Maltretiranje na internetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ancika

Iskusan
Poruka
5.441
Zdravo svima. Poshto ovde ne postoji forum vezan za krivichna dela, a ovo moze da bude problem svake porodice koja ima internet, postavljam ovu temu ovde. Zanima me kako za maltretiranje putem interneta (Fejsbuka) mogu da prijavim osobu koja najverovatnije nema srpsko drzavljanstvo. Dozivela sam da mi jedna osoba bez razloga preti nasiljem i policijom. Na forumu Krstarice sam vec pisala o njemu, pa ne bih da ponavljam- info se nalazi u mojoj temi "Ima li Pirocanci i Caribrodzanje tuka". Nakon naizgled bezazlenih vredjanja s njegove strane, doshlo se do toga da chovek prati svaki moj korak na fejsu (ne znam kako jer sam mu blokirala sve profile)+ preti mi nasiljem, t.j. da ce "doci kod mene da me pita za zdravlje kad sevrati iz Francuske" uz opasku da takve kao shto sam ja "treba gaziti petom po glavi kao zmiju". Uradila sam print screan tih njegovih izjava. Ovde slobodno mozete da pishete i u vez nekih ashih iskustava vezanih za zlostavljanje na internetu.

Ne znam koliko ne zna o meni. Iz istog kraja smo, a on dolazi kuci godishnje minimum jednom. Ne maltretira samo mene, nego josh neke ljude. Psihichki izgleda labilan tip.

Pa, znači, vi se poznajete !?
To se iz uvodnog posta nije dalo zaključiti.
Ta činjenica pojednostavljuje stvar.
Odeš u policiju i prijaviš ga.
Dokaze imaš.....!

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back