Malta

Koko ja znam tamo druge stolarije i nema :) Svuda i samo aluminijum, plastiku izbegavaju zbog sunca... A koko placaju nem pojma... Verovatno bolje od gradjevine . . .

bio sam ja na malti od 2006 do 2008 i tad nije bilo lose,radio sam na brodu u tax biex marini(tasbis) vratio bi se ponovo samo neznam kako je sad tamo,pimbe buraz koliko si dole,mozda se i znamo?

eee rodjo vidis li kako je internet mali,xexexexexee....ja i ti se neznamo licno,znam te iz vidjenja,znam tvog sina,e da bio sam jednom prilikom u konaku kad si malo cukno golfica,nesto sitno valjda bese? ili sam ja pomesao loncice?..... nego kako je stefan gde je?sta je?cime se bavi? pozdrav iz nisa....

Kakva je situacija oko fudbala na Malti,kakav je proces dobijanja papira da bi se moglo ostati u nekom klubu i igrati?!Sto se tice kvaliteta fudbala sa tim sam upoznat,u rangu je nase druge- trece lige,sem najbolja dva kluba Vallete i Hiberniansa,oni su recimo kao prvoligaski klubovi koji se bore za opstanak,pa znam da bi mogao proci na probi u Malteskim klubovima.Ako moze neko da mi pomogne bio bi mu zahvalan a i naplatio bi to lepo.Pimbe vi ste dugo tamo,mozda znate nekog ko bi mi mogao pomoci da odem u neki klub na probu??

P.S Sa nasim menadzerima nemam vise nista jer sam prevaren 10 puta...

Pozdrav narode... Ima li koga da bi isao na Maltu u skorije vreme, ja idem krajem Marta pa bi dobrodosao cimer ili cimerka, tj. neki sapatnik! :)
Marko Ratkovic neka se javi privatnom porukom posto ja njega ne mogu da kontaktiram, ne znam zasto, ili neka napise ovde koja to avio kompanija leti iz Bg-a za Maltu, jer je to mnogo jednostavnije nego cimanje preko Italije... Znaci koja avio kompanija ili koja agencija, gde i kako si kupio kartu i jos koji detalj koji moze pomoci!
Hvala unapred! ;)

Pozdrav ljudi!
Posao bih na Maltu krajem Marta ili pocetkom Aprila, pa ako bi posao neko tamo eto ima priliku da se pridruzi, da budemo sapAtnici! :D
I da, neka kaze Marko Ratkovic (ili neko drugi ko zna) posto ne mogu da ga pitam privatnom porukom, nesto nece, koja to kompanija leti iz Bg-a za Maltu jer to deluje mnogo jednostavnije nego cimanje preko Italije, koja je cena karte odprilike i da li se kupuje preko neta ili u nekoj agenciji?
Hvala unapred! ;)

Pozdrav ljudi!
Posao bih na Maltu krajem Marta ili pocetkom Aprila, pa ako bi posao neko tamo eto ima priliku da se pridruzi, da budemo sapAtnici! :D
I da, neka kaze Marko Ratkovic (ili neko drugi ko zna) posto ne mogu da ga pitam privatnom porukom, nesto nece, koja to kompanija leti iz Bg-a za Maltu jer to deluje mnogo jednostavnije nego cimanje preko Italije, koja je cena karte odprilike i da li se kupuje preko neta ili u nekoj agenciji?
Hvala unapred! ;)

pozdrav za sve clanove, foruma, a pogotovu za zemljaka Pimbea.
Stvarno sto kazu, svet je mali, a jos manji, kada je uveden internet.
Pimbe, video sam ti, tamno plavu ili je pak crna, masinu, sa registracijom era 031, u Uzicu, pre par dana.
I tako listajuci, sajtove sa valjanim inforamcijama, o radu na Malti, naleteh i na tebe( zemljaka).:lol:
Da li bi, bio ljubazan, da mi odgovoris na par pitanja, tipa kakvo je stanje na Malti, konkretno sljakao buh, na gradjevini, tj. kolika je satnica, ili ako ima nesto placenije, a manje se lomi kicma, da se sljaka?
Hvala unapred, pozz iz malog Carigrada.

pozdrav za sve clanove, foruma, a pogotovu za zemljaka Pimbea.
Stvarno sto kazu, svet je mali, a jos manji, kada je uveden internet.
Pimbe, video sam ti, tamno plavu ili je pak crna, masinu, sa registracijom era 031, u Uzicu, pre par dana.
I tako listajuci, sajtove sa valjanim inforamcijama, o radu na Malti, naleteh i na tebe( zemljaka).
Da li bi, bio ljubazan, da mi odgovoris na par pitanja, tipa kakvo je stanje na Malti, konkretno sljakao buh, na gradjevini, tj. kolika je satnica, ili ako ima nesto placenije, a manje se lomi kicma, da se sljaka?
Hvala unapred, pozz iz malog Carigrada.

Zanima me posao na Malti. po zanimanju sam elektricar, inace vise godina radim i stolariju samostalno, interesuje me prosto receno odnos mesecne zarade i troskova zivota.I kako bi eventualno isla tamo neka prizvodnja i prodaja suvenira? pozz svima

Pimbe brate !!dali mozda znas nekoga tamo da bi mogao zaposliti poslati g.pismo ili nesto slicno !!!Elektricar sam a takodje se bavim i alu pvc stolarijom,zelja mi je jaka da odem odavde da prozivim malo!!!hvala

Cao svima!!!
uskoro cu doci da radim na Malti i ostacu na duzi period od 5-6 god...pa me zanima iam li posla za moju zenu...radila bi negde u restoranu za stalno dok sam za mene sredio za rad na gradjevini...
Zvonko021 pozdrav dali mozes meni nekako srediti posao na gradjevini ili nesto slicno ,ili neki savjet ,jako bih zeleo da se i ja pridruzim na Malti???

super,sve mi odgovara. jel treba restoranu gde ti radis konobar? koliko si dugo na malti? dolazis skoro u srbiju? veliki pozdrav
Mariogogo pozdrav ,kako si se snasao na Malti sta se radi ???imali posla zeleo bi sa devojkom doci na Maltu dali mozes dati neki savjet ili bilo sta da je od koristi ,bio bi ti jako zahvalan veruj mi a nebi bilo ni dzabe !!!Zovem se Milan i radio bi bilo sta ,devojka mi je frizer !!!Pomozi pobratime

Back