Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
O hvala Bogu !!! Adios para siempre !!!tokyo:neću više na ovu temu da nebi krstarica podlegla vašem ubrzanom tipkanju...
bye...
Majkl forever![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O hvala Bogu !!! Adios para siempre !!!tokyo:neću više na ovu temu da nebi krstarica podlegla vašem ubrzanom tipkanju...
bye...
Majkl forever![]()
![]()
![]()
Koji je tebi *****??!!!??Izvinjavam se ne znam sta mi je danas samo psujem!!!tokyo:uf jeste se uskokodakali od 4 popodne do sada - 4 stranice teksta!?!![]()
![]()
![]()
pa i nije tako loše
kad je u pitanju Majkl![]()
![]()
![]()

NaravnoBillie Jean:@immph
Za MJa si i na to spreman !!!![]()
Nemoj i onako samo pricas gluposti!!!Bas si nedokazan!!! 8) 8-)tokyo:neću više na ovu temu da nebi krstarica podlegla vašem ubrzanom tipkanju...
bye...
Majkl forever![]()
![]()
![]()
vazi,uzivala bih u tome,ali na temi Za Nas....i nisam Lackytopmodelsica:Svidja mi se pesma Black or white najvise od Majkla Dzeksona. Cao Lackygirl ocekivala sam te, hoces li da ti pricam kako to da sam te ocekivala ovog jutra?
vec Lucky 
Lucky girl:vazi,uzivala bih u tome,ali na temi Za Nas....i nisam Lackyvec Lucky
![]()
Ne.......aj,nema spamovanja......topmodelsica:Hocu bas u ovoj temi, prihvatas li ili ne?
Lucky girl:Ne.......aj,nema spamovanja......
topmodelsica:Zato sto: Tvoj nadimak podseca me na Lakija iz pesme Laki je svima duzan svima kriv sad se trazi mrtav ili ziv, pa se u tom Lakiju ja pronalazim, a tvoj nadimak je Lucky girl, pa se se ja tacno pronalazim u tvom nadimku, to je Laki iz pesme okrenut u zensko.
A kad pomenem Zasto - evce, to su oni koje ja povremeno pitam sta su se nasukali na mene kao brod na obalu i zasto mi dosadjuju oni ponavljaju "Zasto? Zasto? Zasto?" jer tako zele da mi stave do znanja da ima zasto.Malo pre sam tacno osetila da ce se pojaviti Zasto - evci ovog jutra.Tvoj nadimak je iz iste price kao i Zasto - evci.
Ovo sam i ja htela da pitam !!!katy:I, sta bese imas da kazes o majklu....
Lucky,verovala ili ne,Tokyo je musko !!!Lucky girl:@tokyo
devojko,zbunjena si.......vidim........ja nisam majklov fan,ali ga cenim i postujem i smesno mi je da te gledam kako se gubis kad pises,a mogu zamisliti tek pravim fanovima...ova tema je napravljena za diskusiju,za raspravljanje,pricu,itd....ako ne volis majkla(sto nije nelogicno i nenormalno ne voleti ga),argumentuj,a ne da se blamiras pisuci gluposti.......

dobro,bravotopmodelsica:Zato sto: Tvoj nadimak podseca me na Lakija iz pesme Laki je svima duzan svima kriv sad se trazi mrtav ili ziv, pa se u tom Lakiju ja pronalazim, a tvoj nadimak je Lucky girl, pa se se ja tacno pronalazim u tvom nadimku, to je Laki iz pesme okrenut u zensko.
A kad pomenem Zasto - evce, to su oni koje ja povremeno pitam sta su se nasukali na mene kao brod na obalu i zasto mi dosadjuju oni ponavljaju "Zasto? Zasto? Zasto?" jer tako zele da mi stave do znanja da ima zasto.Malo pre sam tacno osetila da ce se pojaviti Zasto - evci ovog jutra.Tvoj nadimak je iz iste price kao i Zasto - evci.

tim jos goreBillie Jean:Lucky,verovala ili ne,Tokyo je musko !!!

Weeeeeeeeeeeeeeeee...SC uzivo !!!immph:Nasao sam Smooth criminal i Billie Jean uzivo.Ako neko hoce da skine www.mjtkop.com
Pa znam,zato sam ti i rekla !!!Lucky girl:tim jos gore