Македонијa „мирише” на 2001

Нема Грчка бре која Грчка.Откада Грчка кад су они само Атина.

Auuu brate, pa vas nece sjebati samo siprati. Najebacete i od Grka. Bugare necu ni da spominjem, Oni uvek cekaju da neko drugi zapocne tucu pa uskoce na kvarno da pomognu agresoru. To je poznata bugarska politika. Sta li ce od vas ostati?
Tek cete onda shvatiti da vas samo Srbi nisu mrzeli a vi njima uzvracali tako. Ustupili ste teritoriju za agresiju na Srbiju, priznali ste Kosovo.Pa sta ocekujete sa? da vas zalimo?
Bas ce nam biti interesantno da gledamo neki rat na Balkanu u kome mi ne ucestvujemo.
Pogodite za koga cemo da navijamo.:per::zper::hahaha::evil::worth::whistling::tease::twisted::azdaja::pop2::pop2:

Auuu brate, pa vas nece sjebati samo siprati. Najebacete i od Grka. Bugare necu ni da spominjem, Oni uvek cekaju da neko drugi zapocne tucu pa uskoce na kvarno da pomognu agresoru. To je poznata bugarska politika. Sta li ce od vas ostati?
Tek cete onda shvatiti da vas samo Srbi nisu mrzeli a vi njima uzvracali tako. Ustupili ste teritoriju za agresiju na Srbiju, priznali ste Kosovo.Pa sta ocekujete sa? da vas zalimo?
Bas ce nam biti interesantno da gledamo neki rat na Balkanu u kome mi ne ucestvujemo.
Pogodite za koga cemo da navijamo.:per::zper::hahaha::evil::worth::whistling::tease::twisted::azdaja::pop2::pop2:

Ау брате ,ма шта си то напричао.Па ми смо сјебали Грке само они то немогу да схвате.Знаш зашто?Па ко је нама направио најболју рекламу.Ко је знао за нас да нису Грци тако глупо истрчали?Они су промовисали Македонију на најболји могучи начин.Шта чеш,то ти је.Да може мозак да се сипа инком па да му сипамо.Али мислим да они немају везе са Александром.Једина веза је Букефал.Мора да су директни потомци Букефала.:hahaha::hahaha:Ко каже да немају никакве везе саМакедонијом.А татари,стварно татари су ко лешинари.Али сада их држе ЕУ-лешинаре за муда и немогу ништа.Они су ЕУ-крем без разлике што неко је хтео да им ували па их приказао као ЕУ-нужник:hahaha1::hahaha1:А ви?Ви треба да изградите трибине да болје гледате сеир и ратове који други воде.Ако можете да издржите да не уџете:hahaha::hahaha:

Kako to da su samo Albanski politicari bedni ? Zar nije to kompromis. I vuci siti i ovce na broju !!!

Једно је компромис а друго је убијанје војнике.Ако је компромис за тебе убијанје,поставлјанје заседа(јер само тако ви ратујете)онда немамо шта да причамо.Ти изгледа не разликујеш Политичара од неко ко је сишо са планине са пушком.

Makedonci nemrze nikog,ali susedi zele deo Makedonske teritorije.:dash:
"Delete ja parce te ja,pak ke bide nasa najmila":super:

..papapapa paranojaaaa...
happyhare.gif

Nabroj mi jednog suseda sa kojim imate prijateljske odnose. Kosovo ne spominji jer to nije drzava. Da li je moguce da svi ne valjaju a da ste samo vi dobri? :hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::klap::klap:

ОК.Косово не.Ма да Репубљик Косова:hahaha::hahaha:ок шалу на страну какве то везе има.Реци ти мени како чеш се осечати измеџу глутницу гладних вукова или хијена.Тако је и са нама .Наш местоположај одувек је привлачио наше миле сусједе који су се толико бринули о нама да су редовно били овде да нас спасу.И толико су били забринути што су почели да нас убијају.Морали смо признати да смо са нашим спасителјима.А онда кад један замине долази други који је још забринутији.Итако до бескраја...:rtfm:

ОК.Косово не.Ма да Репубљик Косова:hahaha::hahaha:ок шалу на страну какве то везе има.Реци ти мени како чеш се осечати измеџу глутницу гладних вукова или хијена.Тако је и са нама .Наш местоположај одувек је привлачио наше миле сусједе који су се толико бринули о нама да су редовно били овде да нас спасу.И толико су били забринути што су почели да нас убијају.Морали смо признати да смо са нашим спасителјима.А онда кад један замине долази други који је још забринутији.Итако до бескраја...:rtfm:

