Dirty_Diana'87
Primećen član
- Poruka
- 683
Kad vidim Jastina da stoji na prstima(logo MJJ PRODUCTION),i kad Asera kad vidim da se hvata za testise-dodje mi da povratim-ko su oni da imitiraju MJ-a!!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo je jedan Miki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P
jao, predobar crtež!!!!!!!Imam i ja takvih bez face...samo nagovestim da je to Majkl...nacrtam rukavicu, šešir, ćarapice i onu traku na rukavu
SUper ti je rad

Meni je bas drago kad vidim da ga mnogi mladi muzicari imitiraju, to znaci da su njegova deca i time odaju respect! To mnogo govori o tome koliko je MJ veliki!
ova tema samo kochi forum![]()

Da morate da birate sada u vezi novog MJ albuma, sta bi ste odlucili tj sta bi ste vise voleli:
1. Da izda album sto pre
ili
2. Da objavi da je odustao od svih saradnika do sada (will...akon...itd) i da je krenuo opet u pravljenje pesama ali skroz sam
Da cujem![]()

Da morate da birate sada u vezi novog MJ albuma, sta bi ste odlucili tj sta bi ste vise voleli:
1. Da izda album sto pre
ili
2. Da objavi da je odustao od svih saradnika do sada (will...akon...itd) i da je krenuo opet u pravljenje pesama ali skroz sam
Da cujem![]()

Ijao, ljudi, sanjao sam da sam u skoli, i da je neki Michael-vo tim dosao u moju skolu odrzi audiciju za plesace, ijaoooI ja, onako sav srecan, odem i prodjem
I odem kod Michael-a, i on mi je rekao samo:
"OMG are you Chris Crocker?"![]()

) i ja odem, i nastavim da slusam neku muziku..I budim se...kako debilan san..

Kristinjeta je jedna smaračica iz mog odeljenja, likuša najveća, i ona ide u plesnu grupu kod onog lika iz Trick FX. Tamo oni ponekad igraju uz Majklove pesme i skidaju koreografije iz njegovih spotova....Pričala mi je kako su "Bad" spot morali da gledaju i pokupe neke pokrete za nastup
I tako mi ona reče da će večeras verovatno igrati u "Bravo Show" (znaš one klinke što se gube iza pevačica kad nastupaju, ona tu stalno djuska) uz Majklovu pesmu neku (ona naravno ne zna koja je
)
Pokazala mi je kakva je koreografija i malo podseća na Remember the time
Sad treba da čeka samo da vidi hoće li igrati ili ne, jer to ne zavisi od njih...Joj, molim te bože
![]()