Mali: "22. novembra počinjemo sa izgradnjom prve linije metroa"

Tako je pogledaj podatke. GDP Beograda je veci od GDP Vojvodine i to ne malo već za 50% veći, a isti broj stanovnika što znači da prosečan Beograđanin proizvede skoro 1,5 puta više nego prosečan Vojvođanin.

http://publikacije.stat.gov.rs/G2018/pdf/G201810103.pdf
1636401576087.png

Poslednja izmena:
Danas tip na stanici redom zove ljude da mu pozajme 1000 dinara do sutra....
Tacno je da je sutra utorak, tacno je da je to iz crtanog filma Pere zdere, tacno je da niko od forumasha ne veruje da ima gladnih a zaposlenih u Srbiji, ali eto....razbi se covek od zvanja da nadje negde 1000 i niko nece da mu pozajmi....
Kazu pozajmili bi mu kad bi on imao , pa da su sigurni da ce da vrati, ovako posto on nema, onda nemaju ni oni da pozajme..

Svi cekaju taj pocetak izgradnje pa da se kupi malo povrca, pasulja iz kirgistana, pa trebace i pcr za zaposlenje na metro liniji..

Evo sta Bgd proizvodi. Branko Nordeus je prodao svoju firmu Nordeus koja radi IT igrice culi ste za Top Eleven ,za 350 miliona dolara Amerikancima. IT sektor ,softveri pravi veci novac nego celokupna poljoprivreda Srbije . Tako da se zna sta se radi u gradu a sta u selu.
Problem kod metroa je sto ide od nenaseljenog makiskog polja ka Paliluli gde ne zivi vise od 300 000 stanovnika na celoj trasi., Kazu da linija Zemun ,N,Beograd ,centar ,Bulevar zahvata oko 1,2 miliona ljudi skoro sve sto je urbano u gradu.Logicno je da se gradi tamo gde ima najvise ljudi.

Danas tip na stanici redom zove ljude da mu pozajme 1000 dinara do sutra....
Tacno je da je sutra utorak, tacno je da je to iz crtanog filma Pere zdere, tacno je da niko od forumasha ne veruje da ima gladnih a zaposlenih u Srbiji, ali eto....razbi se covek od zvanja da nadje negde 1000 i niko nece da mu pozajmi....
Kazu pozajmili bi mu kad bi on imao , pa da su sigurni da ce da vrati, ovako posto on nema, onda nemaju ni oni da pozajme..

Svi cekaju taj pocetak izgradnje pa da se kupi malo povrca, pasulja iz kirgistana, pa trebace i pcr za zaposlenje na metro liniji..
Početak meseca, a on već bez para?:whistling:
Jedino ako je penzioner pa prekosutra prima penziju.
1000 dinara do sutra?
Hleb i pašteta ili salama ili makaroni sa sirom i pavlakom dok ne primi penziju mogu da vrše posao
1000 dinara do sutra na početku meseca?
To više zvuči kao da je narkoman nego da je gladan
Ako je mlad možda neki student provincijalac kome tek roditelji treba pošalju pare...
Ali kako okreneš nije baš realna situacija ako nije nezaposlen.

Ebiga, real ne real, izgleda kao svaki radnik, a u razgovoru je coveka od koga je pre tog razgovora trazio, nazvao xxxxx sa posla....koga je znao i ovaj koga je tada zvao..

Ja uopste ne verujem u sherlok holmes logiku , jer u zivotu sam vise sretao nelogiku narocito u Srbiji nego logiku..
Ima toga ,sirotinje koliko hoces. Kao da se sve to slilo ovde i iz Bosne ,CG ,Srbije ti beskucnici ,S druge strane imas dosta stranih radnika npr Glovo je angazovao Uzbekistance voze bicikle i raznose robu ,plata veca od 1000 evra. U knezu vidim renoviraju neke lokale ,gipsari neki Arapi. Moguce je da covek nema od koga da pozajmi novac ovde jer i nema nikoga. Ali ima i prevaranate ,secam se jednom kada su mene ispalili ,kazu molim vas nestalo nam benzina ,nismo sirotinja imamo lokal vraticemo dajte nam za benzin i ja im dam mislim 500 dinara pre vise godina ,Kada mi je devojka rekla, samo ovoliko, bilo mi je jasno.

U ovoj državi izgleda ne treba ništa da se gradi jer su uvek neki izbori (parlamentarni, predsednički, lokalni, pokrajinski, beogradski) i uvek to navodno radi vlast radi izbora.

Iako je ovo otpočinjanje gradnje metroa skoro pola godine pre izbora.

Neko bi rekao da je ovaj forum dosta zlurad.
Zluradi smo jer se secamo prodaje karata za metro BAS PRED PROSLE IZBORE, na mesec dana. Prodavali su ih tvoji Aja Jung i Goran Grbovic, ako se secas. Danas, CETIRI GODINE posle radovi jos nisu ni poceli! Bas smo zluradi

Back