Za taj polozaj sam ja ucio u skoli jos pre 20 godina ali su nam pricali da Jugodlavija ima tako interesantan polozaj. To je samo komunisticka retorika da bi pridali znacaj svoje drzave.
Sta to ima Makedonija sto je specijalno interesantno svima a mi ostali to nemamo?
Ipak, nebi bilo lose da malo razmislite. Svi oko vas vas ne vole i imaju pretenzije prema vama a vi ste jedino dobri. Tu mi se nesto ne uklapa. :rtfm::rtfm::per::per::zper::zper::bye:

Pa oni su ustupili svoju teritoriju za napade NATOa na tu Srbiju a i medju prvima su priznali ocepljeni deo Srbije. Tako se ne radi sa prijateljima.:think:

Сава брате шта то говориш?Па ми немамо базе.Па ми немамо пристаништа.Одакле су били напади?Зашто не признате саме себе да напади су били вршени из базе у Италии и базе у Грчку.Авиони су полетивали одоздо.Из територије лјуде који ви називате пријателје.НАТО војске су ушле на Македонску територију тек кад је потписан договор и опет из Грчке територије.Оваква тврденја не држе.

Za taj polozaj sam ja ucio u skoli jos pre 20 godina ali su nam pricali da Jugodlavija ima tako interesantan polozaj. To je samo komunisticka retorika da bi pridali znacaj svoje drzave.
Sta to ima Makedonija sto je specijalno interesantno svima a mi ostali to nemamo?
Ipak, nebi bilo lose da malo razmislite. Svi oko vas vas ne vole i imaju pretenzije prema vama a vi ste jedino dobri. Tu mi se nesto ne uklapa. :rtfm::rtfm::per::per::zper::zper::bye:

Па уникатност БРАТЕ:rtfm:

Отворени захтеви Албанаца за потписивање новог договора и федерализацију државе и најављени повратак Џејмса Пердјуа наговештавају жестоко македонско лето
Протести Албанаца у центру македонске престонице (Фото Бета)

Од нашег дописника
Скопље – Кишовити почетак лета у Македонији нема утицај на међуетничку политичку врелину, коју наговештавају медији, политички аналитичари и наравно текућа догађања. Атмосфера умногоме „мирише” на ону пре међуетничких сукоба 2001. године, само што овога пута нема звецкања оружјем, али кулминирају захтеви и вербалне претње иза којих стоје водеће албанске партије и преобраћени албански екстремисти.

Догађаји у минулих месец дана упућују на закључак да расплет међуетничке кризе, привремено успорен потписивањем Оквирног охридског договора, тек треба да уследи.

Реченој атмосфери кумовао је Мендух Тачи, лидер Демократске партије Албанаца, јавно затраживши потписивање новог договора између Македонаца и Албанаца. „Неподношљива је доминација Македонаца” и „поданичко понашање Демократске уније за интеграцију Алија Ахметија” довољан су разлог за потписивање новог договора, изјавио је Тачи.

Нови договор као „нужност у опстајању Македоније као државе” сугерисао је и Сефедин Харуни, један од лидера Партије демократског просперитета. И Тачи и Харуни су само озваничили закључке оснивачке скупштине „државе Илириде” у Тетову, средином априла а под диригентском палицом Невзата Халилија, једног од најекстремнијих албанских политичара у Македонији од њеног осамостаљења.

Ултимативан захтев властима да што пре редефинишу устројство македонске државе, саопштен је у уторак, на скупу малих албанских партија, асоцијација и невладиних организација у Скопљу. Организатор поменутог „свеалбанског” скупа у Скопљу и главни говорник на њему био је Хисни Шаћири, који се у рано пролеће 2001. године, из посланичких клупа у Собрању Македоније, одметнуо у редове паравојне ОНА.

„Ово је историјски моменат за Албанце, јер се сада разговара о спору око имена. Ми смо за компромис, но Албанци сада имају златну шансу јер се промена имена везује за промену Устава. Албанци треба да искористе „бадинтеров принцип” и да ставе вето на решавање спора око имена, све док се не испуне њихови захтеви”, рекао је између осталог Шаћири на скупу у Скопљу.

Он је упозорио на радикализацију протеста уколико се Македонија не конституише као федерална држава у којој ће иста права имати Македонци и Албанци.

Све ово подудара се са најавом да се на Балкан враћа Џејмс Пердју, „ударна песница некадашње клинтонове администрације”. Опширну причу о повратку Пердјуа, инспиратора, креатора и једног од потписника Охридског договора, који је после тога протеран из Македоније, објавио је скопски недељник „Глобус”, поставивши питање: „Да ли је најављено наименовање Џејмса Пердјуа за новог посредника америчке администрације на Балкану, најава нових турбуленција у региону”.

Делимичан одговор је у активностима албанских политичких првака и екстремиста у Македонији.

veselo čokalije :)

Имам осећај, да ће се сете да су Срби...

Back