BOMIDA13
Primećen član
- Poruka
- 614
Strasno, mogu da predpostavim koliko vam je tesko.
Iskreno mi je zao sto je takva situacija,
NADAM SE da ce doticni bar nekako biti kaznjen, jer kako vidim ,vasa kuca nije jedina bolesna iz te odgajivacnice.Najstrasnije od svega je sto takvi ljudi prodju nekaznjeno i ne razmisljaju o boli koju vlasnici bolesnih kuca prozivljavaju,jer se ovi mali beli cupavci vole kao deca.
Iskreno mi je zao sto je takva situacija,
NADAM SE da ce doticni bar nekako biti kaznjen, jer kako vidim ,vasa kuca nije jedina bolesna iz te odgajivacnice.Najstrasnije od svega je sto takvi ljudi prodju nekaznjeno i ne razmisljaju o boli koju vlasnici bolesnih kuca prozivljavaju,jer se ovi mali beli cupavci vole kao deca.
Ali za hirurgiju i ortopediju je Denis maher, za ginekologiju i porodiljstvo Nikoleta...
Novu titulu dobih!
Ali realno, slazem se sa sustinom Jasmininog posta, treba imenovati i nesavesnog odgajivaca a psu pruziti makar priliku da se ne muci vise, ako mu nema pomoci. Znam, prosla sam i sama kroz to, najteza odluka u mom zivotu je bila da uspavam svog najboljeg prijatelja posle vise od 14 godina ali opet bih je donela ako psu nema pomoci a ocigledno je da pati.