Majo,bravo!

pa nisam ja siguran jer nisam nikada video ovaj glasacki listic za biracka mesta u vojvodini, al ovi sto jesu , kazu da su sto posto sigurni da je zaokruzila 1 . odkud znam.

sve u svemu , skandal u celoj prici jeste sto je prekrseno njeno pravo na privatnost, jer zakon o izborima to garantuje, i glasanje na ovom birackom mestu bi trebalo ponistiti.

i ja sam mislio da je glasala za sredinu , tj trojku pa je dosao neko iz vojvodine i rekao da je list veliki zato sto je multijezican i da pocinje negde od 30% lista od vrha lista kandidata te da je maja glasala za jedinicu. nama u ostatku srbije su manji glasacki listici otuda ta nedoumica.

Ja opet ponavljam - kada dize listic, jasno se vidi da nasljanja na prvog kandidata. Na vise jezika ima, ali to je CENTRIRANO, dok kandidati (1, 2, 3, ...) počinju od left indent, a to se vrlo jasno vidi iznad onog broja koji je Maja zaokruzila.

Ne brini, i to sam uzeo u obzir. 8-)

maja je gradonacelnica novog sada...radikalka...ali nesto nije u slozi sa strankom...
...realno, ona je u najboljem slucaju prosecan politicar,bez neke specijalne harizme i ideja...njena najveca vrlina je sto je prosecna u ispod prosecnoj stranci [po kvalitetu ljudi u vrhu stranke] pa odskace...a da je u nekoj drugoj niko je ne bi ni primetio...

Hmm cudna obzervacija,a moze i ovako: ako je Djindjic bio tako reci prvi eselon DS, Zivkovic drugi, Tadica tada(2002-2003) skoro niko nije ni znao,znaci treci, i takav covek dolazi na celo stranke i na osnovu politike plasenja i zastrasivanja naroda postaje predsednik, jedno je Ceda u pravu,nece covek da bira osrednjeg coveka samo da Nikolic ne bi bio predsednik...

...na pitanje zasto su glasali za maju na proslim lokalnim izborima, neki ljudi u mom okruzenju su odgovorili pa jeste ona radikalka ali je nekako tako normalna... :D
... i ona jedina u srs ume da se ponasa, i cak ima i malo stila...e zato ona odskace od kojekakvih krasica i todorovica...
...a da je u nekoj drugoj stranci nebi bila toliko specificna, i niko nebi toliko obracao paznju na nju, utopila bi se...

...nisi skontao misao, cim uporedjujes njih dvoje...tadic je kad je djindjic bio ziv, bio jedan od 4 potpredsednika...i onda je na stranackim izborima ubedljivo pobedio i postao predsednik...sta ti nije jasno???...i tadic se potpuno uklapa u prosek clanstva stranke...

...a sta reci onda o cedi, poceo je od drzanja govora u "3 kostura"...a sada vozi neke dzipove... :)

maja je gradonacelnica novog sada...radikalka...ali nesto nije u slozi sa strankom...
...realno, ona je u najboljem slucaju prosecan politicar,bez neke specijalne harizme i ideja...njena najveca vrlina je sto je prosecna u ispod prosecnoj stranci [po kvalitetu ljudi u vrhu stranke] pa odskace...a da je u nekoj drugoj niko je ne bi ni primetio...

aha
hvala na pojašnjenju

Сви до једног погрешно мислите.
Није битно за кога је гласала већ да одговара онај ко је објавио овај снимак, прекршивши тајност гласања.
То је суштина, а не за кога је она гласала.
Уосталом са оним картонима се ни не може имати тајност гласања.

Ma kako da ne, to je poenta...Ja sam ionako glasao van paravana,bas me zabole ona stvar ko me je video,a mislim da su me videli svi clanovi komisije da sam zaokruzio 7.

K'o da je bitno...To ništa ne menja:neutral:...
Demagogija i socijalni populizam konstantno, uz manje oscilacije u poslednjih 8 godina, ima najjaču prođu u Srbiji:neutral:...

Куку, тема је :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

А ако се неко још и на њу прими, а има таквих, онда куку:shock::shock::shock::shock:

...na pitanje zasto su glasali za maju na proslim lokalnim izborima, neki ljudi u mom okruzenju su odgovorili pa jeste ona radikalka ali je nekako tako normalna... :D
... i ona jedina u srs ume da se ponasa, i cak ima i malo stila...e zato ona odskace od kojekakvih krasica i todorovica...
...a da je u nekoj drugoj stranci nebi bila toliko specificna, i niko nebi toliko obracao paznju na nju, utopila bi se...

...nisi skontao misao, cim uporedjujes njih dvoje...tadic je kad je djindjic bio ziv, bio jedan od 4 potpredsednika...i onda je na stranackim izborima ubedljivo pobedio i postao predsednik...sta ti nije jasno???...i tadic se potpuno uklapa u prosek clanstva stranke...

...a sta reci onda o cedi, poceo je od drzanja govora u "3 kostura"...a sada vozi neke dzipove... :)

hehehe....:mrgreen:...znamo svi mi ovo...neg' znaju li ovi njegovi..?:shock:

Glasala je za Mrkonjića (br.osam) , kao što sam i ja. Čovek je pošten, vredan i ume ...

Sada, u drugom krugu Toma će da dobije moj glas.

I kao što reče Filatelista (ali malo ću da preformuilešem): Da su Toma i ostali bili malo manje sujetni
kandidovali bi Maju za predsednika i takođe smatram da bi glat pobedila.

Bila bi velika, baš velika šteta da radikali izgube Maju ...

Glasala je za Mrkonjića (br.osam) , kao što sam i ja. Čovek je pošten, vredan i ume ...

...

Šta ume? Ume da gradi puteve i mostove i da ne plaća firmama za izvršeni rad. To ume svako.

Pošten - da je pošten ne bi bio u društvu socijalista koji su pokrali sve što je moglo da se pokrade.

Šta ume? Ume da gradi puteve i mostove i da ne plaća firmama za izvršeni rad. To ume svako.

Pošten - da je pošten ne bi bio u društvu socijalista koji su pokrali sve što je moglo da se pokrade.

Jok, no bi se priključio "demokratama" da dokusuri i ono malo što je bilo ostalo :confused::lol:

p.s. Namerno sam stavila navodnike, jer ima još, na svu sreću, čestitog sveta , kome je demokratski način razmišljanja svojstven, a nisu ni lopovi ni kriminalci...doduše jesu u manjini i teško ih je "pronaći" jerbo su većina u prvoj grupaciji.:roll:

Back