični, i Totenhem ni na menadžeru ne može biti na istom nivou ... Totenhem može biti jedino iznad Blekupla, West Hema i sličnih ...da smo dobili Inter i da smo ih ostavili iza nas...da nam je Arsenal sasvim slucajno stalna musterija....Prema tome Tottenham nije samo u istom nivou sa Arsenalom,Bajernom,Milanom i Interom...cak je i iznad pojedinih timova koje ti stilski ubacijes i dizes....
Ptice koja je pala na leđa ...kako god okrenes na takve klubove mi gledamo iz pticije perspektive...
Uzeli smo pre dve godine Karling kup.....

... Svaka čast, priznajem da sam to prevideo, i sad mirne duše mogu reći da je Totenhem ušao u red fudbalskih velikana poput Lutona, Midlsbroa, Lestera, Oksforda i ostalih ...Pošto se ja udružujem jedino sa logikom, očekujem u dogledno vreme da dobijem etiketu navijača Intera, jer sam mišljenja da je Inter u prvom meču, u prvom poluvremenu, sjajnom igrom nametnuo igračima Totenhema razmišljanje da prestanu da se bave fudbalom ... Očekujem da ću postati i rosonero uskoroDzabe se ujedinjujes sa navijacima Mancestera...
Ti ocigledno nijesi u toku... Ja sam vec napisao veci broj puta da nemam hejt prema Mancesteru, vec ako ga i imam prema nekom, to je Liverpul(ali oni su barem posteni, ne racunajuci onaj gol(koji nije postojao) Luisa Garsije u polufinalu LS)...
Titulu drugoplasiranog i trećeplasiranog ... Arsenal ispada čim im se povredi Fabregas ili Persi, Čelsi je istrošen maksimalno i nemaju kadar za titulu, Siti i Totenhem nemaju mentalitet pobedinka iako imaju dobre ekipe (Siti čak i najbolju na papiru), tako da ostaju samo Manu, koji ne briljira a i dalje je prvi sa par tekmi manje ...Ne otpisuj nijednu ekipu iz prvih 5 jer se sve bore za tituluTo je to
![]()
Neke stvari nemaju cijenu...
Pošto smo zaključili da Čelsi ima cenu, i da ga zato nisi nabrojao, još lakše ćemo zaključiti da su ta velika dela ipak malo preskupa, jer se kupuju majstorstvom, inteligencijom i genijalnošću igrača i trenera ...A taj mali klub je uvijek bio spreman za velika djela...
Naravno da nismo uvredili nikog, jer svaki navijač zna koliko mu je klub velik ili mali, i 90% navijača ne navija za klub zbog njegove veličine ... Ne gaje svi navijači poput tebe i Grizlija iluzije da se poredak klubova koji je istorija pravila promenio u par utakmica gde Siti nije uspeo da vas dobije, ili gde je Bejl pobedio Intera kog su u tom trenutku skoro svi pobeđivali ...za mene je ''veliki'' i taj Portsmaut,Sanderlend,Derbi ili Notingem Forest koji je dva puta bio prvak evrope,....ali to sve govori o njima...rekavsi to uvredili su armiju navijaca koji vole taj klub...
Da, upravo to, prošle godine je Manu golom iz ofsajda i nepostojećeg faula osvojio titulu ...ili ako se sad oni bore zajedno sa sudijama i celom FA Engleske za sampiona drzave ne znaci da nece nardne da se bore za opstanak....kolo srece se okrece...

... Svaka čast, priznajem da sam to prevideo, i sad mirne duše mogu reći da je Totenhem ušao u red fudbalskih velikana poput Lutona, Midlsbroa, Lestera, Oksforda i ostalih ...

Farsa je farsa...nju ne treba ni komentarisati...
A Inter se vec lose proveo protiv Totenhema...
Prema tome...neutemeljeno...apsolutno neutemeljeno...![]()
Nema potrebe citirati cele tvoje postove, niti je teorijski moguće izvlačiti iz konteksta i izvlačiti na nečiju vodenicu, jer to što ti pišeš je nebuloza u najčistijem obliku ... Ako je tekst neboloza, ja tu ne vidim potrebu za kontekstom ...@Walken
Ako vec zelis nesto da citiras(iako post i nije upucen tebi), onda citiraj cijeli post...a ne da se trudis da izvlacis iz konteksta i okreces na svoju vodenicu... To je osobina ljudi koji zele da pobjedjuju u razgovoru i najcesce je nacin da odgovore osobi koja pobjedjuje u razgovoru a to ne zeli... Razgovori ne sluze za pobjede vec da ljudi razmijene misljenja...
A ja tebi da shvatiš, ako si već pročitao ... Mada i za to shvatanje je potrebna logika, tako da bi to čitanje za tebe bilo začarani krug ... To je kao kad ti ne bi znao kako se koristi čekić, a onda njime pokušavao da napraviš drugi čekić, da bi pomoću tog napravljenog naučio kako se takav alat koristi ...Preporucujem ti da za pocetak procitas sta je logika...
