МАКЕДОНЦИ ХОЋЕ ЈУГ СРБИЈЕ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I posle 6 stranica niko nije dao LINK famozne novine iz Makedonije sa slikom stare Makedonije..u staru Makedoniju spada samo jedan manastir koji smo MI dali Srbima,prokleti komunisti i Lazar Kolisevski.
Pogledajte SRPSKE mape i geografske atlase do 60-tih,taj manastir je u Makedoniji...a Presevo niti je bilo niti nam treba...niti ga oce neko...

Имаш у посту 110 па читај!

Да су Срби били овако уједињени око Косово никад га не би изгубили.Некоме је ово смешно?Стварно је смешно.И мене да је неко питао пре 20так година да че Косово бити шиптарско смејао бих се.Смешно је било и када би неко реко да Србија нече имати море.Смешно је било и замислити да че Србија изгледати овако како изгледа.Можда че смешније бити и када једног дана Војводина каже:Брачо Срби добри сте ви али ми идемо даље.И на крају смешно је гледати Републику Српску у данашњој федерацији.Е па ако вам је смешно наставите се смејати......:hahaha:

Да су Срби били овако уједињени око Косово никад га не би изгубили.Некоме је ово смешно?Стварно је смешно.И мене да је неко питао пре 20так година да че Косово бити шиптарско смејао бих се.Смешно је било и када би неко реко да Србија нече имати море.Смешно је било и замислити да че Србија изгледати овако како изгледа.Можда че смешније бити и када једног дана Војводина каже:Брачо Срби добри сте ви али ми идемо даље.И на крају смешно је гледати Републику Српску у данашњој федерацији.Е па ако вам је смешно наставите се смејати......:hahaha:

A sto si ti upucen i informisan pa to je strasno. :roll:

Smesno nego sta nego je smesno. Vi ne smete da pisnete ni lopovima u svom dvoristu a da udjete u tudje. Kakvi god da smo a jadni smo i bedni vas bi naprasili za dva dana. Onako po zasluzi.

A sto si ti upucen i informisan pa to je strasno. :roll:

Smesno nego sta nego je smesno. Vi ne smete da pisnete ni lopovima u svom dvoristu a da udjete u tudje. Kakvi god da smo a jadni smo i bedni vas bi naprasili za dva dana. Onako po zasluzi.

jaka izjava...

verovatno uzrokovana izjavom vucka da ce srbija imati vec 2014e zenu generala :) :) :) :)

ondak cete moci da nas "naprasite" za jedan dan :) :) :) :) :)

Pa dali smo vam ceo jug Srbije da napravite republiku.
.

A vi ste bili okupatori ovde 1941 ili Bugari?Ne znam od koga smo se to oslobodili 1944,vas ili bugara?..A da..ti si bugar..onda ne mesaj Srbiju jer nista nije dala,samo uzimala..

Čovek ne može a da ne primeti da na ovoj mapi zlih velikomakedonskih nacionalista ne postoji nikakva "granica" između (centralne) Srbije i južne Srpske pokrajine, nego je Kosovo i Metohija integralni i neodvojivi deo države Srbije.

Bogami nisu loši ovi velikomakedonski nacionalisti :D

Pa za nas je Kosovo Srbija vidis...nismo ko grci da crtamo mape evrope bez Kosova unutar Srbije..:per:

- - - - - - - - - -

Kakvi god da smo a jadni smo i bedni vas bi naprasili za dva dana. Onako po zasluzi.

Pa vi ste toliko jadni da vam sire Kosovsku zastavu ispred Skupstine Srbije....Tako da...Prestani da mastas...

Nismo mi okupatori nego oslobodioci .
Gde si ti vido okupatora koji se sam povuče i ostavi oslobođenu teritoriju bez borbe kako smo mi ostavili vama?

Ti imas veliku rupu u glavi ili se pravis na SILU glup?
Dosli bugari i oterali Srbe (vojsku policiju) iz Makedonije 1941.
Makedonci se bore za slobodu i 1944 teraju bugare nazad u Tatarstan.

Makedonija oslobodjena od samih Makedonaca protiv bugara...

Treba biti previse glup za da se ne pomiris sa cinjenicama.Ili je Cento po tebi bio srbin? ....

images

Poslednja izmena:
Ti imas veliku rupu u glavi ili se pravis na SILU glup?
Dosli bugari i oterali Srbe (vojsku policiju) iz Makedonije 1941.
Makedonci se bore za slobodu i 1944 teraju bugare nazad u Tatarstan.

Makedonija oslobodjena od samih Makedonaca protiv bugara...

Treba biti previse glup za da se ne pomiris sa cinjenicama.Ili je Cento po tebi bio srbin? ....

images

На Славеј Планина на 18 август 1942 е формиран првиот македонски партизански баталјон „Мирче Ацев“,

Првото заседание на АСНОМ е одржано на 2 август 1944 година во манастирот Св. Прохор Пчински.

Кад је оно беше почео рат 1941 априла ?
Реци ти нама макар једну битку ,макар малу, коју су водили ти партизани у Македонији.Значи требало је годину и по дана да се скупи 100 људи а 3 године да заседну другови комунисти (нису имали кад раније шта ли)
И то све је борба Македонског народа за ослобођење ?

Где си ти учио школа оу Наип шамбери? ти секако си за во магарешка клупа

A i Bugari su Srbi kad se malo bolje pogleda.

Пусти их бре будала незнају они ништа.Када боље погледаш на истоку начичеш Србе који су косооки.Мслим да и дан данас не знају шта су па неки кажу да су Кинези неки Јапанци неки Вијетнамци итд итд а они су СРби.Ако боље погледаш на југу преко средоземног мора на афричком континету начичеш Србе који су тамне коже.И они као ови први не знају шта су па неки се називају Сомалијци,Етиопјани,Нигеријци итд итд.Сироти не знају да су само Срби којима је од сунца потамнела кожа.Где год се окренеш све је српско.Ко зна како али и они на Арктику данас се називају Ескими а сироти појма немају да су само Срби.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back