МАЉКОВИЋ ОТВОРИО ДУШУ ХРВАТИМА: Мрзео сам Слобу, Амери су требали да га убију, ...

Sloba i Vranja su bili dvije strane istog karaktera samo što je Vranja izvukao bolju kartu. Ne mogu zaboraviti Šarinića kako je bio fasciniran Slobom isto kao i šef mu Vranja. Nisu se oni toliko sastajali što su morali. A narod, narod je izvukao lošu kartu
mnogo je naivnih

dovoljno je da izgleda da prica istinu

i da naivni poveruju

posle i ne gledaju , oni su uvereni u njegovu ispravnost i to teraju ma koliko dokaza postojalo da se radi o lazljivcu.
 
Јадно је када неки Срби шлихтајући се јавности у ефбиху или лијепој њиховој крену да лају по Србији или олајавају дежурне и омражене "злоће" у перцепцији оних којима се шлихтају. Слобо свакако јесте тај мражени злоћо у Хрватској, но проблем је што су у лијепој њиховој "болдвали" и домислили Слобина непочинштва, и Слобини "гријеси" им дођу само изговор у сврху аболиције свих пасјалука и непочинштава које починише укључујући и погром над нашим народом 1990их.
И ту је право питање. Има ли Србин право, без обзира шта лично мислио о тим злоћама, а нико му не оспорава да о Слоби мисли најгрђе и да га мрзи, ићи уз длаку типовима којима су ти злоће само средство преко којећ ће аболирати све злочине који починише? Исправан одговор је, јок.
О Божи могу говорити као кошаркашком стручњаку, каква је личност, не знам, нисам нешто пратио ни његове изјаве, деси се да човјек у моменту озлојеђености и огорчења каже коју непромишљену, у сваком случају, овакве изјаве су јадне.
Ti polaziš od pretpostavke da Srbinu ne može biti dobro u Hrvatskoj. Ja bih to ipak preciznije objasnio. Političari prave sr*nje a narodi plaćaju račune, nije obrnuto.
 
Ti polaziš od pretpostavke da Srbinu ne može biti dobro u Hrvatskoj. Ja bih to ipak preciznije objasnio. Političari prave sr*nje a narodi plaćaju račune, nije obrnuto.

Понављам питање - због чега је овде ако му је тамо било одлично.
 
Аха...
Као онда, кад Алија потпише, па повуче потпис, јер га је позвао Клинтон?
Као кад Фрања потпише Кутиљеров план, а онда каже "вратите ми моје крпице", нећу више да се играм?
Или кад ти потуре "споразум", по којем ти треба да пустиш стране трупе под пуним наоружањем да се мувају по држави, без икакве одговорности према становништву и штети коју причине, потпуно исто као у окупацији?
:lol:
Јбт, одакле извире толика слепа мржња...?
Ko je pristao na uvjete igre taj mora da odigra. Pravila se znaju unapred. U Beogradu mnogi nisu pristali i umjesto u rat otišli su u Beč. U Krajini jesu pristali i narod je platio račun. Krajišnici su za Beograđane odradili rat koji nije bio njihov i koji Beograđani nisu htjeli da odrađuju. Fascinantno
 
Понављам питање - због чега је овде ако му је тамо било одлично.
Zbog posljedica onoga na što nije mogao da utiče. Dosta dugo živim i mislim da je Split poslije Beograda najsrpskiji grad, možda i više od Beograda. Stara je to tradicija još od orjune. Zapravo nemam ništa protiv. Vi ćete na kraju shvatiti da nemate neprijatelja nego ste sami sebi jedini neprijatelji
 
Zbog posljedica onoga na što nije mogao da utiče. Dosad dugo živim i mislim da je Split poslije Beograda najsrpskiji grad, možda i više od Beograda. Stara je to tradicija još od orjune. Najčudnije je da nemam ništa protiv

Каквих последица? Зар он није био специјални случај, Србин који је био срећан у време буђења НДХ 2.
 
  • Podržavam
Reactions: 27E
Slažem se ali onda ne bi imali motiva da se prepucavamo.
Мене то не занима, имаш овде за препуцавање много заинтересованих.
Мене само занима објективно посматрање догађаја, што је веома ретко, а једини је интерес свима, ако нам је до тога да се сукоби реше трајно и чисто.
 
On je prodata yayara , a ona mukica mrzi samu sebe otkad je shvatila da je bolesna lezbejka jer su to u zdravija vremena bile osobe sa šifrom bolesti u zvaničnoj medicini dok se nisu nakotili i među njima u dovoljnoj meri da krenu protiv struke i ovakve devijantne pojave počnu da proglašavaju nebolesnima ne bi li sebe same oprale i prale.