Vidiš, za mene je to kompliment kad od tebe dobijem neodgovarajuću etiketu ... Prosta matematika, - i - daju +, što znači da kad neko ko piše nešto što nema veze sa mozgom dodeli kakvu kritiku nekome, taj neko može biti siguran da ta kritika opisuju potpuno suprotno od onoga što zaista i jeste ...Ako i dobijes neku etiketu, dobices je zato sto si je zasluzio...
Neću puno komentarisati ove gluposti, nego ću reći, kao neko ko se bavi time, da ste ti i psihologija dva apsolutno različita pojma ...Sto se tvog navijanja tice moj stav je sljedeci... Kada si bio mali ``navijao si`` za Juventus... Nakon Kalcopolija te je bilo sramota za koga ``navijas``...pa si presao na Farsu... Od kada sam te ja prozvao da navijas za koga stignes...od tada ne znas za koga da ``navijas``, pa ``navijas`` i za Juventus i za Farsu...a u slobodno vrijeme protiv Celzija tj. za Celzijeve rivale... Zakljucak je da ni ti sam ne znas za koga ``navijas``...
Pošto nijedan ugao kamere nije dobar za tu procenu, ja za razliku od tebe ne isključujem mogućnost da to nije gol, tako da mi ne moraš objašnjavati pravila koja već poznajem ...Sa sigurnoscu mozemo reci da to nije gol...jer da bi nesto bilo gol, lopta mora da predje cijelim svojim obimom gol liniju...a tu je veliko pitanje je li uopste i dio lopte presao gol liniju...
Osim toga ako ti smatras da je to crveni karton i penal...onda si naprasno postao navijac Liverpula, ili si neprijatelj svih golmana, ili si neprijatelj Celzija...
Totenhem nema napad za titulu, tako da njih možemo odmah isključiti i maksimum im je četvrto mesto ... Što se ostalih tiče nije dovoljno imati dobru ekipu, mislim da bi i laik poput tebe to do sada skontao, nego iskoristiti potencijal i na terenu ... Ali niko osim Mančestera donekle ne ispunjava to ...Svih 5 ekipa su i dalje u igri za titulu... Drugacije moze da kaze samo laik... Jer sve ekipe imaju dovoljno dobru ekipu da budu sampioni... U stvari...mozda nema Mancester Junajted...
Pa nije ni Roman toliko lud da preplaćuje navijače kad već istu stvar čini sa igračima, kad su oni dovoljno bezlični pa će početi da navijaju za klub koji je trenutno u modi ... Kad Roman ode sa funkcije, a Čelsiju malo padne popularnost, a sa druge strane šeici ostanu na ostrvu, očekujem da ubaciš malo izbeljivača u veš mašinu kad budeš prao Čelsijev dres ... Još ako imaš dres od Rajt Filipsa, ne moraš čekati da kapiten Teri izmeri svoju ljubav u novčanicama ... A pritom su i gradski rivali Junajteda, koji kod tebe izaziva ozbiljne paranoje, te ćeš opet imati razloga da kuješ zavere ...Jesmo zakljucili da Celzi ima cijenu...ali moja ljubav prema Celziju nema cijenu...
I prosjak može biti mušterija u salonu Ferarija, ali će gledati kako ga drugi kupuju ...Ako se djela kupuju majstorstvom, inteligencijom i genijalnoscu igraca i trenera...onda cemo mi uvijek biti musterije...
Mislim da se ovde ne radi o tome šta ja hoću, te prema tome ne bih morao da podelim to saznanje sa tobom ... Da čitaš neke druge teme osim Totenhemove, vrlo lako bi uočio za koga ja navijam, pošto to zna apsolutno svako ko je redovan ovde i sa malo starijim stažom ... Jednostavniji način je bio da pitaš direktno mene ...@Walken
Nisi mi jasan...znas li ti sta hoces???prvo ja do sad neznam za kog navijas...pises nesto,cirtiras,navrces i okreces ga kako tu kuurac ide da bi dokazao nesto sto se nemoze dokazati...
Mislim, zar stvarno treba neko da ti objašnjava kriterijume za merenje veličine kluba ... Muno je Alkorkon Realu 4 komada, pa nisu zbog toga stali uz bok njima ...koji je kriterijum za to da li je neki klub veliki ili mali....da li mali klub moze da mune petardu Real Madridu i da ih izbaci iz kupa kralja???kazes da navijac zna da li mu je klub veliki ili mali...pa koji ce navijac za svoj klub reci da je mal...da se za kvalitet kluba gleda cela istorija nebi se pratio koeficijent za poslednje cetiri godine...
i Totenhem i Oxford su osvojili Karling kup koji si spomenuo, tako da sam ih uporedio koristeći tvoje kriterijume, za koje vidim da se slažeš da su glupi u obliku bezgraničnostiporedjujes Tottenham sa Oksfordom
...Ovo što ja pišem, svako može da razume, a nije moj problem što ti ne znaš šta si hteo da kažeš, te zbog toga ni ne znaš kakav odgovor treba da dobiješ, pa ti sve izgleda nerazumljivo .......i sad ja mogu komotno da ocekujem da ces iseci ovaj post i pricas o necemu sto zapravo i nisam hteo da kazem
Moguće je, samo treba imati prosečan IQ, a na moju sreću velika većina na ovom podforumu je pametna i sa njima sasvim normalno i lepo razgovaram .......sa tobom je nemoguce razgovarati....
