Mali dnevnik nas velikih

• Začetnik teme Začetnik teme Senna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
26.03.2022

Imao sam ne tipičan dan, ali nije bio baš u potpunosti onako kako sam ga ja zamišljao. Uradio sam ono što sam hteo danas, ali opet nisam zadovoljan jer sam previše pričao a hteo sam da imam jedan dosadan dan koji će sporo odmicati.
Našao sam jednu poklon knjigu sa posvetom od jedne žene koja me takođe više ne doživljava ni kao druga a nekmoli kao ljubav(ona nije bila moja ljubav). Da samo može videti šta mi je pisala tada a šta o meni misli danas. I ko je tu zapravo čija ljubav ili drug bio.

Poslednja izmena:
31.03.2022

Neverovatno je koliko se neki ljudi reklamiraju u medijima "Odakle vam bre pare ? Ko vas finansira ? " Verujem da će na kraju ipak biti ko po onoj narodnoj " Tresla se gora, rodio se miš". Tj. da ni toliko reklame, ni tolike pare, ipak nekima od njih neće pomoći da predju cenzus. Kad sam već kod izbora, licno sam u dilemi dal uopšte da izađem na izbore. Čak i ako to učinim dal da ubacim nevažeće listiće. Odluku ću sam doneti na dan izbora.
Ozbiljno sam razmišljao da danas ne dodjem na Krstaricu. Biće ipak dana, odmaraćemo i ja od nje i ona od mene

Poslednja izmena:
27.08.2022

Opet ne svesno koristim odsustvo nekih ukućana za prazne priče. To mora prestati.
Sve što sam planirao da uradim danas odložio sam za sutra. Mislio sam da ću kad sam konačno dobio dan, dva odmora iskoristiti to vreme drugačije. To se ipak nije desilo, bar ne danas.
Ponovo je jako vruće, pitanje je kako ću noćas spavati.
Neke stvari dok šetam su mi se učinile da nisu kako treba pa sam morao nešto menjati, što sam danas i učinio. Možda i nisam upravu, al za svaki moralo se nešto učiniti. Barem da probam tako.
Što se posla tiče, naredne dve nedelje su mi teške. Posle ću imati više vremena za hobije.

10.09.2022

Stavio sam neke slike na fejsbuk(i one su privremene) iz samo jednog razloga. Da ljudi koji su meni bitni a sa kojima nisam dugo u kontaktu da vide da se ne krijem iza bilo kog lažnog profila. Odavno nemam ništa lazno na mrežama ali mi je jako bitno da i oni vide. Pošto sam tada dok smo se svakodnevno viđali imao lažne profile.
Svaki od tih lažnih profila da je moj je bilo lako dokazati. Blokirao sam bukvalno na svakom od njih jednu osobu(o kojoj nikada nisam ni imao lepo mišljenje. Nju i dan danas blokiram i o njoj i dan danas mislim sve najgore) i želeo sam na svakom od njih takođe jednu devojku, sada već udatu ženu sa svojom porodicom(koju tek sada blokiram. Mislim da nije korektna prema meni a da prema njoj jesam bio i još uvek jesam).
Privremene slike su jer ne želim da me bilo ko pravi poznatim zbog interneta(ni zbog čega). Da zbog toga osećam bilo koji i najmanji problem u životu. To je i razlog zašto više ne pišem po nekom ličnom nadimku ovde(iz privatnog života). Moj mali svet kolko god da je velik. Moje malo parče privatnosti i mir...
Neću koristiti nikakva odustva za bilo šta drugo što ne bi bilo i svakodnevno

Poslednja izmena:
13.09.2022

Neke stvari su izgleda ipak samo deca koju bih voleo da imam ali ne po svaku cenu i ne u bilo kojim uslovima. To je jedan od razloga nekih mojih današnjih odluka uz emocije koje kažem opet ne može svako imati. Šta je bilo, bilo je, ja nemam nameru da živim u prošlosti(osim što smatram da i dalje dobro znam Istoriju kao nauku. Mnogo bolje nego mnogi ljudi koji to nisu studirali i kojima to nije profesija). Nadam se da tako razmišljaju i ljudi sa kojima sam imao problema ili koji nisu bili baš korektni prema meni(bar kad su mreže u pitanju). U protivnom sam i dalje u problemu.
Nemam puno posla, ali ga očekujem već sledeće nedelje.
Mogao bih volu rep da iščupam iako se to na osnovu mog fižičkog izgleda nebi dalo zaključiti :lol:

Poslednja izmena:
16. Oktobar. 2022

Što se lošije osećaš valjda imaš veću potrebu da se to ne vidi. Danas sam bio pijan bez kapi alkohola i imao sam fenomenalan dan.
Neke stvari su otišle u ruke(znanje) osobama koje se na kraju nisu ponele prijateljski prema meni i onda kao da osećam potrebu da teram kontru i njima i sebi. Imam više svojih nadimaka koje potiču od mog krštenog imena(ili od detinjstva) ne samo jedan. Postoji za Instagram više kombinacija koje ću po potrebi koristiti ako budem osećao potrebu za tim vrstama promena.
Oduševljen sam jednom svojom prijateljicom, samo kao prijateljicom i mislim da su osećanja ovoga puta obostrana.
Drugari koristim i ovu priliku da vam se izvinim, ispao sam... prema vama a sve zbog jedne žene(rekao sam da neću ništa o njoj pisati ružno. Ostaću dosledan sebi). Jedva čekam nova druženja sa vama, uživao sam.

26. 11. 2022

Mesec dana je prošlo od mog poslednjeg dnevnika, i kao da se ništa nije promenilo. Tih mesec dana kao da sam i dalje bio pijan bez pića. Kao da je prošlo u teranju neke kontre mom poslednjem ljubavnom porazu. Svemu onome što sam joj pisao ili pričao. Ipak bio sam iskren prema njoj. E, sad što je ispalo sve to tako kako je ispalo, jbg. Plava žena, topla zima, nikada neće biti zaboravljena.
Mreže ne samo Instagram, sam gledao vrlo malo u prethodnih mesec dana. I smatram da je to dobro. Kad je konkretno Instagram u pitanju, odlučio sam "malo da popustim" i da se opustim, a koliko će to potrajati...
Neka sećanja treba zauvek da ostanu lepa. Smestiti ih u sadašnjost znači samo pokvariti to lepo. E upravo je to greška koju sam ja uradio, gledaću da tu svoju grešku ispravim do kraja godine. Ne mogu ranije, jbg.
Volim svoje drugove, ali stojim pri svakoj reči koju sam rekao "plavoj" ženi. Moj dugoročni cilj i san je neka nova plava žena i definitivno razilaženje sa drugovima.

Back