Majo,bravo!

Pošten - da je pošten ne bi bio u društvu socijalista koji su pokrali sve što je moglo da se pokrade.

Ма јели то могуће?! :shock:

А шта ови "жути" и "шифровани" краду већ 8 година у целој Србији, и плус у Београду и осталим већим
градовима још од 1996.године?!

То је к'о оно, пре рата нисмо имали ништа, а онда су дошли Немци и уништили нам све! :mrgreen:

Ма јели то могуће?! :shock:

А шта ови "жути" и "шифровани" краду већ 8 година у целој Србији, и плус у Београду и осталим већим
градовима још од 1996.године?!

То је к'о оно, пре рата нисмо имали ништа, а онда су дошли Немци и уништили нам све! :mrgreen:

hehehe....:lol::lol::lol:

Šta ume? Ume da gradi puteve i mostove i da ne plaća firmama za izvršeni rad. To ume svako.

Da slučajno radnike nije isplatio Mlađa ? Ne bih rekao, jer nije imao vremena. Morao je s šmajserima da orobi Narodnu Banku Jugoslavije, a zatim da uništi skoro sve ostale banke i ostavi ljude bez posla.
Ili Boris ? Pa ni on nije imao vremena, njega je čekalo rasturanje Vojske Jugoslavije.
Ili Đinđić ? Takođe, veoma je bio zaposlen posećujući razne po svetu, uzimajući instrukcije - kako da se proda sve što vredi u Srbiji ...

Pošten - da je pošten ne bi bio u društvu socijalista koji su pokrali sve što je moglo da se pokrade.

Socijalisti ?

Janjušević
Kolesar
Rašeta
Mihajlović
"onaj iz G17" što je ugovorio opremu za VJ
itd.

Spisak i dela će ti bolje opisati GruberBG ...

Hajde sada uporedi kolicinu niovca koji su oni pokrali i kolicinu novca koji su pokrali SPS i radikali,pa ce ti sve biti jasno...

Inace,ljudi ne znaju da SRS ima OGROMNU kolicinu novca. Nista manje od DS-a...

Jok...ti ćeš nam kažeš ko ima koliko love...:lol:

A lsd...koliko su oni "teški"?8-)

Nekoliko desetina puta manje od SRS-a 8-)

A zar ti zaista verujes da i njihove funkcionere muci glad kao one jadnike koji za njih glasaju :) Hajde prosetaj se malo po Srbiji,pa zastani u svakom gradu gde su radikali u lokalnoj vlasti...Ja drcniju bagru od tih lokalnih radikala nisam video,oni ne samo da kradu rukama k'o ovi iz DS-a,vec i rukama i nogama i dupetom...:) Nadjebali su i SPO u najboljim danima...

Nekoliko desetina puta manje od SRS-a 8-)

A zar ti zaista verujes da i njihove funkcionere muci glad kao one jadnike koji za njih glasaju :) Hajde prosetaj se malo po Srbiji,pa zastani u svakom gradu gde su radikali u lokalnoj vlasti...Ja drcniju bagru od tih lokalnih radikala nisam video,oni ne samo da kradu rukama k'o ovi iz DS-a,vec i rukama i nogama i dupetom...:) Nadjebali su i SPO u najboljim danima...

Ti poč'o ozbiljno...:cry:

Ma znam ja mnogo štošta, samo se pravim.8-)

A između kojih redova si ti video da je to Tadić..?:lol::lol::lol:

Slogani:

1. Tomislav Nikolic - Svim srcem
2. Jugoslav Dobricanin - Snaga juga!
3. Boris Tadic - Za jaku i stabilnu Srbiju
4. Velimir Ilic - Izaberi Srbiju!
5. Istvan Pastor - Za Srbiju u kojoj je svima nama dobro!
6. Marijan Risticevic - Ne dam zemlju za fotelju
7. Cedomir Jovanovic - Zivot je zakon
8. Milutin Mrkonjic - Dela govore
9. Milanka Karic - Porodica je snaga Srbije

a ja se iskreno ne bih plašio ishoda drugog kruga
samo ona nema podršku u stranci, ni najmanju...
tako je u našim strankama, čim se neko primakne voždu, odmah ga pokopaju i blate....
То је жалосно. Али је факат да су радикали и без ње јааако нарасли. Са њом би привиклу и нас умереније. Ја гласам за народњаке, сад нисам изашао на изборе, али да је хипотетчки била она кандидат не бих се двоумио.

Back