- Poruka
- 75.352
Tatatatata šta je ovo? Kurbla sine saću te nakurblam za školu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On ga gasi nizbrdo.Jel isto kada ideš nizbrdo potrošnja 6 litara![]()
To onda sad znači i Opel pošto sem Insignije u sve ostale ubacuju PSA motore.Oko 3cil -PROTIV generalno benzince ne gledam ispod 150ks ..Toyotin može ima ga u dosta vozila, Renault moze proci i njega ima dosta ali ne prevelika km ... Ford Citroën Peugeot ne .. ..Usavrsit će oni njih ali generalno treba izbegavati veću km ..
Da kod nas he lako staviš novi motor i pici imaš 6 meseci garancije...Problem kod tih koje sam nabrojao nema polovnih motora jer čim se pojavi već je prodat a i cene su im paprene ..To onda sad znači i Opel pošto sem Insignije u sve ostale ubacuju PSA motore.
On samo nizbrdo i moze da ide 180 na satNe lupajte više molim vas imam polo buljavko 1.2 benzinac vec 4 godina preso je 225 hiljada nikad kod majstora samo na servise a vozio sam ga petoj nizbrdo 180 mislio sam klipovi da ce da izlete u blokadu ono nista a ovako na ravno ide oko 145 -150kmh to je zverka i posle kazu ne valja tri cilindra,trosi oko 6l kad sam sam a kad nas je troje pogotovo uzbrdo ume da povuce gorivo kao neki 2.0 realno ovako kazem jer nemam bord kompjuter sve u svemu redovno mali servisi i veliki pozeljno je i lanac da se zameni na oko 80 do 100k predjenih jeftini delovi sipaj gorivo sedi i vozi to je to
Moj Pezo radi ko doxa, buka je bila zbog podignutog lera.Za koji Pezo je tipicno da su im bucniji motori?
To sto je mnozda tvoj 205 bucan ne vazi za i za ostale jer njihovi motori su tihi i lepo rade.
Sramota sto su uopste stavljali takav motor.Oktavia 1.0![]()
![]()
Kako to smešno i žalosno zvuči u istom trenutku.
Otrese me malo morgen, Pezo razbija Audi i Bmw ko nista po krivinamaSramota ili ne ali tebe taj 1.0 otrese samo tako pa ti vidi kakva je to sramota....i za koga.
https://www.auto-data.net/en/skoda-octavia-iv-1.0-tsi-evo-110hp-38005