malo sam posrnula

dive

Legenda
Poruka
61.198
Svako od nas je imao neke svoje male I velike zivotne planove, koji su iz nekog razloga skrenuli sa planiranog puta..
Za neke smo krivi mi, za neke su okolnosti..
Zbog cega ste vi posrnuli?

Pa na onu stvar.vise puta.vise sam tad nasrnula,nego sto sam posrnula
A o cemu je tema?
Nije mi dobro.bila sam kod dr sa mamom i toliko sam se smorila sto sve ide presporo,da sam svratila u maksi,lidl i na kraju gomeks.i pojela sam 150 gr cok keksa u kolima

Dobro si rekla Dive , kljucni razlog je sto nisam mogao da se identifikujem sa kradjom drzave koju smatraju kao nesto tudje i nemim posmatranjem ratova .
Znaci , takav sam tip. ne zelim drzavne cekove , devalvaciju, javne stanove, otkup, ne zelim da budem deo nijedne strane u sukobima . I takvih je puno , ali nas smatraju
onim ljudima koji se nisu snasli .

Dobro si rekla Dive , kljucni razlog je sto nisam mogao da se identifikujem sa kradjom drzave koju smatraju kao nesto tudje i nemim posmatranjem ratova .
Znaci , takav sam tip. ne zelim drzavne cekove , devalvaciju, javne stanove, otkup, ne zelim da budem deo nijedne strane u sukobima . I takvih je puno , ali nas smatraju
onim ljudima koji se nisu snasli .

Moj nepopravljivi osecaj za pravdu i postenje kostali su me da stvarno napravim nesto od sebe

da li zaista mislite da sto laze japanac - napravila bih nesto od sebe, vise vredi od kriterijuma koji vas vode kroz zivot?

- - - - - - - - - -

ti si se japanac onda vi uo, nisi posrnuo
ni ja nisam posrnuo, ja sam pao

sto si pao buki

Svako od nas je imao neke svoje male I velike zivotne planove, koji su iz nekog razloga skrenuli sa planiranog puta..

pa ne znam dal su promjena planova i posrnuce iz iste price...ovo drugo nekako vise ide uz iznevjerene principe recimo i to ne u smislu adaptacije vec vise onako...sendvica radi

Ja sam se stalno i svuda saplitala. Kasno sam valjda sazrevala, nisam znala ni šta hoću, ni šta neću, svuda sam kasnila, hvatala zadnje vozove... Srećom nisam još uvek snosila veće posledice takvih pehova. Sad baš pokušavam da se izvučem iz takvih nonšalantnih odluka "lako ćemo". Nisam baš optimistična da ću se opet izvući kroz još jedne iglene uši.

Сваки пут директно или индиректно због онога "могу сама". И тако сам навикла људе.
Сада, када сам увидела да то тако не треба увек, будем протумачена као лења или размажена, а ко се од старта постави другачије трче да му се подметну. Мада, овакву каква сам, то би ме нервирало. Никад свету, а ни себи угодити :lol:

mnogo sam nestrpljiva. to je osobina na koju sam se spotakla nebrojeno puta u zivotu.
hocu sve, i hocu odmah. ne odmah, juce.
e, ali nikad ne dobijem odmah..ili ne dbojem nikad, ili dobijem makar dva pta sporije nego sto bih dobila to sto zelim da sam normalna.
ebiga

Back