Basket4ever
Zainteresovan član
- Poruka
- 184
Ja imam jednu ideju... ajde da Čedu Jovanovica proglasimo za kralja pa da sve teritorije rasprodamo i zamenimo za drogu... cool nama ... cool Čedi... sve lepo belo... i nema više šta da brinemo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako prenose svi nasi mediji ,nista od priznavanja Kosova sutra,krajno neizvesno i da li će ga uopste uskoro priznati.
lepo, lepo .....
Ma spekuliraju mediji jos, dal ce biti sutra ili ne,uglavnom svi pisu da najverojatno nece,a moje informacije kazu da 95% nece,tako da vrlo tesko da ce se sutra priznanje desiti.
Kao sto sam i jucer rekla eto prosao 22 nismo priznali Kosovo,drugin put lakše malo sa špekulacjama i kritikama.
Samo u Tetovo,Gostivar,Debar i Struga,Ohrid ima 3% albanaca.
Korali,vasa Vlada ce priznati Kosovo kada budu dobili zeleno svetlo iz one kasabe podno Kale kuleKao sto sam i jucer rekla eto prosao 22 nismo priznali Kosovo,drugin put lakše malo sa špekulacjama i kritikama.
Korali,vasa Vlada ce priznati Kosovo kada budu dobili zeleno svetlo iz one kasabe podno Kale kule...ako se ne slazes sa tim,reci mi onda koji je razlog sto Gruevski to vec nije ucinio,a Amerika ima valjan razlog da se taj proces prolongira do daljnjeg... Sta znaci to sto ulazite u spor sa Grckom? Sta Mk dobija a sta gubi?Zar nisi ukapirala do sada da Grcka nema nameru da resi spor sa imenom;pa da ode Grujo Karamanlisu sa blanko papirom i ponudom da stavi ime koje se njemu prohte ovaj bi ga glatko odbio. Mislis da imate perspektivu(i da zadrzite teritorijalnu celovitost) ako se u skoro vreme ne integrisete u NATO/EU ?? Cekaju vasi Albanci kao zapete puske,samo se vi svadjajte sa grcima....
pa da ne bi ih preglasavali nego bi dugli oruzanu pobunu i navukli NATO bombe na vrat ko nama ,bolje im je da ostaju tu gde su dok moze...A, ništa im ne bi falilo i da se integrišu u svoju maticu, Srbiju. Bar ih ne bi Šiptari preglasavali na izborima, pošto bi cela Srbija bila jedna izborna jedinica.
pa da ne bi ih preglasavali nego bi dugli oruzanu pobunu i navukli NATO bombe na vrat ko nama ,bolje im je da ostaju tu gde su dok moze...
.........a resili bi i problem sa imenom,.....A, ništa im ne bi falilo i da se integrišu u svoju maticu, Srbiju. Bar ih ne bi Šiptari preglasavali na izborima, pošto bi cela Srbija bila jedna izborna jedinica.
A, ništa im ne bi falilo i da se integrišu u svoju maticu, Srbiju. Bar ih ne bi Šiptari preglasavali na izborima, pošto bi cela Srbija bila jedna izborna jedinica.
Korali,vasa Vlada ce priznati Kosovo kada budu dobili zeleno svetlo iz one kasabe podno Kale kule...ako se ne slazes sa tim,reci mi onda koji je razlog sto Gruevski to vec nije ucinio,a Amerika ima valjan razlog da se taj proces prolongira do daljnjeg... Sta znaci to sto ulazite u spor sa Grckom? Sta Mk dobija a sta gubi?Zar nisi ukapirala do sada da Grcka nema nameru da resi spor sa imenom;pa da ode Grujo Karamanlisu sa blanko papirom i ponudom da stavi ime koje se njemu prohte ovaj bi ga glatko odbio. Mislis da imate perspektivu(i da zadrzite teritorijalnu celovitost) ako se u skoro vreme ne integrisete u NATO/EU ?? Cekaju vasi Albanci kao zapete puske,samo se vi svadjajte sa grcima....