МАКЕДОНЦИ ХОЋЕ ЈУГ СРБИЈЕ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пусти их бре будала незнају они ништа.Када боље погледаш на истоку начичеш Србе који су косооки.Мслим да и дан данас не знају шта су па неки кажу да су Кинези неки Јапанци неки Вијетнамци итд итд а они су СРби.Ако боље погледаш на југу преко средоземног мора на афричком континету начичеш Србе који су тамне коже.И они као ови први не знају шта су па неки се називају Сомалијци,Етиопјани,Нигеријци итд итд.Сироти не знају да су само Срби којима је од сунца потамнела кожа.Где год се окренеш све је српско.Ко зна како али и они на Арктику данас се називају Ескими а сироти појма немају да су само Срби.

Sarkazam iz tvog posta lako će oduvati napredak DNA istraživanja .
Rezultati su, kako upućeni kažu, egzaktni.
сме браќа

Poslednja izmena:
Реци ти нама макар једну битку ,макар малу, коју су водили ти партизани у Македонији.

Ма није била ни једна битка....бугари сами отишли...Полетели....
Ето дошли смо до те болести да се лаже да нисмо се ни борили против бугара...сами отишли добровољно..

Ти си луд...

Mрзело ме да читам, али наслов је сасвим у реду, јер ми Македонци заиста желимо југ Србије, желимо и цело КиМ и добар део БЈРМ, ако не и целу, па затим и ЦГ ... дакле већина нас Македонаца у Србији жели Велику Србију.
Мој земљак gjorgji_bgd вероватно жели све то исто минус БЈРМ, пошто је он БЈРМакедонац и припадник такозване македонске националне мањине.
Иначе већина Македонаца у Србији (око 200.000) одбија да буде национална мањина, као што већина Црногораца одбија такође.

Mрзело ме да читам, али наслов је сасвим у реду, јер ми Македонци заиста желимо југ Србије, желимо и цело КиМ и добар део БЈРМ, ако не и целу, па затим и ЦГ ... дакле већина нас Македонаца у Србији жели Велику Србију.
Мој земљак gjorgji_bgd вероватно жели све то исто минус БЈРМ, пошто је он БЈРМакедонац и припадник такозване македонске националне мањине.
Иначе већина Македонаца у Србији (око 200.000) одбија да буде национална мањина, као што већина Црногораца одбија такође.

ti mozes da odlucujes za sebe sta si i ko si i za nikog vise!!! dok to ne shvatis neces dogurati dalje od amebe od koje dalje i nisi evoluirao.... :) :) :)

ti ni po kom osnovu nisi moj zemljak i ne mozes da mi budes ni crno ispod noktiju a ne nesto drugo.... :) :) :)

a mozes da zelis ne samo veliku srbiju vec i ogromnu srbiju ali zelje takvih kao sto si ti su vec dovele srbiju dovde a odvesce je i dalje u istom pravcu....

najgori je turcin poturica :) :) :)

Poslednja izmena:
Makedoniji fali liderstvo, vizija i dijalog
Odnosi na Balkanu uz pomoć dijaloga i kompromisa, ležu na integracioni kolosek. Hrvatska je rešila spor sa Slovenijom, a, iako su svi verovali da je to nemoguća misija, i Srbija je postigla dogovor sa Kosovom. Makedonija je od toga daleko. Evroatlantske integracije te zemlje uslovljene su rešavanjem spora oko imena sa Grčkom, a senku baca i nepotpisivanje Dogovora o dobrosusedstvu sa Bugarskom. Ima li Makedonija kapacitet i rukovodstvo spremno na donošenje krupnih odluka u bilateralnim sporovima?
http://www.dw.de/makedoniji-fali-liderstvo-vizija-i-dijalog/a-16826476?maca=ser-serbian_all-2277-rdf
Moj коментар је непотребан. Треба само прочитати текст са приложеног ЛИНК-а и схватити где је БЈРМ.
Нека коментаришу БЈРМ јуришници на овом Форуму.

ti mozes da odlucujes za sebe sta si i ko si i za nikog vise!!! dok to ne shvatis neces dogurati dalje od amebe od koje dalje i nisi evoluirao.... :) :) :)

ti ni po kom osnovu nisi moj zemljak i ne mozes da mi budes ni crno ispod noktiju a ne nesto drugo.... :) :) :)

a mozes da zelis ne samo veliku srbiju vec i ogromnu srbiju ali zelje takvih kao sto si ti su vec dovele srbiju dovde a odvesce je i dalje u istom pravcu....

Zar ne vidis da je to isti onaj bolid sto tvrdi sve one gluposti...Samo drugi profil...a ista prica o famoznih 200.000 makedoanca u srbiji:roll:

Toliko je jadan i providan...

Ako nisi shvatio do sada,vest je novinarska patka...Televiziju i novie koje optuzuju da su napravile ovakvu mapu su u rukama SRBINA...koi je ovih dana rekao POKAZITE gde je ta slika..
I naravno vi ste se ucutali...pozivate se na SIPTARSKE NOVINE kao izvor da su one to videle...

