jelika3eden
Zainteresovan član
- Poruka
- 473
Mlim na eparhiju Rasko- prizrensku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je svakoj eparhiji vladika Filaret i iguman Petar Ulemek, dizali bi se redom manastiri ko kule svetilje. Ili da smo te srece da je otac petar VLADIKA umesto ovog malog sa audi allroadom od 180 hiljada evra!
Да, веома ме радује за Филарета што је подигнута црква на граници са Црном Гором, нека остане ЗНАМЕН како је некада постојао један свештеник и данима штрајковао глађу јер црногорски миловци нисту хтели да му дозволе да уђе међу свој народ! Тужно је то,:-( али даће Бог да баш ту где је поникла црква се сломи граница између једног народа!!!
Паметна Илиноида - наравно да је тако У ПИТАЊУ ЈЕ ВЕЧНИ СПОМЕН И ОПОМЕНА ЗЛОЧИНЦИМА ТИПА МИЛА ЂУКАНОВИЋА-КОМУНИСТЕ... а време ће учинити своје, знају то Срби врло добро...
Ја се трудим да дам скроман допринос очувању лепота наших манастира:
www.yt1r.weebly.com
За сад не знам боље али биће...Помоћ је добродошла.
![]()
Svim pravoslavnim vernicima srecan praznik DJURDJEVDAN
Хвала Карпос, такође и теби срећан празник, мада ја не славим Ђурђевдан већ Никољдан, али у сваком случају честитам свима који данас славе а и свим осталим Србима срећан празник!
Ево једне песме за све који Србе који славе данас, специјално за њих песма ЂУРЂЕВДАН
Срдачан поздрав и пријатан празник свима желим!
Ima li šta lepše nego kada dočekamo DAN kada ćemo sve ovo obnoviti:
Ма види... нешто ми паде на памет... кад су Египћани преселили Абу Симбел... а?
Шта мислите о томе, боље него да чекамо да све сравне са земљом.
I budi andjeo osvete,neka na svojoj kozi osete! Forzza Serbia!!!
Да су авиони који су довезли помоћ, уместо на аеродром Н.Тесла, слетели на Слатину та би помоћ имала 1000 пута већу вредност.Русија је у априлу у четири транше упутила Србији хуманитарну помоћ од приближно 160 тона,
Da je svakoj eparhiji vladika Filaret i iguman Petar Ulemek, dizali bi se redom manastiri ko kule svetilje. Ili da smo te srece da je otac petar VLADIKA umesto ovog malog sa audi allroadom od 180 hiljada evra!
Trebalo bi obnoviti Korisu na kosovui Metohiji.Svi koji hoce da putuju na Kosovo i Metohiju, Drustvo prijatelja manastira Djurdjevi Stupovi u Rasu vodi dva puta mesecno, vikendom i praznicima.