Mima76
Ističe se
- Poruka
- 2.369
a imamo mi i curicu zove se Lili
moracu da odem ovih dana da je slikam
pa da vidite kako nam je lepa devojka
moracu da odem ovih dana da je slikam
pa da vidite kako nam je lepa devojka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako lepe maltezere za solidne novce ima g-dja Biljana https://www.facebook.com/biljana.antonic.5?fref=ts Ovde na forumu je vec postavljala slike Dorothy1111, a jednog njenog muzjacica sam i ja stavljala ovde na temi. Za novac koji odvojite za njenog psa, dobijete po meni stvarno maksimum, sto je ovde prava retkost, ali eto ima i toga
Inace, maltezera nema u mini, maxi ili bogtepita kojoj velicini, vec samo u jednoj pravoj-psi u standardu rase. Ovde je standard vec postavljan, a i jednostavnim ubacivanjem u googl izacice ti sigurno, sto ce ti pomoci da steknes pravu sliku kako taj pas treba da izgleda![]()
kad sam se prijavila i postavila pitanje, tada sam i pocela da citam sa prethodnih stranica.. inace, puno sam se raspitivala, ali mi nikad dosta informacijai na svakom sajtu ili uzgajivacnici dobijam razlicitu informaciju o postojanju "mini" maltezera.
hvala vam u svakom slucaju, pozdrav
![]()
Morate da radite na socijalizaciji, to što vaš pas radi je neprihvatljivo ponašanje, znam iz ličnog iskustva jer je i moja kuca bila takva i ja sam je nesvesno štitila umesto da je korigujem. Maltezer ili bernadinac, svejedno je, pas je i mora da nauči da se ponaša. Zaguglaj sve o socijalizaciji i osnovnoj dresuri i počni dok nije kasno.Cao svima, nova sam na ovom forumu a tokodje sam i sveza vlasnica maltezera HanijaKupila sam ga u odgajvacnici u subotici. Ima 4 meseca. Pre mesec dana sam pocela aktivno da ga izvodim napolje po par puta dnevno. Na njegovo ponasanje ne mogu da se pozalim, u kuci je prilicno miran sem kad dodju gosti i neko od ukucana kada skace do plafona od srece (sto nikome i ne smeta toliko
). Jedini problem je odnos prema drugim psima. Cim naidjemo na drugog psa on histericno laje skace i ja ne smem da ga pustim da se ponjuska zato sto je par puta hteo da ugrize drugog psa. Znam da je mlad dosta i da ce mozda prevazici taj problem. Samo me interesuje da li je nego imao slicno iskustvo i da li ima neki savet. Hvala unapred! Evo i slicice jedne
![]()