Sudija vas nije ojadio....karon je na mestu....
...ma idi be begaj....tebe da pitamMislim da se ovde ne radi o tome šta ja hoću, te prema tome ne bih morao da podelim to saznanje sa tobom ... Da čitaš neke druge teme osim Totenhemove, vrlo lako bi uočio za koga ja navijam, pošto to zna apsolutno svako ko je redovan ovde i sa malo starijim stažom ... Jednostavniji način je bio da pitaš direktno mene ...
dve strane u jedan post bi razvezao,smorio bih se dok bi citao u tom tvom odgovoru za koga navijas......ja sam ti nekoliko puta reko zasto,kako i zbog koga je najkonstantniji...da ne duzim...I nemam ja tu šta da okrećem i izvrćem da bih dokazao da je Manu najveći i najkonstantiji klub u Britaniji i među par u Evropi te da Totenhem nije veliki klub, jerbo istorijske činjenice i sve ostalo dokazuju suprotno ...
pa kazi koji su kriterijumi???\Mislim, zar stvarno treba neko da ti objašnjava kriterijume za merenje veličine kluba ... Muno je Alkorkon Realu 4 komada, pa nisu zbog toga stali uz bok njima ...
Opet pises kako ti kuurac ide....uporedjujes Lece i Tottenham....cudan si ti...stavljas Liverpol koji je u zadnjem casu dobio bitku da ne ode pod stecaj i koji se bori kao lav da ostane u Premijer ligi- sa klubom koji se bori za titulu u Premijer ligi,Ligu Sampiona i FA Kup...znaci Tottenham je mali a Liverpul je veliki....taj Verder je opalio Inter sa 3:0 (znaci da nije raspali..koji ce raspali klub onako poniziti sampiona sveta u kakvoj god on formi bio)..Sahtjor je prosao...ali oni jednom u godini dobiju jaku ekipu...Tottenhamu u jednoj sezoni pod noge padne ceo red tih sto dizes u nebo....ako uopste pratis znaces o cemu pricam...a i primetio sam da ti uopste nemas postovanja prema timovima i navijacima kakav je Everton,Sanderlend.Njukastl ili Aston Vilu....Navijači naravno znaju gde je mesto njihovom klubu na fudbalskoj mapi Evrope, i ako pitaš navijače Lećea, oni sigurno neće reći da je Leće klub bogate tradicije i igračima i trofejima i da je velik u evropskim razmerama, kao što ni navijači Nju Kasla neće reći da im je tim ravan evropskim velikanima ... To mogu paljevine poput tebe, koji su dobili retku priliku da gledaju klub u LŠ-a, a pritom prošli grupu u konkurenciji Tventea i raspalog Verdera, i dobili Inter u nikad goroj formi ... Evo i Šahtjor je ravan Barsi, jer su prošli tešku grupu u LŠ (dobili Arsenal jebbote) a i imaju evro trofej ...
Tvoj kriterijum je da su veliki timovi oni na vrhu koeficijenta...a to sto se neki nemogu ni kvalifikovati u Ligu Sampiona (Juve i Liverpul) i sto su vece sanse videti Cenpionsip nego LS nema veze....opet nebuloza...M
Četiri godine su trenutno stanje, a razlika između velikih, prosečnih i malih kluba je trajanje tog trenutnog stanja ... Kod velikih je trajno (Manu, Real, Barsa, Bajern, Juve), nekima koeficijent varira - čas su dobri čas su loši, i to su prosečni klubovi (Sevilja, Totenhem, Leverkuzen, Sampdorija i slični), a neki nikako ne mogu da se podignu i poprave svoj koeficijent
Pogledaj kako ti radis.....rekao si:i Totenhem i Oxford su osvojili Karling kup koji si spomenuo, tako da sam ih uporedio koristeći tvoje kriterijume, za koje vidim da se slažeš da su glupi u obliku bezgraničnosti ... Pomoći ću ti oko zakopčavanja...
Ovo što ja pišem, svako može da razume, a nije moj problem što ti ne znaš šta si hteo da kažeš, te zbog toga ni ne znaš kakav odgovor treba da dobiješ, pa ti sve izgleda nerazumljivo ...
Moguće je, samo treba imati prosečan IQ, a na moju sreću velika većina na ovom podforumu je pametna i sa njima sasvim normalno i lepo razgovaram ...
Pa kako nam onda sudija pomaže, ako je pravilno sudio?

Kao npr. taj sudija nije bio iz FArguson organizacije... On je bio ludi neutralac![]()