Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Tako VRH izgleda u tom spotu,nemam reci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, u Rememberu izgleda vrhunski, kao i u celoj Dangerous eri...tad je baš najviše izbacio taj seksepil iz sebe.....joj, ne mogu da verujem...opet me je uhvatila Dangerous groznica...moram sad da gledam spotove....
A, ti, suzana, gotovo je...počivaj u miru![]()

:-(:-(:-(Nemojte da me zovete vodjena, molim vas![]()
nego kako?...mene zovite acka jer mnogo mi je dug nick.....

Vjerujem da većina fanova pati od ovog :-)Najbolje da u medicinu ubace nešto u fazonu "Majkl Džeksonov sindrom" ili tako neštoVjerujem da većina fanova pati od ovog :-)

A sa kime li danas naš Majkl slavi dan zaljubljenih.... :-(
I sa LizomSa svojom decicom![]()

Definitivno!Pored PMS ovo najteze podnosim![]()
Nevjerovatno :shock:Kad malo razmislim o svemu, tačno dođe bizarno kako postojanje jedne osobe može da utiče na druge....(u ovom slučaju je to Majkl :smileNevjerovatno :shock:

I sa Lizom
A srcem je uz sve nas, verne fanove![]()

***, nek' ti kazu kako sam pocela s Majklom...Nisam znala skoro nista...Ivan, Alex, Sonja i Danijela su krivci za moju opsednutost![]()
Kad skontaš neke stvari o njemu, tačno ti dođe krivo što nisi ranije provalila istinu...
Neka, neka, bitno je početi...Kad skontaš neke stvari o njemu, tačno ti dođe krivo što nisi ranije provalila istinu...
Kad sam čula "Billie Jean" u nekoj igrici, dopala mi se pjesma, i tako sam onda počela...![]()

:-P
Jao, ne znam, ja i immph smo trazili njegovu kucu na Google Earth-uSad sam se nešto sjetila da pitam: je li znate ljudi gdje tačno Majkl sada živi?
Trebalo bi da je negde kod L. Angelesa valjda...Ne znam sta mu je, dolazi svaki dan na net, samo na forume slabije ide... smorilo ga, I guess... a uskoro ce mu biti prva godisnjica registracije na ovom mestuDakle, vas dvojica niste citavi
Gde je Ivan, bre?![]()
A meni u aprilu...