SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
joockey:cerka je tudja vecera tako se kaze....
E da,..tako je!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joockey:cerka je tudja vecera tako se kaze....

mammy:A roboti, bionicle cuda...cudovista i sl.
Ja imam sina, a on je potpuno u svjetu fantazije...i to obozava bas cudovista, duhove i sl...
Mada se meni povraca od roza boje....mislim da bi se sa djevojcicom na to navikla![]()

mackica ns:Ne mogu da verujem koliko ima ljudi koji tako razmišljaju:shock:
Mene je ova priča tako zgranula, i tako mi je bila strašna; ali kad pročitam slične komentare i od ljudi 50-60 god. mlađih, užas! Elem; mojoj svekrvi je sad, relativno skoro umrla majka. Na samrtničkoj postelji joj je sedela ona i njen rođeni brat. Baba je samo pričala njemu - moj viteže, moj sine, moj nasledniče, krvi moje krvi i sl. Mislim, šta već babe od 90 god mogu da pričaju na samrti. Moja svekrva je pitala - a, šta sam ti ja? Ona je jedva udostojila pogleda i prezrivo rekla: Ti si tuđa kuća![]()
A pitajte ko joj je kuvao, ko ju je hranio, presvlačio i negovao kad više nije mogla da se pomeri... Na kraju je ostavila testament u kome kuću, zemlju i ostalu imovinu ostavlja tom sinu, koji nema porodicu, ni decu; a mojoj svekrvi i još jednoj ćerki (rođenoj, svekrvinoj sestri) od kojih ima i praunuke (!) - NIŠTA!!!
Mislim, sin je sin:shock: :? Čak i ako od njega nema naslednike. Meni je to stvarno nenormalno...
Ne mogu da zamislim da meni moja mama kaže - ti si tuđa kuća; umrla bih od tuge:-(
Slažem se sa ovim.Kad vidim da roditelji celo nasledstvo ostave sinu, a onda očekuju od ćerki da ih izdržava i brine o njima, stvarno mi je muka.A taj sin baš ni glavu ne okreće na roditelje.Ne radi se ovde samo o materijalnom (da ne ispadne da roditelji nasledstvom plaćaju za pažnju i brigu dece)-jednostavno radi se o podjednakom tretmanu dece.Struja:ta staromodna shvatanja da je sin naslednik i glava kuce, a cerka tudja sreca ili sta vec su toliko banalna i defektna da ih ne treba tretirati kao stavove normalnih ljudi.po mom misljenju samo kreten moze da pravi takvu razliku.
.
Hercegovka.Zli Inkvizitor:Pa ta babuskera je crnogorka, zar ne?
), uzrokovane pričama o nepažljivim sinovima, daleko od toga da ne voli brata.
I tačno sam, u trenutku kad je čula da je dečak, na njenom licu prepoznala razočarenje... Treba li da kažem koliko baka sad obožava obojicu?