Malta

Jedy,ne kazem da ti to radis,ali taj madjarski shengen se obicno kupuje,za 1000 ili vise eura.Tacno sam i znao da imas madjarski a ne neki drugi shengen.
Kod njih se sad najvise mulja sa vizama,pa ce mnogi od 1.januara ostati bez dobrih profita na osnovu tih viza.
Znas malo mi je i nelogicno da bilo ko dobije turisticku vizu na godinu dana bez obzira sto si putovao vise puta.Tako dugorocne vize se dobijaju samo ko je neki veliki privrednik i sl.I ja sam imao tri razlicite shengen turisticke vize pa su me kod cetvrte odbili.I to su me odbili kod Grka a vec sam imao jednu njihovu vizu ranije.
Pa ti radnu vizu niciju ne mozes dobiti sedeci tu u Srbiji.
Nalazenje posla preko neta je cupav posao i za gradjane EU a za nas da i ne pominjem.
A za stanje u Srbije se slazemo.

ajde da se ne raspravljamo,daj mi tvoj mail pa cu ti skenirati pasos i videti koliko su mi trajale vise.Sda treba da mi stigne pasos 8.jula i opet ce biti na godinu dana.Nikad nisam placao da mi se sredi visa.Inace imam je i ja i supruga a sada ce dobiti i dete od 6 godina.

Ma dobro samo ti nadji neki posao i izvuci se iz ove krize.Zelim svakome uspeh kao i sebi.
Time sto nam ukidaju vize,ipak na neki nacin nam daju sansu da trazimo posao u EU,jer secam se kad su te vize ukinuli Rumunima i Bugarima,oni su odmah zaposeli zapadne gradove trazeci posao.A ukidanje viza je njima doslo pre ulaska u EU,pa tako i nama je logicno da se desi da budemo u EU recimo 1914.kako su rekli neki zvanicnici Unije.A tad kao clan EU ne samo sto mozes putovati slobodno,vec i traziti posao u clanicama Unije.
Ja znam dosta zapadnjaka koji su nasli posao i otisli cak u neku mozda siromasniju clanicu EU,jer prosto tamo im je pre posao dosao.

Jesu i vazalo i atard...
Jos imas Polidano, Borg, Devlans, Schembri . . . Uglavnom malteska prezimena sa suviksom sin il' brat, jedino je polidano group of companies

POZZZZ svim nasim ljudima na Malti...imam jedno pitanje za sve vas.....

Ja sam Nikola i imam 28 godina, interesuje me kako bih mogo da dodjem da radim u nekom hotelu na Malti....inace imam diplomu Fakulteta za usluzni biznis odsek Finances and banking... Engleski govorim perfektno, posedujem nekoliko sertifikata koji su recognized by the British council....dalje interesuje me rad u hotelima i to na poslovima Fitness and personal trainer, obizrom da posedujem licencu za fitness trenera, kao i licencu za spasioca na vodi iliti lifeguard izdatu od strane Crvenog krsta......
Jos jedno pitanje, sve ovo bih zeleo da pokusam da uradim nakon stavljanja Srbije na beli shengen, a mozda i ranije, tako da ako neko moze pomoci savetima, bio bih unapred zahvalan........

Imam i ja jedno pitanje.....ako neko zna slucajno nesto o tome bio bih mu zahvalan da odg....mene zanima sezonski posao tacnije posao dj.....radim u beogradu u jednoj diskoteci...pa me zanima da li je moguce preko leta naci posao u nekoj diskoteci na Malti......na Malti sam bio pre par god i tada sam pricao sa jednim dj koji mi je rekao da mi treba kao neka preporuka ili tako nesto......

E bre Pimbe ....bas si legenda....ja i momak nakon mog posta lepo pitamo sta nas interesuje i u kojoj bransi posla....a ti pricas o skupljanju casa u diskoteci......davno si ti napustio Srbiju pa izgleda da ne znas da citas...zato te ubuduce molim da se ne pravis prepametan i ne odgovaras OFFTOPIC, jer time dokazujes ne da si prepametan i da mnogo znas vec sasvim suprotno....:rtfm:

E bre Pimbe ....bas si legenda....ja i momak nakon mog posta lepo pitamo sta nas interesuje i u kojoj bransi posla....a ti pricas o skupljanju casa u diskoteci......davno si ti napustio Srbiju pa izgleda da ne znas da citas...zato te ubuduce molim da se ne pravis prepametan i ne odgovaras OFFTOPIC, jer time dokazujes ne da si prepametan i da mnogo znas vec sasvim suprotno....:rtfm:
Imam i ja jedno pitanje.....ako neko zna slucajno nesto o tome bio bih mu zahvalan da odg....mene zanima sezonski posao tacnije posao dj.....radim u beogradu u jednoj diskoteci...pa me zanima da li je moguce preko leta naci posao u nekoj diskoteci na Malti......na Malti sam bio pre par god i tada sam pricao sa jednim dj koji mi je rekao da mi treba kao neka preporuka ili tako nesto......
Mozes da skupljas case po diskoteci za pocetak . . .
:rtfm: nije li ovo odgovor na dato pitanje gosn nacitani i sertifikovani :rtfm: Ako oce da radi ko DJ mora case prvo da skuplja . . .
Ko vam je kriv sto samo ja ovde postujem (izgleda) :hahaha::hahaha::hahaha:

ne ok........vidim da sam postavio pitanje na pogresno mestu.....a jos gore je sto pogresni ljudi odgovaraju.....mislim bez uvrede ali verujem da ti dosta radis pa i nemas vremena za izlaske..ili nisi bio u Paceville - u......gde ima gomila klubova i kafica!!!Nisam ja hteo da odmah radim u Empire-u ili tako nekom poznatijem klubu ali tamo ima i dosta manjih klubova koji su skroz ok za pocetak!!!Inace jedan ortak me je povezao sa jednim dj/promoter -om pa mozda i bude nesto od toga...ne mora sve na tezi nacin kao sto kaze pimbe!!!Inace ovo leto ja radim u Grckoj ali to je druga stvar jer sam rezident jednog grckog kluba u bg-u koji radi pod licencom....pa su me bukvalno oni zvali da dodjem da radim u Paraliji....

Tijana,Brojčanik,Pimbe....Alo ljudi,jeste li živi ? Pa nema ni traga ni glasa odd vas !!:)
Šta se radi na Malti ? Jeli vam se pridružio neko od forumaša koji su se interesovali o životu na Malti ?:cool:

Pozdrav za sve Maltežane !!!!!

Na gradjevini uvek ima posla, ko ima ledja...
A neznam ko zaposljava, a za papire ima mogucnosti...

Frizeri, nem pojma, zena od jednog poznanika radi kao frizer, a znam i par likova koji su fitnes treneri i masazeri...

Eto :)

Back