Maltezer

Pre neki dan sam svratila u neku kinesku robnu kucu blizu skupstine.Pade mi na pamet da pogledam imaju li opremu za kuce :) Nadjoh na spratu svasta,ali vecina stvari je za male pse.Stoga,ako nekog zanima moze naci povoljne torbe,igracke i garderobu po smesnim cenama :)

:amen: Onaj jedan skafander na koji sam nabasala pre neki dan kad sam nesto kupovala u jednoj "kinezari" ovde u KV, bi bio mali cak i mojim mackama, sto znaci, maltezeri, civave i oni malecki "pekinezeri" sa kracom dlakom. Mada, naisla sam i na vece cinije od dobre plastike, imaju i vece ogrlice, povodnike, amove...

a nasoj bebici je danas rodjendan :klap:
e03f18f2567d70cc4dc191bddb86646f.jpg
Birthday Gurl3.jpg

@ kamenicvete-Moram da sisam, jer nisam jos uvek nijednom, cekala sam da prodje 9 meseci (tako mi rekose da je najbolje tad) jer je jos uvek prva dlaka, na vrhovima je nekako tanja, nije ujednacena, na glavi je kraca, 3cm mozda a pri dnu ledja ima oko 10cm i vise..pa ta napravimo neki red, kako bi rasla ravnomerno. Nije se jos uvek ucebala, ali nije skroz ravna vec neki delovi, kao da je skinuta pletenica..

e sad ne znam kako da osisam, usi i rep ne bih dirala, a ostalo, na nekih 2, 3 cm?

i nokte, usi...ja to sve pomalo cupkma, kratim...pa da mi je srede cakum-pakum :)

@Rinamia- Srecan rodjendan Mia!

Poslednja izmena:
Hvala svima :hvala: Bomida ja sam pravila tortu tako da nije bila bog zna sta ali Mia se odusevila svojim malim parcetom:hahaha: ... ovih dana bi trebala Mia da dobije teranje tako da nismo pozvali kuce :sad2: ali sledece godine to nece biti problem ;)

Pozdrav svima, ja sam ovde nova :) Imam zenku Maltezera zove se Hana i ona je clan nase porodice... Trenutno imamo i leglo, 6 malih beba sto je neverovatan broj za jednu Maltezerku :) evo i slicica
488054_449580481780003_1166597371_n.jpg

Hana ima 2,5 godine, bili smo samo jednom na izlozbi prosle godine kad je bila ovde kod nas u Beceju i bila je prvak razreda mladih :D posle je nisam vodila jer sam morala malo da je osisam kad se ostenila prvi put... Ali ovaj put smo bili spremniji pa smo malo zastitili dlaku tako da nameravam opet da idem na izlozbu kad jos malo poraste dlaka, a i preskacemo sledece parenje svakako... Evo da upoznate i Hanu
321000_434322103305841_1746350512_n.jpg
598677_446634398741278_361198991_n.jpg
ovo je kad je bila mala
68200_108901412514580_6900694_n.jpg

Lepa je Hana, narocito na slici sa dve kikice. :ljub:

Mi smo stalno crveni ispod okica.:ljutka: :zeek: Vec duze vreme je na Hills-u,izbacila sam i Joseru i Royal..i nista.Suzni kanal je OK, nema buve ...

Jaco -probala sam i onaj tvoj fazon i ...nista.
Vidim da se AG pojavio i u Srbiji , ali je jos uvek mnogo skuplji nego u Americi.
Ima li neko iskustvo sa narucivanjem proizvoda iz inostranstva,preko interneta?
Razmisljam da ga narucim.
Sa AE sam bila zadovoljna, ALI je resio trenutno problem,koji se posle mesec-dva opet vratio. Mislila sam da su to isti proizvodi, ali nisu , mada AE sigurno pomaze mnogima-nama nije.

Lepa je Hana, narocito na slici sa dve kikice. :ljub:

Mi smo stalno crveni ispod okica.:ljutka: :zeek: Vec duze vreme je na Hills-u,izbacila sam i Joseru i Royal..i nista.Suzni kanal je OK, nema buve ...

Jaco -probala sam i onaj tvoj fazon i ...nista.
Vidim da se AG pojavio i u Srbiji , ali je jos uvek mnogo skuplji nego u Americi.
Ima li neko iskustvo sa narucivanjem proizvoda iz inostranstva,preko interneta?
Razmisljam da ga narucim.
Sa AE sam bila zadovoljna, ALI je resio trenutno problem,koji se posle mesec-dva opet vratio. Mislila sam da su to isti proizvodi, ali nisu , mada AE sigurno pomaze mnogima-nama nije.

Bomida ja sam probala detetu da naručim knjigu i nije moglo.. Kažu da ima neki štos da ukucaš državu Bosnu a daš adresu iz Srbije ali nisam to probala niti znam nekog ko je to odradio :lol:
Mi čekamo rođake iz Amerike (za AG) valjda će da dođu ovog leta obećali su :roll:

Moj dever manje-vise zivi od e-bay-a, trguje sa Kinom, SAD, Nemackom... i nema problema.

Mimi ako naručuješ preko E bay-a možeš da platipš samo karticom preko paypal-a. PeyPal-a nema još uvek u Srbiji, preko Amazona sam uspela da platim ali oni ne isporučuju u Srbiju, ja sam platila ali je knjiga isporučena kod rođaka u Švajcarsku.

Znam da je steta ali nisam bila dovoljno upucena u sve to, mislila sam da je dovoljno jednom da ode na izlozbu... Ali dobro ici cemo u junu na izlozbu sigurno :) Prodajem kucice za 200-250e, npr. imam jednog malog muzijaka koji je jako sitan i kad poraste verovatno nece imati vise od 1,5kg pa njega prodajem za 250e i zenke posto njih vise traze, ostala je jos samo jedna a ova dva muzijaka za 200 prodajem... Mislim da je to sasvim prihvatljiva cena :) Inace sto se tice crvenila ispod ociju, meni je veterinar rekao da sargarepa sveza moze da pomogne i bio je u pravu jer Hana skoro uopste vise nema crvenilo samo jako svetlo narandzasta linijica je ostala a svaki dan pojede pola sargarepe... Pa eto mozda i vama pomogne :)

Znam da je steta ali nisam bila dovoljno upucena u sve to, mislila sam da je dovoljno jednom da ode na izlozbu... Ali dobro ici cemo u junu na izlozbu sigurno :) Prodajem kucice za 200-250e, npr. imam jednog malog muzijaka koji je jako sitan i kad poraste verovatno nece imati vise od 1,5kg pa njega prodajem za 250e i zenke posto njih vise traze, ostala je jos samo jedna a ova dva muzijaka za 200 prodajem... Mislim da je to sasvim prihvatljiva cena :) Inace sto se tice crvenila ispod ociju, meni je veterinar rekao da sargarepa sveza moze da pomogne i bio je u pravu jer Hana skoro uopste vise nema crvenilo samo jako svetlo narandzasta linijica je ostala a svaki dan pojede pola sargarepe... Pa eto mozda i vama pomogne :)

Za šargarepu nisam dosad čula, inače smo i Bomida i ja sve isprobale da se rešimo crvenila uključujići i AE , s tim što ga nisu pili u dozi propisanoj za njihovu težinu, ali eto možemo i s tim da probamo :)

Back