карлос
Veoma poznat
- Poruka
- 10.764
Sta zna on gde je Makedonski grad Prilep, nego ziveo ti meni karlos, da ispieme po eden Dab![]()
![]()
И за мало да заборавим да кажем брачи Срба да наше наболје пиво се зове Крали Марко

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta zna on gde je Makedonski grad Prilep, nego ziveo ti meni karlos, da ispieme po eden Dab![]()
![]()
Ne trazimo mi nigde pravo za Srbe,
jer da ga trazimo to bi izgledalo drugacije,
mi smo vas sve pustili na miru,
i trazimo isto od vas,
ne pravimo nigde antimakedonsku propagandu,
korektno bi bilo da ni vi to ne radite,
ps.jel znas koji maternji jezik ti je deda ucio u skoli?
ja znam,.........
moj je ucio srpski u Bitolju![]()
Ti si ono sto osecas da jesi. I ne dozvoli da te iko ubedi u suprotno, cak i ove moje lavice na forumu (ako nastave mogao bi ti i pokleknuti). I mene ovde u BIH ubedjuju 20 godina kako sam Bosanka a ne Srpkinja pa kako je Vuk karadzic izmislio Srbe preko Drine a mi smo u stvari Bosnjaci pravoslavci i sve tako nesto slicno. Gluposti su to.
A vi i niste Srbi, pa uopste ne licite na Srbe, tamniji ste, nizi u proseku, malo ste i deblji, miroljubivi...
Kako volim da generalizujem![]()
Sta mislite o ovome?
Izbacicu neke adrese...
http://www.revija92.rs/code/navigate.php?Id=65
http://www.nin.co.rs/2002-06/27/23842.html
Dok su Hrvati iskompleksirani na Srpski jezik i sve sto je Srpsko, Makedonci su iskompleksirani na Srpsku Pravoslavnu Crkvu... Toliko da se i drzava umesala...
Dosta Srba na Makedonce gleda kao na prijatelje... A prijatelji, sta nam rede...
Знам одговор ако ти кажем моју славу."Ето кад ти кажем .Видиш да сам у праву"Ето то че бити твој одговор.Али нема везе:Св.Никола ја славим.Око презимена:Није презиме никакав доказ.Ми у Егејској Македонији имамо презимена и то све на "oс"па то незначи да смо Грци.Ко је дошао овде ставлјао је негова презимена.
Moj cale je sluzio vojsku i Skopllju , i kaze posto je bio svirac u mladosti u svakoj kafani je svirao Srpske pesme .
Kada se neko bunio odma svi pocnu da mu psuju majku Bugarsku i isteraju napolje .
...Е тај другар Србин знаш како га ословлјавао?За нјега је мој деда увек био Македонац.
Moj cale je sluzio vojsku i Skopllju , i kaze posto je bio svirac u mladosti u svakoj kafani je svirao Srpske pesme .
Kada se neko bunio odma svi pocnu da mu psuju majku Bugarsku i isteraju napolje .
Eх сад ти си све објаснио.Ништа још један Колумбо....Ауу, ала ти је аргумееент! Па то ти дође нешто као кад би ја неком рекао: "е бре пироћанцу један",..., или, "де си бре нишки",...,"шта има ново шумадинац",..., итд.![]()
Makedonac je Makedonac, nije ti jasno nesto?...Ауу, ала ти је аргумееент! Па то ти дође нешто као кад би ја неком рекао: "е бре пироћанцу један",..., или, "де си бре нишки",...,"шта има ново шумадинац",..., итд.![]()
Ako je pisanje svega najgoreg o Makedoniji i Makedoncima, pokušaji vređanja (kažem pokušaji jer uvrediti nekog najviše možeš istinom a ovim glupostima jedino svoju inteligenciju) i sl. jedini način da se ovi ljudi oslobode frustracija i da posle toga budu bolji prema svojim najbližima i prema svojoj sredini, onda nema problema. Za više ciljeve istrpećemo i to, bar od mene dobijate gratis. Kakve sve budale koje su nazivali liderma nisu uništile cele generacije na ovim prostorima, pa ću sada sitničariti za par jadnika ovde. Da bar ova histerija može vratiti poubijane ljude iz devedesetih sa ovih prostora, eto vam još sto godina vrištite, mrzite, nema problema, samo svoju decu držite neko vreme dalje od sebe.
Makedonac je Makedonac, nije ti jasno nesto?![]()
Hej ovde nije prica o najgorem o gradjanima makedonije, vec o onome sto drzava Makedonija radi Srbima i pravoslavnim crkvama.
A to ko treba da drzi svoju decu gde, pogledgledajte ka Albaniji i polovini Makedoniji i sve ce vam biti jasno![]()
![]()
![]()
![]()