Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pimbe ma naravno necu ici bez para ponecu bas dovoljno za 2 meseca...a pri tom dobijam radnu dozvolu na godinu dana...reci mi moja zena bi da radi tamo posle tri meseca od mog dolaska i vazice joj viza dokle god sam ja tamo.. e sad me zanima dali se moze naci za nju posla kao perac sudova,spremacice,ili spremanje soba u hotelu,apatrmane...sta god da je reci mi koliko to placaju?ima li nasih koji rade na tim poslovima...unapred hvala pimbe
10.03.2009., 12:51 #158
Zvonko021
Post Re: Malta
Cao svima!!!
uskoro cu doci da radim na Malti i ostacu na duzi period od 5-6 god...pa me zanima iam li posla za moju zenu...radila bi negde u restoranu za stalno dok sam za mene sredio za rad na gradjevini...
Kako se vidi da sam IT ? Jel sam napisao ili pitao nesto pogresno? Samo me zanima da dodjem tu i radim, nista vise.
Kako se vidi da sam IT ? Jel sam napisao ili pitao nesto pogresno? Samo me zanima da dodjem tu i radim, nista vise.
psy_unix Re: Malta
Pozdrav svima i evo i ja da postavim jedno pitanje. Naime, dosao bih na Maltu da zivim i radim pa me zanima kakva je procedura za dobijanje radne dozvole, boravisne vize ili kako to vec ide? Kontkretno, plan mi je da dodjem kao turista, eventalno upisem neku skolu jezika i da u medjuvremenu nadjem bilo kakav posao i ostanem. Da li proveravaju nesto po Srbiji i da li bi morao opet da se vracam ovamo i kao to funkcionise. Mislim kad istekne 90 dana? Da li moram da kupim povratnu kartu? Naravno, dosao bi i sa parama i sa svim mogucim papirima, diplomama itd... Inace sam IT pa me usput i zanima kako jje za taj posao (sys admin) ?
Da li hoce neko drustvo za odlazak na maltu da nebude dosadno a i da se ustedi nesto ali brzo sad uskoro vidim da mnogi planiraju ai da se plase sta kako gde.
snacicemo se i probati drugi su uspeli zasto nebi i mi sto smo mi slbiji u necemu od drugih.
JAVI TE AKO VAM TREBA DRUSTVO JA IDEM ZA NEDELJU DANA ILI PPRE ILI KOI DAN KASNIJE AKO VAM ODGOVARA SVE JEDNO JER SAM JA RESI DA IDEM.
![]()
BTW Od kako su uveli beli sengen 90 dana istice 01.Aprila, 2010...
U Spaniji radim a na Malti zivim i raduckam . .
Ne treba, mada je lakse sa preporukom