mali.adadjo (Bojana Pejović) - In memoriam

• Začetnik teme Začetnik teme _011_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E moja Boko hiljadu puta smo pricali o forumu a vidi sad... tema o tebi... boze... eh da se sada odnekud pojavis i svima im sve po spisku, onako kako samo ti mozes... da mozes...

sta da kazem... kako rechi mogu da opisu ono sto osecam kad ni suze nisu dovoljne.... mozda na nebu citas pa da probam... znam da ne volis tugu, patetiku, smajlije na ozbiljnim temama i rastanke... probacu sve to da izbegnem... za tugu ne obecavam... da se pozdravimo po poslednji put tamo gde smo se i upoznali.... jos jedan post za tebe moj omiljeni saveznice kako sam te oduvek zvao.
Poslednji.

Adadjo sam upoznao sad vec davnog marta 2007.i od tada smo bili najbolji drugari... jedna od retkih osoba odavde koje sam upoznao u stvarnom zivotu i verujte mi divniju osobu nisam mogao ni da zamislim. Na forumu fajter, beskompromisna, neustrasiva, uvek u borbi za pravdu i istinu.... a u stvarnom svetu jedna predivna, umiljata, humana osoba koja je radila sa decom, vrlo cesto odvajala deo svoje platice i nesebicno organizovala pomoc za decu na Kosovu, njenom neprezaljenom Kosovu.... srce Obilica u telu male balerine..... najodaniji prijatelj koji se moze zamisliti. Bojana je ... Bojana je bila... ne mogu to 'bila' nikako da napisem... Boka jeste i zauvek ce biti u srcima, u dusama onih koji su imali tu srecu i privilegiju da je upoznaju.

A volela je ovaj forum, mada to nikada ne bi priznala, volela je da se bori, volela je i da se svadja, uvek je udarala na najjace, nikad bezala. Skoro joj rekoh, nema ni dve nedelje, da se konacno okane foruma, i ona mi rece da nece nikad vise doci ovamo... a ja nisam verovao, rekoh joj 'ma neces ti ni do prvog maja izdrzati bez foruma, videces...' oprosti mi boze. kako sam mogao znati. sta bih sada dao da mogu da je vidim makar na forumu. a necu nikad vise. i nigde.
i ne mogu da poverujem... ne zelim... necu.

Pa zar ja sada i ovde da se od tebe rastajem zauvek moj mali lepi prijatelju? ne mogu... ne mogu... a moram.

Zbogom Bojana... OPROSTI MI ako sam ponekad bio nepravedan, ako sam se ljutio na Tebe, ako sam ti nekada pokvario raspolozenje, uradio ili rekao nesto sto ne treba... i oprosti mi sto ti nikada dovoljno nisam rekao..koliko mi znacis. ja sebi necu. u poslednjoj poruci koju sam ti poslao napisao sam da mi nedostajes... a danas ti pisem da ces mi vecno nedostajati....

Neka te andjeli cuvaju moj Mali.Andjeldjo.

E moja Boko hiljadu puta smo pricali o forumu a vidi sad... tema o tebi... boze... eh da se sada odnekud pojavis i svima im sve po spisku, onako kako samo ti mozes... da mozes...

sta da kazem... kako rechi mogu da opisu ono sto osecam kad ni suze nisu dovoljne.... mozda na nebu citas pa da probam... znam da ne volis tugu, patetiku, smajlije na ozbiljnim temama i rastanke... probacu sve to da izbegnem... za tugu ne obecavam... da se pozdravimo po poslednji put tamo gde smo se i upoznali.... jos jedan post za tebe moj omiljeni saveznice kako sam te oduvek zvao.
Poslednji.

Adadjo sam upoznao sad vec davnog marta 2007.i od tada smo bili najbolji drugari... jedna od retkih osoba odavde koje sam upoznao u stvarnom zivotu i verujte mi divniju osobu nisam mogao ni da zamislim. Na forumu fajter, beskompromisna, neustrasiva, uvek u borbi za pravdu i istinu.... a u stvarnom svetu jedna predivna, umiljata, humana osoba koja je radila sa decom, vrlo cesto odvajala deo svoje platice i nesebicno organizovala pomoc za decu na Kosovu, njenom neprezaljenom Kosovu.... srce Obilica u telu male balerine..... najodaniji prijatelj koji se moze zamisliti. Bojana je ... Bojana je bila... ne mogu to 'bila' nikako da napisem... Boka jeste i zauvek ce biti u srcima, u dusama onih koji su imali tu srecu i privilegiju da je upoznaju.

A volela je ovaj forum, mada to nikada ne bi priznala, volela je da se bori, volela je i da se svadja, uvek je udarala na najjace, nikad bezala. Skoro joj rekoh, nema ni dve nedelje, da se konacno okane foruma, i ona mi rece da nece nikad vise doci ovamo... a ja nisam verovao, rekoh joj 'ma neces ti ni do prvog maja izdrzati bez foruma, videces...' oprosti mi boze. kako sam mogao znati. sta bih sada dao da mogu da je vidim makar na forumu. a necu nikad vise. i nigde.

Pa zar ja sada i ovde da se od tebe rastajem zauvek moj mali lepi prijatelju? ne mogu... ne mogu... a moram.

