gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Није жвака за сељака.Dakle jedini lek je kvalitet izbora...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није жвака за сељака.Dakle jedini lek je kvalitet izbora...
А када нема друго?Нек понуде и нешто друго па видечемо.....
e, aj sad nemooj da lupkas drugarШто је много,много је а турске серије су тешко ђубре.
To da Turci izgledaju i ponasaju se kao ljudi.
A cak i da jeste tako, opet zbog sigurnosti radi, trebamo misliti suprotno. Ipak je Turska prijatelj nekim nasim vrlo "dragim" susedima.
Како то да ви слушате турбофолк?Зар не слушате исламску музику са турбета и бирате хоџу који најбоље пева?Направите избор хоџе године.Vidiš i da se pretežno turbo-folk plasira , jer se to sluša ..
Potrebno je pod hitno uvesti ekstra porez na kic i sund u koji spadaju turske serije, pa da vidimo koliko ce ih posle biti na TV-u.
E za ove kulturnjake do maksimuma pojačati dokumentarno-obrazovni program , i što više klasične muzike ..
Uopšte ne gledam...
Boli me cvetko za serije... Nego je smešno koliko se prosečan balkanac nađe u frci kad mu žena kaže da joj se sviđa brkati Mustafa ili bradati Sulejman...
Kompleks od obrezane patke je veliki...
Naravno da je ovo sve posledica toga što je serija baš turska i što su glavni protagonisti islamske veroispovesti...
Mi Srbi smo evropski i slovenski narod, i nikakvo tursko djubre nam nije potrebno. Samo kad vidim turske face i kad cujem turski jezik povrace mi se...
Ne od serija konkretno,ali mnogi od nas imaju fobiju od turske "kulture",koja se delimično nameće slaboumnijem narodu preko takvih serija.Prethodno nametanje turske kulture slaboumnijim ljudima je rezultiralo nastankom jedne nove nacije na BalkanuKo da neki imaju fobiju od turskih serija ..
E dobar je ovaj Sulejman Velicanstveni, svaka im cast iako ne gledam turske serije gledao sam "Kad livce" pada i sad "Sulejmana"
Turske televizijske serije biće zamenjene serijama iz makedonske produkcije, najavio je ministar za informatičko društvo Makedonije Ivo Ivanovski.
http://www.mondo.rs/s266534/Info/ex-YU/Makedonska_vlada_udarila_na_turske_serije.html
![]()
"Uskoro počinje javna rasprava o novom Zakonu za medije, koji predviđa nove regulative kojima će, na žalost nežnijeg pola, biti smanjeno prikazivanje nekih emisija, kao što su 'Ifet', 'Ezel', 'Hiljadu i jedna noć', 'Sulejman veličanstveni' i drugih", izjavio je Ivanovski za skopski dnevnik "Večer".
Dnevnik navodi da se turske serije u Makedoniji emituju u najgledanijim, a makedonska produkcija u neatraktivnim televizijskim terminima, najčešće iza ponoći.
Novi medijski zakon predviđa da 30 odsto emitovanja u terminima od 8.00 do 20.00 časova bude zastupljena makedonska produkcija, koja bi tokom 2014. godine trebala da čini 40 odsto programa, a 2015. godine 50 odsto.
Ne od serija konkretno,ali mnogi od nas imaju fobiju od turske "kulture",koja se delimično nameće slaboumnijem narodu preko takvih serija.Prethodno nametanje turske kulture slaboumnijim ljudima je rezultiralo nastankom jedne nove nacije na Balkanu![]()
RTS je otkupila seriju Sulejman Veličanstveni. Geni su to. .![]()
Sta su to turske serije,sta je to makedonska vlada?
to nije lepo,turske serije su za opustanje ,a moze se ponesto i nauciti iz njih.mislim stvarno nema smisla sto makedonci to rade,nije lepo.
Onda se čudite što vas Makedonci ne vole.![]()
Onda se čudite što vas Makedonci ne vole.![]()
Ajde onda ti gledaj nase serije.
To već može biti jedan od načina...
Samo je i ovde pitanje ko će biti u komisiji za određivanje kiča...
Mada cenim da bi u tom slučaju sve ostalo isto, samo što bi bile duže reklame, kako bi se isplatio taj porez...
Dakle jedini lek je kvalitet izbora...