Dirty_Diana'87
Primećen član
- Poruka
- 683
Boze moj ko to ne voli you are not alone?a ti moonwalkeru odgovaraj vise!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za Who is it
Ja...Boze moj ko to ne voli you are not alone?
Boze moj ko to ne voli you are not alone?

LinAkza Who is it
http://www.***********/file/38577336/53a8f644/Michael_Jackson_-_09_-_Who_Is_It.html
Uzivajte!![]()

SMOOTH CRIMINAL RULEZZZZ !!!
![]()
Ah, tako mi je gotivna In the closet sada...

hahahahha kad se uvija uz mikrofon, kako je iscrpljen nekako....lepo kažeš - perverzija bre !!!Boze moj ko to ne voli you are not alone?a ti moonwalkeru odgovaraj vise!
Obožavam tu pesmu !!!!!!! Previše !!!!!!! Jedna od mojih omiljenih pesama sa HIstoryja !!!! Nekad mi dodje da se utripujem da to peva u Thriller eri...ma, pesma je savršena...

Jeste..Jos kad bi on to tebi licno pevao, i zagrlio te...Aaaaaaaaaaahhhhh:rolleyes:![]()

A znate onaj nastup kad peva a ona devojka se onesvesti pa je on uzme u narucje i preda onom iz obezbedjenja![]()

Gdje mogu to da pogledam?:shock:Tamara, izvini, kocilo mi je mnogo, stvarno sam htela da ti upload-ujem![]()
hahahahha kad se uvija uz mikrofon, kako je iscrpljen nekako....lepo kažeš - perverzija bre !!!
A ovo za Dianu sa koncertahahahahha kad se uvija uz mikrofon, kako je iscrpljen nekako....lepo kažeš - perverzija bre !!!
Slatko mi je ono kad pobrka text![]()

A ovo za Dianu sa koncertahahahahha kad se uvija uz mikrofon, kako je iscrpljen nekako....lepo kažeš - perverzija bre !!!
Slatko mi je ono kad pobrka text![]()

A znate onaj nastup kad peva a ona devojka se onesvesti pa je on uzme u narucje i preda onom iz obezbedjenja![]()
Da, da....to je najjače isto...kad pomeša reči skroz, ne razumeš ga šta peva![]()

Tako sam ja danas na horuAha...Dobro, snašao se, pa otpjevao na na na na...![]()

Da, da....to je najjače isto...kad pomeša reči skroz, ne razumeš ga šta peva![]()