Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
studiram u Bg-u a inace sam Leskovcanka...ti?
Ja sam iz Beograda i studiram u Beogradu !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
studiram u Bg-u a inace sam Leskovcanka...ti?
dobro,o Thrilleru necemo da raspravljamo...zna se da je remek delo
a "In the closet" sa Naomi?
meni je taj spot bas![]()

Da, i nekako mi se cini da je u Dangerous periodu bio energicniji nego u Badiski ...a History je bas nekako losiji od prethodnih era...posle je u Blood on the dance floor bio fenomenalan!!!!!!! onda je u Invicibleu opet nekako utihnuo i sada treba da konacno vidimo sledeci album![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kako sam to zaboravila
Tu je Majkl ubedljivo najsexy, u tom spotu i u Give in to me!!!
Samo sto se meni Give in to me ne svidja kao spot nesto bas puno...![]()
da, "Blood on the dancefloor"...kad sam videla taj spot prvi put srce je htelo da mi stane![]()
, znaci nemoguce 
...

Tuzan sam jer sam danas video Vodoliju samo ... pa jedno cetiri , pet min. najvise ... i sutra isto toliko (jao , daj Boze vise) i posle necu ceo vikend ......
I don’t wanna leave my baby alone ?????????????????????????????????????????????????????
This love I have for you girl it’s incredible ??????????????????????????????????????????????????????
Nemoj bre da tugujes, kad ti kazem. Ne volim kad se ljudi opterecuju ljubavnim jadima i samo sebe psihicki slabe...uzivaj u zivotu i prihvati stvari kakve su...i naravno, recept za dobro raspolozenje je Michael Jackson...trazi neke pozitivne pesme, koje ce ti odvuci paznju na kratko od Vodolije i lisiti te nerviranja...
Ajmo
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...
... ponovo
... i mozda se ne suzdrzim pa pozovem jos jednom ...
... pa sam morao da prestanem ... bas sam creepy , kao u The way U make me feel
...

Nemam tu pesmu ...
Nije meni lose kad razmisljam o Vodoliji ... bas mi je lepo ... evo zvao sam malopre ...... ponovo
... i mozda se ne suzdrzim pa pozovem jos jednom ...
Nije mi lose ...
Ali , ja sam poludeo , kao manijak ... pratio sam Vodoliju juce , al mi nije bas uspelo ... mislim da je provalila Vodolija ...... pa sam morao da prestanem ... bas sam creepy , kao u The way U make me feel
...
Billie-ce , hvala za pesmu poono ... 8) :-o![]()
![]()
pa pomislih da si tuzan i da se izjedas zbog Vodolije...pa pomislih da te utesim pomocu Majkla
to je jedna od Majklovih balada koje se samom Majklu najvise svidja!!!