Tam@ra
Primećen član
- Poruka
- 842
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj lik je genijalan![]()
Upload-ovacu ti ja... evo stizem na frienditjeAlexandre, dolazi na friends!
E, ja nemam tu pesmu...Gde mogu da je skinem?

Moji omoljeni spotovi su you rock my world,ghosts,remember the time,you are not alone,they dont care about us,smooth criminal-billie jean spot je sranje ali zato su nastupi vrh
Po mom misljenju najgore njegove pesmice su forrever my summer love i money!!!!!!!!!A najgori spotovi Cry(ali je pjesma booom),Leave me alone(kosti covjeka slona,Svetiliste Liz Tejlor.......)i Childhood*mada je on dobar na neki nacin-zavisi od raspoloxenja!!!!!!!!!!
http://www.***********/file/38516383/f7ca49c5/Michael_Jackson_-_This_Place_Hotel.html
Evo pesmice![]()
:x:x:x:x:x:x:mad::-x:x:mad::x:-x:mad:

Kako se Naomi uzivjela u pesmicu!!!!!!!!!!!!!!!
E, zeza me nesto net...Dodje mi do 75% i prekine..Ponovo ti aploadujem, a trazim ti i link gde mozes da skines![]()
ops:Butterflies??? Obozavam! Bilo koja soul, rnb, funk, bugi pesma od MJ je brrrrrrrrrukaaaaaa!
Samim tim Off the wall mi je najomiljeniji, sta ces volim slatke bugi pesmaje. Bad concert je cisto fanki savrsensvo! I mnogo volim sto je u Jokohami pevao iskljcivo fank stvari, ali ne volim sto nije otpevao Dianu. Koncertna verzija Dirty Diane na u tubu, je totalna perverzija, volim kad krene da se dodiruje, a i mikrofon, huhhhhhhh. Steta sto ne postoji bolji snjimak.
imam ja dva nastupa gde peva Ditry Dianu i to u DVD kvalitetu Kakva sam *****, sve za Majkla, eheh. Evo srceZnaci volis meA koliko?
![]()

Ok, izvini ako te mučim....ops: