Maltretiranje u vezi.

da
ne mogu, ne zelim da gledam takve klipove i da citam vesti o bilo kakvom nasilju
maltretiranju
zena muskaraca dece zivotinja
jedino sto mogu da kazme da bih osobe koje su sklone tom vidu ispoljavanja agresije
mucila na javnim trgovima
al polako
da im stosporije dodje mila smrt

pa čekaj, svi su trgovi valjda javni. Nema tajnih trgova.

Mislim, kad se već ispravljamo... ;)

Ne a sad ozbiljno. Tučenje žena je kao problem vrlo slično bolesti zavisnosti. Nasilnik će da se zakune na Bibliju da to više neće da radi, možda će to stvarno i da misli, i opet će to da uradi. Neizlečivo je.

Ali treba biti oprezan. Postoje parovi koji se tuku između sebe. Prosto, imaju takav odnos. Žena, pošto je, je li, slabija, izvuče obično deblji kraj. Imao sam prilike to da vidim i to je sasvim drugi problem. To nipošto ne treba brkati sa situacijom gde muškarac pijanac i siledžija maltretira ženu i verovatno i ostatak porodice.

Procitah ovaj naslov

http://www3.serbiancafe.com/lat/vesti/14/76768/ambasador-austrije-tukao-zenu.html

Sta mislite o takvim idiotima? :eek:
Da li su u detinjstvu bili zlostavljani ?

Nije on u detinjstvu zlostavljan nego je malo skrenuo sa pamecu...

Sta mislim o takvim idiotima..? :think: Samo zato sto je ambasador njemu je to opravdano... Moje iskreno misljenje, pic*ka mu ma*erina maj**nska....

Po Srbiji se grade sigurne kuce za zrtve nasilja u porodici a on samo zato sto je ambasador niti je dobio prijavu, niti je otisao iza resetaka niti nista... thumbdown: :mafijas:

stoka jedna politicarska...

samo slabici tuku svoje zene!!!!!!!!!!! :rtfm:

kada je neko sustinski slab i jadan da bi se osecao mocno i veliko jedini nacin je da primenjuje neku vrstu nasilja
nego ove teme nemaju smisla..sad se mi svi skupimo to osudimo..oni koji to rade i koji to trpe sigurno nece prestati sta god da se napise..i sta onda

Back