Malo o primitivizmu u Hrvatskoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Карпос гледај, слабо је то, знаш ли шта они нама раде ФАЛСИФИКУЈУ СРПСКУ ИСТОРИЈУ. Прво су причали да је Тесла њихов, па кад смо доказали да није, онда да је рођен у Хрватској, па кад смо и то доказали да није тачно (јер је Тесла рођен у Војној Крајни), па онда како је Тесла рекао уместо "поносан сам што сам србин" (да је рекао "стидим се"), онда су говорили да је Тесла био луди научник...итд....изврћу историјске чињенице тако сад и Албанци раде фалсификују нашу историју, али то им ништа неће вредети јер истина се не може уништити никада!

:roll:

tebi niti "ON" (avatar) ne pomaže:mrgreen:

mdaaaaj..nemoj da cutish..bash me interesuje kako izgleda ta osoba..

a NE...:rtfm:

ja sam fer player...ako mi neko nešto u poverenju kaže ...ja se držim toga...:ok:

mada se kasnije bezbroj puta posvađali pa čak i razišli...ja ostajem kod principa...čuvaj tajnu:idea::)

a slavonka i ja smo se razišli "debelo" u stajalištima od hrvatskih parlamentarnih izbora i od tada svako malo imamo okršaje:mrgreen::lol:

Карпос гледај, слабо је то, знаш ли шта они нама раде ФАЛСИФИКУЈУ СРПСКУ ИСТОРИЈУ. Прво су причали да је Тесла њихов, па кад смо доказали да није, онда да је рођен у Хрватској, па кад смо и то доказали да није тачно (јер је Тесла рођен у Војној Крајни), па онда како је Тесла рекао уместо "поносан сам што сам србин" (да је рекао "стидим се"), онда су говорили да је Тесла био луди научник...итд....изврћу историјске чињенице тако сад и Албанци раде фалсификују нашу историју, али то им ништа неће вредети јер истина се не може уништити никада!

Znam ja sve to, ali ne polemisem sa njima, svi Srbi su njima cetnici:!:
Oni svoje od malena uce!
A mi se stidimo sto smo SRBI:!:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back