Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
studiram u Bg-u a inace sam Leskovcanka...ti?
Ja sam iz Beograda i studiram u Beogradu !!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
studiram u Bg-u a inace sam Leskovcanka...ti?
dobro,o Thrilleru necemo da raspravljamo...zna se da je remek delo
a "In the closet" sa Naomi?
meni je taj spot bas![]()
Da, i nekako mi se cini da je u Dangerous periodu bio energicniji nego u Badiski ...a History je bas nekako losiji od prethodnih era...posle je u Blood on the dance floor bio fenomenalan!!!!!!! onda je u Invicibleu opet nekako utihnuo i sada treba da konacno vidimo sledeci album![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kako sam to zaboravila
Tu je Majkl ubedljivo najsexy, u tom spotu i u Give in to me!!!
Samo sto se meni Give in to me ne svidja kao spot nesto bas puno...![]()
da, "Blood on the dancefloor"...kad sam videla taj spot prvi put srce je htelo da mi stane![]()
Tuzan sam jer sam danas video Vodoliju samo ... pa jedno cetiri , pet min. najvise ... i sutra isto toliko (jao , daj Boze vise) i posle necu ceo vikend ......
I don’t wanna leave my baby alone ?????????????????????????????????????????????????????
This love I have for you girl it’s incredible ??????????????????????????????????????????????????????
Nemoj bre da tugujes, kad ti kazem. Ne volim kad se ljudi opterecuju ljubavnim jadima i samo sebe psihicki slabe...uzivaj u zivotu i prihvati stvari kakve su...i naravno, recept za dobro raspolozenje je Michael Jackson...trazi neke pozitivne pesme, koje ce ti odvuci paznju na kratko od Vodolije i lisiti te nerviranja...
Ajmo
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...
Nemam tu pesmu ...
Nije meni lose kad razmisljam o Vodoliji ... bas mi je lepo ... evo zvao sam malopre ...... ponovo
... i mozda se ne suzdrzim pa pozovem jos jednom ...
Nije mi lose ...
Ali , ja sam poludeo , kao manijak ... pratio sam Vodoliju juce , al mi nije bas uspelo ... mislim da je provalila Vodolija ...... pa sam morao da prestanem ... bas sam creepy , kao u The way U make me feel
...
Billie-ce , hvala za pesmu poono ... 8) :-o![]()
![]()