Uostalom , svedoci smo da i pedofiliju, zoofiliju , kojekakve druge boleštine , incest itd počinju da negiraju kao toksične boleštine, fuj ...zgadi mi se sad sve::bljak:


Свиђа ми се ово што си написала, то је сушта ИСТИНА!

:bravo:
 
Ko je pristao na uvjete igre taj mora da odigra. Pravila se znaju unapred. U Beogradu mnogi nisu pristali i umjesto u rat otišli su u Beč. U Krajini jesu pristali i narod je platio račun. Krajišnici su za Beograđane odradili rat koji nije bio njihov i koji Beograđani nisu htjeli da odrađuju. Fascinantno
Погрешно тумачење.
Прво- "увјета" потписаних су само Срби морали да се придржавају, јер је "међународна заједница" јасно навијала за сецесионистичке републике и подржавала њихово "самоопредељење" и игнорисала Устав СФРЈ, али је лако мењала принципе и инсистирала на авнојевским границама, из истог тог Устава, свакако упозната са њиховим административним, а не етничким карактером.
Правила су се мењала у току игре, из истих разлога; такво маневрисање и изигравање свих међународних правила понашање незабележено је у новијој историји, некакве санкције и резолуције су доношене сваки час, да се притиска само једна страна- српска; војни напади на Србе, и само Србе- без одлука УН, СБ, или било којег тела које мора да одобри такве акције; кукавељи, који су збрисали из нападнуте државе нису вредни ни спомена, нити су предмет било какве расправе овде.
Димитрије Туцовић, хапшен од Монархије због ширења левичарске идеологије и антимонархизма није ни помислио да се не одазове 1914. позиву у војску, и погибе на Церу; како се не сети тог примера односа према држави и народу?
Људи у Крајини су се борили за себе, своје и личну имовину;Србија је помогла колико је могла, у оној ситуацији; ко је очекивао више- био је елементарна будала, и непоштен у оцени догађаја.
Једино фасцинантно у твом упису је то типично извртање чињеница, па ти предлажем да ме се манеш са тим форама; понављам, не занима ме таква "дискусија"...
 
Broz nije silovao vaše žene kao Crvena armija. Pa ipak kličete Putine Srbine a Broza vučete po blatu. Ko bi vas razumio
To što si ti prekjuče otkrio forum ne znači da ta priče o ekskluzivno sovjetskim rjepiteljima nije bar 500 puta razbucana na njemu do sada.

Napisana ozbiljno dokumentovana knjiga o tome kako su Ameri bili još gori ali nema ko da čita.
 
Vrlo romantičarski pogled na događaje. Jesi li ti pisac
Не, а ти?
Пошто примећујем романтичну ноту према сакривању свих неподопштина запада и осталих непријатеља Срба из ое приче.
 
To što si ti prekjuče otkrio forum ne znači da ta priče o ekskluzivno sovjetskim rjepiteljima nije bar 500 puta razbucana na njemu do sada.

Napisana ozbiljno dokumentovana knjiga o tome kako su Ameri bili još gori ali nema ko da čita.
Okle Ameri u Lekskovac da vas yebu?
 
Poslao ih drug Konstantin Popović da ga sravne sa zemljom što su i učinili.

5rNk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTldJN01EQV8vYjhmMTY3OTZlMDI3Njk0NzkwOTkzMjVmODJhMjQ0ZmUuanBlZ5GTAs0CQgCBAAE
 
Nije baš kako je prase to izlupetao , al indikativno je da su od 5 predsednika Srbije dvojica bili Crnogorci(Sloba i Tadić ) , a jedan Bosanac(Šiza ) i da su oni ujedno jedini i imali faktički kompletnu vlast u Srbiji ,dok su Srbijanci ,kao i Vojvodjani ili ti Zagorci svi nekako tunjavi ,mlaki ... jbg Dinaroidi su domintatniji i to je još Jovan Cvijić pisao .
Глупост, Србијом и целом Југославијом је чврстом руком владао Тито. У таквим тиранским системима вођа намерно према врху гура што глупље и што неспособније, значи за напредовање у СФРЈ требао си бити глуп , неспособан и љигав. Успут, Слоба и Тадић су били Срби из Црне Горе а не Црногорци.
 
значи за напредовање у СФРЈ требао си бити глуп , неспособан и љигав.
I iznad svega primitivan i nepismen.

Najgore je i što su isti dominirali tokom tranzicije uz pomoć nasilne udbaške aparature.
 
dušu? izgleda da su svi hrvatski maljkovići zbilja rod. daleko u pretprošlom veku jedan maljković je bio sluga na imanju babića. gazda se razboleo i na samrti mu ostavi imanje pod uslovom da promeni prezime u babić. tako i bi. milan babić je u stvari milan maljković.

ispričavam se maljkovićima koji imaju morala i časti.
 

Back
Top