- Poruka
- 598
Uglavnom Arsenal je pao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Adebajor gazi Van Persija
Robinjo - nesrećni „građanin"
![]()
Brazilski fudbaler iz redova Mančester sitija, Robinjo (25), otkrio je nedavno da nije srećan u Engleskoj i klubu za koji nastupa.
Kako prenose ostrvski mediji, Robinjo je nedavno boravio u poseti domovini kada se požalio svojim prijateljima kako je nesrećan u Sitiju. Vezni fudbaler „građana" je izjavio da je za njegovu karijeru potreban novi „bljesak" koji bi najverovatnije bio izazvan novom promenom sredine.
Robinjo je prema pisanju medija umoran od priča kako on poseduje ogroman, nesvakidašnji potencijal i on želi da se u narednim godinama dokaže kao jedan od najboljih igrača sveta.
Trener Barselone, Pepe Gvardiola, je veliki fan Robinja i potrudiće se da bivšeg asa Real Madrida dovede ponovo u Španiju, ovaj put na „Nou Kamp".

Poslije Ronalda (R9), moj omiljeni igrac, nikad necu shvatiti zasto je otisao iz Reala![]()
![]()
Robinjo - nesrećni „građanin"
![]()
Brazilski fudbaler iz redova Mančester sitija, Robinjo (25), otkrio je nedavno da nije srećan u Engleskoj i klubu za koji nastupa.
Kako prenose ostrvski mediji, Robinjo je nedavno boravio u poseti domovini kada se požalio svojim prijateljima kako je nesrećan u Sitiju. Vezni fudbaler „građana" je izjavio da je za njegovu karijeru potreban novi „bljesak" koji bi najverovatnije bio izazvan novom promenom sredine.
Robinjo je prema pisanju medija umoran od priča kako on poseduje ogroman, nesvakidašnji potencijal i on želi da se u narednim godinama dokaže kao jedan od najboljih igrača sveta.
Trener Barselone, Pepe Gvardiola, je veliki fan Robinja i potrudiće se da bivšeg asa Real Madrida dovede ponovo u Španiju, ovaj put na „Nou Kamp".

Pa hteo je u jaci klub,salim se.......njega u Realu niko nije zelo osim tadasnjeg trenera Sustera,ali njegova rec nije puno znacila....

On je trebao preci u Celzi (govorio je da mu je svejedno da li ce ostati ili otici u Celzi), ali Real je na kraju prekinuo taj transfer (cini mi se da su bili u pitanju dresovi neki dresovi Robinja koje je Celzi stavio u prodaju...), i odjednom dolazi ponuda Cityja i na iznenadjenje svih (a posebno Pelea) Robinjo bez razmisljanja prelazi![]()
koliko sam ja cuo nije spominjao tetovazu