Malta

Cao ljudi:))
Posto bih dosao na Maltu da zivim i radim,recite mi da li ima nekih poslova u vezi prodaje,komercijale,marketinga,merchandisinga,istrazivanja trzista..itd..ili stredzerima ne daju takve poslove...ja imam iskustva 3 god. u prodaji,radio sam u Metrou,Delti /komercijala i merchandising,Floridi bel komercijala/merchandising....ili samo gradjevina i ugostiteljstvo...?imam drzavni fakultet -ekonomija,engleski mi je super,i italijanski solidno poznajem,bio sam nekim kursevima...
hvala svima za svaku informaciju!!!
pozz:)))

Cao,
pozdrav svim forumasima...moze li mi neko reci da li na Malti ima poslova komercijale,merchandisinga,prodaje uopste...ja bih dosao,imam 3 god. radnog iskustva,u Delti,Floridi bel,i Metrou sad...inace imam i Drzavni Ekonomski fakultet,i odlicno znam Engleski i zavrsio sam dva kursa Italijanskog,solidno poznavanje...pozz!!!

S obzirom da imas "Drzavni" ekonomski fakultet iz drzave Srbije, a uopste je u svetu poznata Srpska ekonomija, a zna se i po cemu, cenim da taj fakultet mozes okaciti macku (ili macki) o rep bilo gde preko....
U Valeti uglavnom sirotinja zivi, a na Gozu gozitanci, koji tvrde da nisu Maltezi i mislim da je smorno ziveti tamo...
Posla za komercijalu ima, samo ga treba naci...
Ukoliko se pocne primenjivati (uskoro) SSP, onda mozda budes i imao sanse . . .

Poslednja izmena:
koliko sam ja cuo druze moj ima posla,e sad nije neka situacija da se bira ali za pocetak ima na gradjevini i malo po restoranima i neki zanatski poslovi....i ja se spremam da krenem pa ako treba nesto pitaj.Nisam bas najupuceniji ali ok,dok ne stignes tamo sve su prazne price,IL SI NINDZA IL SI ******:))))

Ko 'oce da radi posla ima uvek...
A SEKU cemo da silujemo :D
Minimalac je oko 4 jura...
Stan od 225 pa dokle oces... Ako imas cimera (il' cimerku) jeftinije...
Hrana? Mislim, a mogu i da tvrdim, da je jeftinija (i raznovrsnija) neg' u Srbiji...

slucajno sam video ovaj Forum,pa ko se razume da mi odgovori.
Interesuje me sledeca varijanta,kako radim u skoli a sada pocinje raspust da li ima neki posa na malti na dva meseca.Stanje mog engleskog bas i nije dobro znaci osnovna komunikacija.godine 41.
Druga varijanta da se preselim iz ove lude drzave pa me interesuje da li su im potrebni ljudi za odrzavanje racunara,ukoliko jesu gde se i kako moze preko neta naci.
Inace Visa nije problem imam sengen koji traje godinu dana sa 30 dana zadrzavanja i multi ulaz,stim da je turisticka.
Hvala na strpljenju.
Pozdrav

E jedy dzaba si debelo platio tu vizu jer vidis od Nove G.nam nece vize trebati:)
Ne znam sta jos radis u Srbiji kad imas tu vizu.Bezi jer u Srbiji nece nikad da valja.Nije valjalo ni pre 20 godina,ne valja sada a nece ni ubuduce.

Ma sta sam je debelo platio 35 eura.Imam je jos od prosle godine,nije meni problem Visa,ja imam dva problema slabo poznavanje engleskog.Drugi problem imam porodicu zena i dede od 7 godina i nije se tako lako upustati u avanturu.Inace zena mi je po diplomi profesor informatike sa 11 godina staza u gimnaziji i ima dobro znanje engleskog,ja sam druga prica odrzavanje i popravka racunara mi je kao hobi,a inace sam dipl.ing tekstilnog inzenjerstva takodje sa 11 godina staza u specijalnoj skoli.
E sad da li ce ukinuti vize ili ne bas me briga.

Ajde da ti objasnim,mada ovo nije topic za to.Ako si procitao prosli moj post,onda si video da imam 11 godina staza.Kada se trazi i dobija Visa EU osnovno je da si zaposlen ili da imas dokaz da imas para.Ja srecom zivim u Vojvodini i cesto sam putovao u Madjarsku gde sam imao njihove 3 vize pre nego sto su usli u Sengenski sistem,prosle godine su usli u sengen i izdali su mi visu na godinu dana i to 40 dana mogu da ostanem sa multi ulazom.Napominjem da je to Turisticka visa a ne radna.Znaci imam Madjarski Sengen,sa kojim mogu u EU gde hocu i kad hocu.
E sad taj sengen mi nije problem da dobijem ali ima jedno pravilo kod njih a to je ako odes turisticki i uhvate te da radis onda kao da ga ne mas,to je samo da mozes da budes turista.
E to je jedan od razloga sto nisam otisao jer treba imati radnu visu. Inace sengen je svuda kod EU 35 eura,tako da nije skup raspitaj se malo.

Back