Makedonija spremna da prizna Kosovo

Kao sto sam i jucer rekla eto prosao 22 nismo priznali Kosovo,drugin put lakše malo sa špekulacjama i kritikama.
Korali,vasa Vlada ce priznati Kosovo kada budu dobili zeleno svetlo iz one kasabe podno Kale kule ;) ...ako se ne slazes sa tim,reci mi onda koji je razlog sto Gruevski to vec nije ucinio,a Amerika ima valjan razlog da se taj proces prolongira do daljnjeg... Sta znaci to sto ulazite u spor sa Grckom? Sta Mk dobija a sta gubi?Zar nisi ukapirala do sada da Grcka nema nameru da resi spor sa imenom;pa da ode Grujo Karamanlisu sa blanko papirom i ponudom da stavi ime koje se njemu prohte ovaj bi ga glatko odbio. Mislis da imate perspektivu(i da zadrzite teritorijalnu celovitost) ako se u skoro vreme ne integrisete u NATO/EU ?? Cekaju vasi Albanci kao zapete puske,samo se vi svadjajte sa grcima....

Korali,vasa Vlada ce priznati Kosovo kada budu dobili zeleno svetlo iz one kasabe podno Kale kule ;) ...ako se ne slazes sa tim,reci mi onda koji je razlog sto Gruevski to vec nije ucinio,a Amerika ima valjan razlog da se taj proces prolongira do daljnjeg... Sta znaci to sto ulazite u spor sa Grckom? Sta Mk dobija a sta gubi?Zar nisi ukapirala do sada da Grcka nema nameru da resi spor sa imenom;pa da ode Grujo Karamanlisu sa blanko papirom i ponudom da stavi ime koje se njemu prohte ovaj bi ga glatko odbio. Mislis da imate perspektivu(i da zadrzite teritorijalnu celovitost) ako se u skoro vreme ne integrisete u NATO/EU ?? Cekaju vasi Albanci kao zapete puske,samo se vi svadjajte sa grcima....

A, ništa im ne bi falilo i da se integrišu u svoju maticu, Srbiju. Bar ih ne bi Šiptari preglasavali na izborima, pošto bi cela Srbija bila jedna izborna jedinica.

Pazi,ja zlo nikome ne zelim,ali koliko mogu pratim desavanja tamo,pre svega jer je to od naseg interesa,ali ako makedonci ne rese svoj status pod hitno crno im se pise,a mi cemo profitirati.Nacin na koji njihova Vlada obmanjuje javnost u vezi njihovog identiteta i porekla je dovoljan za svaku iole razumnu osobu da shvati da tu nesto nije u redu.Koju strategiju ima ta Vlada? Sta im je cilj?Uvođenjem zabrane o pečenju paprika i pravljenju ajvara na javnim površinama i privođenjem pitača i paričnim kaznama se ne rešavaju problemi od vitalnog interesa.Mozda nasim juznim susedima prijaju te bajke o antickom nasledju sto se da videti po popularnosti koju vladajuca regimenta uziva u narodu, ali to je gorka pilula koju ce progutati kad dođe vreme za to.

Poslednja izmena:

Pazi koliko je ovo boldovano kontradiktorno! Procitaj jos jednom sta si napisao i videces da tu nikakve logike nema.

Back