- Poruka
- 192.697
Odavno se ovde razvila polemika o tome da li su novi mali trocilindraši dobra stvar ili ne. Zbog toga sam otvorio i ovu posebnu temu za priču o tome. Izvol'te...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Onda su tv i marketing pogubni za tebe i slične. Šta je sledeće krediti, kreme i afrička šljiva? Trocilindrični motor ne može da bude ekonomičan na duge staze, može jedino do 100 tkm ili 5 godina. Ej bre pa ima protivtegove u motoruЗлоупотребљавају и ови "зелени", пошто се ни струја не добија без емитовања угљен-диоксида.
Башка што су аутомобили по 500кг тежи (публика треба да постане свесна те тежине у кривинама), рециклажа батерија је врло тешка...
Мој садашњи троцилиндрични ауто је бржи, безбеднији, приметно мање троши и лакши је за вожњу од старог 4-цилиндричног.
Нико ти више не верује да мање цилиндара троши више.
А такође примећујем да је Хјундаи одрадио добар маркетиншки посао у Хр, ниси први који хвали Хјундаи. Са колико основа је сва та хвала... видећемо.
Tesko …Злоупотребљавају и ови "зелени", пошто се ни струја не добија без емитовања угљен-диоксида.
Башка што су аутомобили по 500кг тежи (публика треба да постане свесна те тежине у кривинама), рециклажа батерија је врло тешка...
Мој садашњи троцилиндрични ауто је бржи, безбеднији, приметно мање троши и лакши је за вожњу од старог 4-цилиндричног.
Нико ти више не верује да мање цилиндара троши више.
А такође примећујем да је Хјундаи одрадио добар маркетиншки посао у Хр, ниси први који хвали Хјундаи. Са колико основа је сва та хвала... видећемо.
Мораћеш да пружиш доказ, односно своје искуство.Onda su tv i marketing pogubni za tebe i slične. Šta je sledeće krediti, kreme i afrička šljiva? Trocilindrični motor ne može da bude ekonomičan na duge staze, može jedino do 100 tkm ili 5 godina. Ej bre pa ima protivtegove u motoru![]()
Da li si ti uopste pogledao ovaj klip? Jer on govori sve suprotno od onoga sto ti tvdris. kao i obicno pricas istu pricu bez ikakvih dokaza. Sto se tice te tvoje zavere industrije sa bankama, pa niko te ne udara po usima da uzmes kredit, to je verovatno nemoguce ako si nezaposlen ili veoma tesko za osobu 60+, ali imas izbor izmedju banke i para. nema nikakvih zavera, jednostavno industrija ide ka elektricnim autima, voleli mi to ili ne, to dolazi. nemam iskustva sa trocilindricnim motorima ali cenim iskustva onih kojih ih voze. Mastu ostavite sa strane, posebno ako vam je glavno prevozno sredstvo bicikli ili javni transport.Evo ti pa se zabavljaj:
Pa taj Mirko kupio auto sa engine light on, nije ga ni pogledao, ko zna koliko je kilometara presao, posle generalke vozi 50 000 km bez potrosnje ulja, nigde ne kaze da nije zadovoljan autom ili da ima ikakve vibracije, opet masta radi.Mirko neovlašćeni serviser najbolje opisuje polo sa 1.2 trocilindričnim motorom. Čim ga je kupio odma je radio generalku jer se mikser raspo' a bogami je i istrulio. Kupljen od preprodavca kako je pričao Našminkani krš iz uvoza.
Po meni taj 1.2 trocilindraš je najrizičniji motor za kupovinu. Usled velikih vibracija razdrnda radilicu i ležajeve pa okrene ležaj i to je kraj za motor. Tek tako čak je i servisera zayebo w![]()
Свог личног искуства имаш тачно - нула.Evo ti pa se zabavljaj:
Nisu morali, onaj Polo gore sve to nema, a i sad imaš recimo PSA motore 1,2 bez toga.Marketing budalaštine, nosač motora veličine pola motora kako bi upio EKSTREMNE vibracije koje posle izvesnog vremena razvale ceo motor. Čuj bokte trocilindraš pa morali da mu ubace i plivajući zamajac i dp filter i turbinuNemoj da mi trošite vreme nego proučite materiju.
Ne znam, probao sam uglavnom te nove kad su ih nudili za probnu vožnju. Kako će biti za 2 ili 3 stotine hiljada ko će ga znati. Uostalom, nosači motora mogu i da se promene, ako zbog toga nastane problem.Ja sam probao i vozio se te vibracije sam osećao i na čmaru prema tome pitanje je i sklop menjača koliko može da traje usled tih vibracija.