Ja te obrade gledam kao dodatak tj bonus, mada mislim da nisu bile vredne tih para. Ocigledno je da je platio brand (Akon, Fergie, etc..) sa ciljem da privuce mladju publiku. Marketinski - ok. Mada, mene je Akon kupio sa pesmicom Lonely, obozavam je, tako mi je i mob zvrndao neko vreme.
Nema pesme od ultimate collectiona, koja mi se nije dopala (od tih starijih neobjavljenih, bas su dobre sve). Postoje pesme koje mi se ne dopadaju na Dangerousu kao npr Gone to soon, verovatno MJ posvecuje pesme nekome, pa neke losije stavi na album iz tog razloga. Svaka pesma koja je potpisana od strane MJ je bas licna, a ove sto pisu zajedno, kad se okupi drustvance i piskara se vidi da su zeze. Ja bi volela da se MJ sam izoluje u studio i radi svoju stvar. Sto vise njegovih pesama na albumu to bolje samo da ne budu u Gone to soon fazonu, valjda je tu fazu prevazisao.
Ja volim i Leave me alone i Speed Demon, to su klasicni spotovi za 80te, a to su najbolje godine! Ako postoji neki spot koji ne volim to je Childhood, bljaks. I U rock my world mi se ne svidja (pesma je super). Who is it je savrsen spot za savrsenu pesmu.