Zbogom Bojana... OPROSTI MI ako sam ponekad bio nepravedan, ako sam se ljutio na Tebe, ako sam ti nekada pokvario raspolozenje, uradio ili rekao nesto sto ne treba... i oprosti mi sto ti nikada dovoljno nisam rekao..koliko mi znacis. ja sebi necu. u poslednjoj poruci koju sam ti poslao napisao sam da mi nedostajes... a danas ti pisem da ces mi vecno nedostajati....

:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

boka.jpg

Svim Bokinim prijateljima beskrajno hvala za sve lepe reči o mojoj Bojani........

Često sam je satima slušala kako priča o svima vama ......
Zahvaljujem se Bogu što sam je imala pored sebe da zajedno delimo i dobro i zlo.......

Ovo na slici je moja Bojana.......sahrana će biti na groblju Lešće još uvek ne znamo vreme
oni koji znaju moj telefon neka me pozovu u ponedeljak da ih obavestim.

Sve vas puno pozdravljam i Hvala za sve lepe reči o mojoj Bojani ona to zaslužuje....uvek je bila dobra za druge a najmanje za sebe.
Bog uzima samo anđele čistog srca i duše......

Pogledajte prilog 54229

Svim Bokinim prijateljima beskrajno hvala za sve lepe reči o mojoj Bojani........

Zahvaljujem se Bogu što sam je imala pored sebe da zajedno delimo i dobro i zlo.......

Ovo na slici je moja Bojana.......sahrana će biti na groblju Lešće još uvek ne znamo vreme

Sve vas puno pozdravljam i Hvala za sve lepe reči o mojoj Bojani ona to zaslužuje....uvek je bila dobra za druge a najmanje za sebe.

Moje iskreno saučešće :sad2:

Poslednji.

Sacesce i tebi...Predivno oprostajno pismo.Puno emocija...:sad2:

...

Pogledajte prilog 54229

Poštovana mimima i druže i brate Salvantis , zahvalan sam Bogu da vam mogu lično izraziti svoje saučešće u bolu u ovom strašnom trenutku, vama, Bojani najdražim osobama.

Anđeli će čuvati malu balerinu ...

Kakav dobro obavljen posao, Smrti,
kakav uspeh,
srušiti takvu tvrđavu!
Požderati toliko mesa, skrckati toliko kostiju
za tako kratko vreme.
Potrošiti toliku energiju,
brzo, kao kad se ispuši cigareta.
Kakav je to bio posao, Smrti,
kakva demonstracija sile.
(Kao da ti ne bismo
verovali na reč.)

(Danilo Kiš, Na vest o smrti gospodje M.T., POLITIKA, 12. avgust 1989)

Mesecevo Srebro

Ne priznajem rastanke
i nikad neću
Suviše boli kada se grubo
otkine cvet
koji tek niče
Kada na samom početku priče
vreme zatreperi i stane
baš kada bleda
još prazna zora
mesečevo srebro ućuti
i kada zamre let povetarca
što dahom sluti
uzdahe nove, nasmejane
Ja želim da još s tobom gledam
kako se bude zlatasta mora
da s tobom dišem i da te volim
i vatrom noci i zore sjajem
I zato ne dam, i zato neću
i zato rastanke ne priznajem
Želim da živim tvojim dahom
i da se smejem osmehom tvojim
želim da bolujem tvoje boli
i da strahujem tvojim strahom
dokle me ima
dok postojim
Želim da sanjam tvoje snove
i da kroz virove tvoje reke
ponovo osetim prste u kosi
da razvejano seme maslačka
tvoj vetar nosi
i sipa u šarene misli neke
u žute duge na modrom tlu
Zato ne dam i zato neću
Zato moj odraz još vešto krije
istih osmeha tajne daleke
Zato ću uvek biti sa tobom
u dašku misli ili u snu
Još uvek naš cvet negde niče
još uvek naše tajne snije
i ustreptalom lepotom traje
dok mu na lati leptiri sleću
Svi su rastanci tužne price
zato ja rastanke ne priznajem
i nikad neću.

(Miroslav Antić)

Tek na vest o nečijoj smrti zastanemo, kao prenuti iz ludila svakodnevice i zamislimo se o životu, o trajanju,
o prolaznosti,.......o sebi, jer kad ode neka draga osoba sa ovog sveta, ode i deo nas.... I onda zastanemo da
vidimo kako ćemo dalje...

Ovaj tužni događaj pokazao je, koliko je forum zapravo deo našeg života i da to i nije baš toliko virtuelno i nestvarno,
kako samo na prvi pogled deluje.

2n24f2u.jpg

Šta je život ? Ništa........

Ogroman gubitak za njenu porodicu , a o njoj ne treba ništa pisati..., ono što je pisala govori sve.Jedino mi je žao što je nisam lično upoznao a imao sam prilike.....

Sećaću se uvek nje na ovom forumu i na zajedničke teme gde smo učestvovali.............., a pratila me je uvek i bila jedan od mojih najvećih virtuelnih prijatelja i saboraca ...

ПОЧИВАЈ У МИРУ

Pogledajte prilog 54229

:(:sad2::sad2::sad2:

Jadna... baš je bila lepa:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back