Malo, ali znacajno,

iluzionista:
Nina2:
Konacno neko ko se ne prenemaze kako skupi pokloni nisu nista :wink:
Elem, ja bih odgovorila isto tako skupim poklonom zauzvrat 8)

Zavisi sta se podrazumeva pod skupim poklonom... Zlato, dijamanti i sl. su za mene samo gluposti... (dijamanti, dijamanti, to se pamti... :x Proklete tekovine mass medija i mass kulture. :x)

Za mene najlepsi (verovatno i najskuplji) poklon koji bi mogao da joj poklonim bio bi jedan vikend samo sa njom u maloj oazi usred pustinje... ;)

A, najgluplji poklon koji bi mi poklonila bio bi zlatni sat ili skupocena svilena kravata. Jos gluplje bi bilo sto bi trebalo da to nosim... To je sve klasika... Ja sam skorpija, volim originalnost... Pa i najmanji poklon koji nosi deo nje (nesto poklonjeno od srca), meni bi mogao biti najdrazi...

I ja bih to radije nego dijamante ;)

ljudi uglavnom misle da ce nesto sto sami naprave biti neuporedivo losije od slicnog gotovog proizvoda. pa sta? :wink:
steta je sto zaboravjaju da ono napravljeno namenski za nekog i sa ljubavlju ima neporcenjivu vrednost, a kupljena stvar samo komercijalnu.

Nesto originalno,sto ce me podsecati na njega,makar i ako je to sam sklepao :lol: Ne mora da bude nikakav skup poklon,ali da ima licni pecat kad vec ne mogu da ga vidim :( Naravno,najlepsi poklon bi bio kada bi mogli negde da otputujemo,ali to je za sada sf :?

Sitnice ti znace sve u zivotu, ne bitno da li je u pitanju gest, poklon...bitan je znak paznje ili trenutak u kome se desilo to sto jeste, sto ostavlja ne izbrisivi trag u nasoj dusi, jos ako je od osobe koja ti puno znaci... :D

Hmmmmmmmmm
A da niste vi iz romana "Nevoljena Albina" :?:

Kupujem skupe poklone, zato što nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari :wink: Stara fora, dobar marketinški slogan. Ne, pokloniću joj narezani CD sa pesmama, ili ću samo za nju ukrasti jabuku sa Zelenjaka, iščupaću cvet iz žardinjere pred njenim ulazom u zgradu ... Daj, bre, gluposti.
Sve najlepše reći na svetu ima od mene svakodnevno. Za bitne datume dobija skupe poklone i . Tako treba da bude. I naravno, dobija poklone iznenadjenja, sitnice koje znače.

Ne znam koliko je to bitno, ali jesam - ovo prvo.
Julski lav/škorpion.

Ali, pazi, Ognjena Marija, tad sam rodjen 8) BU!

Devojke bi, konačno, trebalo da nauče da se ne zadovoljavaju malim i nebitnim stvarima. Tako ja savetujem prijateljice i mučim ih dok me ne poslušaju :lol:
Odnos zena i muškarca u Srbiji je 7:1, što ne znači da pametne i lepe devojke treba baš na sve da pristanu. Humanista sam :lol: Ja sam svoje zlato našao.
Mogu ja još o tome blablabla :P

HeBePoBaTaH_:
Ne znam koliko je to bitno, ali jesam - ovo prvo.
Julski lav/škorpion.

Ali, pazi, Ognjena Marija, tad sam rodjen 8) BU!

Devojke bi, konačno, trebalo da nauče da se ne zadovoljavaju malim i nebitnim stvarima. Tako ja savetujem prijateljice i mučim ih dok me ne poslušaju :lol:
Odnos zena i muškarca u Srbiji je 7:1, što ne znači da pametne i lepe devojke treba baš na sve da pristanu. Humanista sam :lol: Ja sam svoje zlato našao.
Mogu ja još o tome blablabla :P

Pravi lav, sto jes' jes' ;)

Back