- Poruka
- 4.765
Billie Jean:Hvala Katy !!!Sto se MJa tice,i sad sa 49 je...uh...
![]()
Ma, i sa 79 Majkl ce biti lutkica preslatka....sta da vam kazem, godine ne mogu protiv njega...Michael je u svakom smislu Unbreakable
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Billie Jean:Hvala Katy !!!Sto se MJa tice,i sad sa 49 je...uh...
![]()
Billie Jean:Da,to sam videla... :-? Degeni,a vidi se da nije on !!! :|
odusevljava me svaki put ....stvarno je No 1 ....kralj nad kraljevima........katy:Ma, i sa 79 Majkl ce biti lutkica preslatka....sta da vam kazem, godine ne mogu protiv njega...Michael je u svakom smislu Unbreakable![]()
Majkl ce uvek biti...sexy...katy:Ma, i sa 79 Majkl ce biti lutkica preslatka....sta da vam kazem, godine ne mogu protiv njega...Michael je u svakom smislu Unbreakable![]()

Uvek bio kralj i uvek ce biti !!!katy:A ovaj covek je takav lik , obozavam ga....pogledajte taj mozakodusevljava me svaki put ....stvarno je No 1 ....kralj nad kraljevima........
![]()
Mislim da je prijatniji bio pre nego sto je sazreo !!! Sad kad je zreliji slava mu je udarila u glavu,pa nece vise da se slika sa fanovima i deli autograme,jer je shvatio da od toga nema nista !!! 8)Liza Dennis:Ne stvarno je super. Covek koji je ulagao u sebe i svoju karijeru. I ovako privatno je jako prijatan, pa znate vec da smo super, da se sad ne ponavljam. 8-)
Billie Jean:To je pidzama !!!![]()
![]()

Billie Jean:Majkl ce uvek biti...sexy...![]()
![]()
Meni je bas extra to sto je dosao u pidzami !!! Bas je faca !!!katy:Zamalo da to napisem....Mislim stvarno mu super stoji...bas je lepo uklopio sa sakoom...Ljubi ga majka
![]()
Pa naravno !!!katy:Uvek i zauvek!!! Presexy, preslatka i predobra osoba...nas voljeni Majkl
Billie Jean:Meni je bas extra to sto je dosao u pidzami !!! Bas je faca !!!Tad mi je u sudnici bio najsladji onako pospan i bez sminkice !!!
![]()

Videla sam to,simpaticno mi je,samo mi je zao sto je na MJov racun ...katy:To i ja kazem.Nego, jel ste videli ovaj smooth criminal crtani film vezan za sudjenje....
http://www.killsometime.com/animations/animation.asp?ID=112

Billie Jean:I ja te slicice obozavam,imam ih dosta !!! Zao mi samo sto ni jednu pokretnu ne mogu da stavim kao avatar !!!![]()
Billie Jean:Videla sam to,simpaticno mi je,samo mi je zao sto je na MJov racun ...![]()
I meni isto !!!katy:Pa, meni je draze da gledam to nego one verzije Eat it-Beat it, Fat-Bad....
katy:To i ja kazem.Nego, jel ste videli ovaj smooth criminal crtani film vezan za sudjenje....
http://www.killsometime.com/animations/animation.asp?ID=112