Каква си ти лажовчина! Прави бескичмењак!
Неколико пута су показивани извори а ти то преврћеш да је вест новинарска патка, да је Србин направио мапу, да тај исти Србин сада пита где је та слика, да се ми (Срби) позивамо на Шиптарске новине као извор, .....и то ћеш урадити још 10-так пута.
Стварно од тебе права грозота и беда. Да те човек не пожели у суседној држави а камо ли у сопственој па макар само у пролазу.
Ево ти опет извори и не држи очи у гипсу већ прочитај и запамти ако ти тај избушени мозак дозвољава:
BEZOBRAZLUK: Makedonci hoćeda cepaju jug Srbije?! | Vesti ...
www.vesti-novine.com/bezobrazluk-makedonci-hoce-da-cepaju-jug-srbije/
Kurir: Makedonci hoćeda cepaju jug Srbije?! | Hronika
www.nspm.rsHronika
BEZOBRAZLUK: Makedonci hoćeda cepaju jug Srbije?! - Netkafa.net
www.netkafa.net/20-05-2013/...makedonci-hoce-da...jug-srbije/241311
И сви се позивају на СИТЕЛ.

Каква си ти лажовчина! Прави бескичмењак!
Неколико пута су показивани извори а ти то преврћеш да је вест новинарска патка, да је Србин направио мапу, да тај исти Србин сада пита где је та слика, да се ми (Срби) позивамо на Шиптарске новине као извор, .....и то ћеш урадити још 10-так пута.
Стварно од тебе права грозота и беда. Да те човек не пожели у суседној држави а камо ли у сопственој па макар само у пролазу.
Ево ти опет извори и не држи очи у гипсу већ прочитај и запамти ако ти тај избушени мозак дозвољава:
BEZOBRAZLUK: Makedonci hoćeda cepaju jug Srbije?! | Vesti ...
www.vesti-novine.com/bezobrazluk-makedonci-hoce-da-cepaju-jug-srbije/
Kurir: Makedonci hoćeda cepaju jug Srbije?! | Hronika
www.nspm.rsHronika
BEZOBRAZLUK: Makedonci hoćeda cepaju jug Srbije?! - Netkafa.net
www.netkafa.net/20-05-2013/...makedonci-hoce-da...jug-srbije/241311
И сви се позивају на СИТЕЛ.

Браво.Ево изворе достојне за респект.И опет Курир и други интернет портали.Да човек пукне од..............:rotf:

Нико ти не брани да будеш (БЈР)Македонац, као што ти мени не можеш да забраниш да будем оно што сам ја, а то је Србин који је пореклом из Македоније и који се идентификује са том геогрљафском целином, као што се неки Срби идетификују са Крајином, ЦГ итд.
Значи нема силе да ми забраниш моју географску припадност.
Пази ја исто причам и црногорским земљацима, ви сте изабрали да будете то што желити, а ми желимо да останемо оно што смо вековима били.
Што се тиче потурица, ти не можеш да оптужиш мене, већ мог деду који нам је причао како је настала ваша нација,јер да је био привржен вама, па не би причао нешто што руши македонску националну свест. Дакле проблем ваше нације је много старији од нас који водимо дијалог овде.
Друго како те није срамота да спомињеш исламисте, када сте ви признали Косово, када ви шурујете са шиптарима, делите са њима власт. Ми смо познати по свему само не по томе.

п.с. ово ''БЈРМакедонац'' немој да схватиш као увреду, јер користим тај термин како би објаснио другима, поделу у македонској заједници у Србији, која је већински српска у националном смислу, а мањим делом од око 10-15 % је окренута Македонији као нацији.
Ја не знам ко је тебе убедио да си БЈРМакедонац, али понављам ти ћеш имати проблема да своје потомке убедиш да деле твоју националну припадност, јер ви имате проблем са тим, као једна нова нација која је настала од Срба.
Да сам ја лажов Македонаца би било 10 пута више.

O gambino i ovde si dosao... :)
Поз Брате.

Нико ти не брани да будеш (БЈР)Македонац, као што ти мени не можеш да забраниш да будем оно што сам ја, а то је Србин који је пореклом из Македоније и који се идентификује са том геогрљафском целином, као што се неки Срби идетификују са Крајином, ЦГ итд.
Значи нема силе да ми забраниш моју географску припадност.
Пази ја исто причам и црногорским земљацима, ви сте изабрали да будете то што желити, а ми желимо да останемо оно што смо вековима били.
Што се тиче потурица, ти не можеш да оптужиш мене, већ мог деду који нам је причао како је настала ваша нација,јер да је био привржен вама, па не би причао нешто што руши македонску националну свест. Дакле проблем ваше нације је много старији од нас који водимо дијалог овде.
Друго како те није срамота да спомињеш исламисте, када сте ви признали Косово, када ви шурујете са шиптарима, делите са њима власт. Ми смо познати по свему само не по томе.

п.с. ово ''БЈРМакедонац'' немој да схватиш као увреду, јер користим тај термин како би објаснио другима, поделу у македонској заједници у Србији, која је већински српска у националном смислу, а мањим делом од око 10-15 % је окренута Македонији као нацији.
Ја не знам ко је тебе убедио да си БЈРМакедонац, али понављам ти ћеш имати проблема да своје потомке убедиш да деле твоју националну припадност, јер ви имате проблем са тим, као једна нова нација која је настала од Срба.
Да сам ја лажов Македонаца би било 10 пута више.

ti batice trebas da se dogovoris sam sa sobom oko nekih stvari pa onda dodji da pricas nekom ko je i od koga je potekao.... daklem kao sto je tvoj dedao imao price imao je i moj kao i ustalom, svaki deda :) :) :)

do tad pokrij se usima i prestani da baljezgas o necemu o cemu nemas blage veze.... u tome ti ni 10 profila nece pomoci....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back