Maloletnice

ja mislim da mladoletnice zele isto sto i staroletnice... one samo zele da bud... ma kako ja da znam to, sta si navalio na mene? ja znam sta zelim... ja zelim nesto sto niko nema... zezam se... sad ozbiljno pitanje... jel vam se svidja ona reklama za orbit sto kaze da ce nam trebati zubi? pa, kao, ona jede olovku... onaj grize drvo... dete se drzi zubima za elektricnu zicu... ja se sad uvek setim na orbit kad me majka posalje da otvorim kapiju... sta zene zele? pa odgovor je jasan... kako to ne vidite? ali mi stvarno nije jasno...

mala_nish:
zele da idu na zurke u klubove fakulteta, da nadju momke sa kolima, ako ne bar sa motorima ili u najmanju ruku skuterima, zele starije momke, a da ne budu iskoriscene,zele ocajnicki da nose visoke stikle iako se saplicu, zele da idu na sva mesta gde idu stariji, zele da ljudi misle da su pijane, a u stvari ne mogu da liznu alkohol i placu za koka-kolom, zele da slusaju cecu, ali ce trpeti i tehno ako ce tako izgledati kul....cast izuzecima. vecina koju ja poznajem je takva. mada, fino izgledaju sredjene. nikad da ne kazes maloletna.

bravo malena, stavljam svoj potpis na ovo...

pa sad... ocigledno odstupam od mala_nish-inog opisa maloletnica...
ali vecina mojih drugarica obozava turbo, ali su u fazonu pa slusaju hi-tech :)
nose stikle i perjane jakne... izlaze na savana devojke mesta..itd

e, za to ja skidam kapu...da vidim dete u fazonu, koje se razlikuje, koje makar nosilo sljampave pantalone i skejt patike, ili hipi garderobu ili...ne znam, samo da se ne stapaju...
ja sam se izgradila odavno, tj sestre su me prevaspitale..ja dodjem onako malecka fensy iz skole i dernjam se "gromovi uudritee", gotovo, 2 samara i mars da slusas azru, pink floyd, guns-e...
sada vec ja slusam svoj techno i d&b itd. ali kad vidim kako sam mogla zavrsiti...hvala im

hehe, moja sestra od 10 godina trazi za zurku da pustim kise jesenje!
tad mi toplo oko srca...ne dam ni ja njoj da slusa tf ali ona ni sama nece...
kupila starke pre neki dan da lici na mene...
joj kako sam ponosna!

Pipi Langstrumpf:
:) :) Tako ja svoje dete maltretirala kada je rekla sa 3 godine da je Doris Dragovic lepa teta. Pustila joj Hendrixa pa preslisavala. :) :) Sad mi smesno...
c008.gif

sinmbad:
...e ova mala iz niš.... 8-)
...baš je gotivna.... :razz:

Nisam iz Nisa nego ne mogu vise da objasnjavam :D Ali uvek se na kraju ispostavi da moram da objasnjavam, ako ne odmah, onda za 24 godine.Kad se kaze za nekog da je Iz Nisa, iz Cacka, to znaci kao kad se kaze, "Ti nista ne znas, nisi odavde?".A taj datum sam objasnila na jednom drugom forumu, detektivi ce to lako da nadju.

Back