Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je bas drago kad vidim da ga mnogi mladi muzicari imitiraju, to znaci da su njegova deca i time odaju respect! To mnogo govori o tome koliko je MJ veliki!

Pa jeste, mislim da Usher zapravo i ne pokušava da time što se obuče isto kao Majkl i stoji na prstima da ga kopira, nego samo ističe veličinu tog pjevača...I to je nešto! ;)

Da morate da birate sada u vezi novog MJ albuma, sta bi ste odlucili tj sta bi ste vise voleli:

1. Da izda album sto pre
ili
2. Da objavi da je odustao od svih saradnika do sada (will...akon...itd) i da je krenuo opet u pravljenje pesama ali skroz sam

Da cujem :)

Da morate da birate sada u vezi novog MJ albuma, sta bi ste odlucili tj sta bi ste vise voleli:

1. Da izda album sto pre
ili
2. Da objavi da je odustao od svih saradnika do sada (will...akon...itd) i da je krenuo opet u pravljenje pesama ali skroz sam

Sam, naravno...
Ipak, ona mala goveda su mu upropastila pesme...Jao, sanjala sam Majkla:D
Kako je bilo lepo, bio je isti kao u spotu Give in to me:cry:
Ali isti! Bezi, umrla sam...:cry:

Beat It Cover on New Fall Out Boy's upcomming live album

A cover of Michael Jackson’s song ‘Beat It’ will be featured on Fall Out Boy’s forthcoming live album. The Michael Jackson cover is a studio version featuring a "special guest guitarist" yet to be named.

"****" was taped in June 22, 2007, at Phoenix's Cricket Pavilion (USA). Beyond the band's own hits ("Sugar, We're Going Down," "Thanks Fr The Mmrs," "This Ain't a Scene, It's An Arms Race"), a wide array of covers are included, such as Akon's "Don't Matter," Timbaland's "One and Only" and Panic At The Disco's "I Write Sins, Not Tragedies."

‘****’ will be released in America on April 8, 2008 (Island). The project will be available as a CD/DVD or DVD only.

Source: Billboard

1. Da izda album sto pre
ili

Oću da album izda sutra i da je ova saradnja sa BEP samo trač kojim je Majkl hteo da malo uzruji fanove :mrgreen:

Ijao, ljudi, sanjao sam da sam u skoli, i da je neki Michael-vo tim dosao u moju skolu odrzi audiciju za plesace, ijaooo :D I ja, onako sav srecan, odem i prodjem :D I odem kod Michael-a, i on mi je rekao samo:
"OMG are you Chris Crocker?" :lol:

Ijao, ljudi, sanjao sam da sam u skoli, i da je neki Michael-vo tim dosao u moju skolu odrzi audiciju za plesace, ijaooo :D I ja, onako sav srecan, odem i prodjem :D I odem kod Michael-a, i on mi je rekao samo:
"OMG are you Chris Crocker?" :lol:

:lol:
Ahahahaha...Ja sam slicno sanjala, kao bila sam na exkurziji, i slusala Majkla...I, kao, Majkl mi prilazi, pita me koliko je sati(WTF?!), ja mu kazem...I nastavimo da pricamo, a ja placem k'o debil neki...I na kraju me zagrli i poljubi (:cry: ) i ja odem, i nastavim da slusam neku muziku..I budim se...kako debilan san..

Kristinjeta je jedna smaračica iz mog odeljenja, likuša najveća, i ona ide u plesnu grupu kod onog lika iz Trick FX. Tamo oni ponekad igraju uz Majklove pesme i skidaju koreografije iz njegovih spotova :D....Pričala mi je kako su "Bad" spot morali da gledaju i pokupe neke pokrete za nastup :D I tako mi ona reče da će večeras verovatno igrati u "Bravo Show" (znaš one klinke što se gube iza pevačica kad nastupaju, ona tu stalno djuska) uz Majklovu pesmu neku (ona naravno ne zna koja je :roll: ) :D Pokazala mi je kakva je koreografija i malo podseća na Remember the time :D Sad treba da čeka samo da vidi hoće li igrati ili ne, jer to ne zavisi od njih...Joj, molim te bože :D

Kristinjeta je jedna smaračica iz mog odeljenja, likuša najveća, i ona ide u plesnu grupu kod onog lika iz Trick FX. Tamo oni ponekad igraju uz Majklove pesme i skidaju koreografije iz njegovih spotova :D....Pričala mi je kako su "Bad" spot morali da gledaju i pokupe neke pokrete za nastup :D I tako mi ona reče da će večeras verovatno igrati u "Bravo Show" (znaš one klinke što se gube iza pevačica kad nastupaju, ona tu stalno djuska) uz Majklovu pesmu neku (ona naravno ne zna koja je :roll: ) :D Pokazala mi je kakva je koreografija i malo podseća na Remember the time :D Sad treba da čeka samo da vidi hoće li igrati ili ne, jer to ne zavisi od njih...Joj, molim te bože :D

Jedva cekam, bas cu da gledam..:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back